شناسهٔ خبر: 70596836 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان | لینک خبر

کارگاه عفاف و حجاب در کانون کردستان

نشست تبینی نقد و بررسی قانون حمایت از خانواده در کردستان

نشست تبیینی نقد و بررسی حمایت از خانواده از منظر ترویج فرهنگ عفاف و حجاب روز چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ با حضور سید مجتبی حسینی یمینی مدرس حوزه و دانشگاه برای بانوان در سالن جلسات کانون پرورش فکری کودکان مرکز استان کردستان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان کردستان: نشست کارگاه عفاف و حجاب برای بانوان و ادارات شهرستان سنندج با تدریس حجت الاسلام  و المسلمین دکتر سید مجتبی حسینی یمینی روز چهارشنبه مورخ ۱۲ دی ۱۴۰۳ در سالن کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز شماره (۴) سنندج برگزار گردید.

نشست تبینی نقد و بررسی قانون حمایت از خانواده در کردستان

دکتر حسینی یمین، حجاب را از ویژگی های بارز تمدن ایرانی دانستند که تصاویر پوشیده زنان و حتی مردان در کتیبه های تاریخی ایران را نمود آشکار این امر دانستند. ایشان حجاب را به عنوان جزء جدایی‌ناپذیر حیات انسانی، کمربند ایمنی حریم خانواده و از مصادیق مهم تحکیم بنیان خانواده و تحقق امنیت اجتماعی در جامعه، معرفی نمود که کارکردهایی نظیر هویت ‌بخشی و ایجاد امنیت اجتماعی دارد.

نشست تبینی نقد و بررسی قانون حمایت از خانواده در کردستان

در ادامه، دکتر حسینی یمین، هدف حجاب را حفظ مهم ترین رکن جامعه یعنی خانواده بیان کرد و در این رابطه به حدیثی از پیامبر(ص) اشاره نمود: " هیچ بنیادی در دنیا مهم‌تر از بنیاد خانواده وجود ندارد".

حسینی یمینی درباره نگاه قبل از انقلاب به زنان گفت: قبل از انقلاب سال ۵۷ زن را به عنوان بازیچه و ابزار قرار می‌دادند و از زن هرگونه کارهای جنسی را با او می‌کردند و وضع اسفناکی در رابطه با حجاب در دوران رضا شاه مطرح بود و در آن دوران هرکس حجاب داشته بود موجب تعرض و شکنجه قرار می‌گرفت.

وی خاطر نشان کرد: قبل از انقلاب در سینما هم از زنان بدون هیچ‌گونه حجابی در فیلم‌ها و پیام‌های بازرگانی استفاده می‌کردند تا مردها از دیدن آنها لذت ببرند و زن هیچ‌گونه جایگاهی در دوران پهلوی نداشت.

این مدرس حوزه و دانشگاه افزود: اما بعد از انقلاب و به فرمان امام خمینی(ره) همه زن‌ها با حجاب کامل در کارهای دولت مشارکت داشتند چراکه زن عنصری خاص است که می‌تواند هم در کار و هم در خانواده نقش خود را به خوبی ایفا کند و از آن روز به بعد حیا و عفت خانم‌ها چند برابر شد و پیشرفت های زیادی کردند.

وی با بیان اینکه حجاب مانع پیشرفت زنان نمی‌شود، عنوان کرد: ما هزاران دانشمند خانم ایرانی با حجاب داریم که در جهان از آن‌ها نام می‌برند و تنها این فسادها کار غربی‌ها است که می‌خواهند زن ایرانی، زن با حجاب را ضعیف نشان دهند تا به خواسته خودشان برسند.

حسینی اذعان داشت: امروزه قوانین و لایحه‌هایی برای حجاب وضع می‌شود که باید این فریضه الهی رعایت شود، البته مشکل نوجوان و جوان ما فضای مجازی است، نه حجاب، سلبریتی‌هایی که با انتشار عکس خودشان در فضای مجازی نوجوان و جوان ما را تحریک می‌کنند با این کار مغز نسل جوان را منحرف و شست‌وشو می‌دهند.

استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد: قانون‌هایی که قانونگذار وضع می‌کند باید بر اساس مبنای خاصی باشد نه اجبار و تحمیل حجاب، امید که فرهنگ رعایت حجاب و عفاف روز به روز در سطح جامعه گسترش یابد.

شایان ذکر است در این کارگاه هیوا ملکی، مربی فرهنگی مرکز شماره (۳) سنندج با قصه گویی چفیه یاد و نام شهدای انقلاب و هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشت، و همچنین در انتهای این نشست بانوان نیز پیرامون مسئله حجاب به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

نشست تبینی نقد و بررسی قانون حمایت از خانواده در کردستان

نشست تبینی نقد و بررسی قانون حمایت از خانواده در کردستان

نشست تبینی نقد و بررسی قانون حمایت از خانواده در کردستان