شناسهٔ خبر: 70598234 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اجرای ۲۵۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری طی برنامه هفتم توسعه در همدان

همدان- ایرنا- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه کشور با رویکرد تحول در منابع طبیعی و آبخیزداری تدوین شده و اجرای آن آثار مثبت فراوانی برای این حوزه دارد گفت: در این خصوص تکالیفی برای استان تعیین شده که می توان به اجرای ۲۵۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری در طول برنامه پنج ساله اشاره کرد.

صاحب‌خبر -

اسفندیار خزائی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در بخش های مختلف برنامه هفتم موضوع منابع طبیعی و حفظ و توسعه آن مورد توجه قرار گرفته و توسط سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برش استانی تهیه و ابلاغ شده است.

وی افزود: مهمترین محورهای ابلاغی سازمان شامل کاهش فرسایش خاک و کاهش سطح کانون های فرسایش بادی، اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوانداری، مدیریت حفظ احیای و توسعه مراتع کشور و افزایش ضریب پوشش حفاظت از جنگل ها و مراتع است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان اضافه کرد: همچنین تکالیف طرح های متعدد مرتعی، بیابانزدائی و حفاظتی برای اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تعیین شده که این اداره کل موظف است با برنامه ریزی سالانه و با استفاده از بودجه های تملک دارائی های سرمایه ای سالانه ابلاغی به این اهداف دست یابد.

خزائی خاطر نشان کرد: در این راستا اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان با تشکیل جلسات فنی اقدام به تهیه برش شهرستانی از ارقام ابلاغی به استان کرد تا سهم هر شهرستان از این تکالیف مشخص و برنامه ریزی دقیق تر در این خصوص صورت گیرد که تهیه برش شهرستانی در دست اقدام بوده و هنوز به مرحله نهائی و ابلاغ نرسیده که پس از تایید و تصویب به ادارات شهرستانی برای اجرا ابلاغ می شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان گفت: برنامه‌های توسعه پنج‌ساله یا برنامه‌های میان‌مدت باتوجه به شرایط محیطی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و مبتنی بر سیاست‌های کلی نظام تهیه می‌شود.

اجرای ۲۵۰ هزار هکتار عملیات آبخیزداری طی برنامه هفتم توسعه در همدان

وی اضافه کرد: روﻧﺪ ﺗﻮﺳﻌﻪ در اﯾﺮان ﺑﻌﺪ از اﻧﻘﻼب اﺳﻼﻣﯽ با ﺗﻼش ﺑﺮای عمران و آﺑﺎداﻧﯽ کشور ادامه پیدا کرد و تا امروز منجر به تدوین و تصویب هفت برنامه توسعه شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان بیان کرد: قانون برنامه هفتم توسعه که چهارم تیرماه ۱۴۰۳ از سوی رئیس مجلس شورای اسلامی برای اجرا ابلاغ شد از اسناد بالا دستی محسوب می شود و در برنامه های دولت جدید مورد تاکید رئیس جمهور قرار گرفته است.

خزائی ادامه داد: منابع طبیعی محور توسعه پایدار است و موفقیت طرح های آمایش سرزمین و برنامه‌های پنج ساله توسعه در حفظ و گسترش این سرمایه ملی استوار است.