شناسهٔ خبر: 70594720 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر:

برای تحقق اشتغال، از پایان‌نامه‌های علمی استفاده شود 

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر ارتباط بین صنعت و دانشگاه را حلقه مفقوده در حوزه اشتغال دانست و گفت: برای تحقق اشتغال باید از وجود نخبگان و پایان نامه‌های علمی که می‌تواند کاربرد عملی داشته باشد، استفاده کرد.

صاحب‌خبر -

سید رسول حسینی روز چهارشنبه، ۱۲ دی ماه در نشست اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان ملایر با بیان اینکه استفاده از پایان نامه‌ها در حوزه صنعت و اشتغال کمرنگ است، اظهار کرد: نیاز است که این فاصله کم شود و از علم در صنعت و ایجاد اشتغال پویا بهره‌مند شویم.

حسینی بر لزوم تعامل و همکاری مدیران دستگاه‌های اجرایی با مدیران بانک‌ها تاکید کرد و افزود: مدیران باید پیگیر وام‌های اشتغالزایی باشند و مشکلات و گره‌های این حوزه را مکتوب کنیم و تعارفی هم با هم نداریم.

وی همچنین با تاکید بر لزوم برگزاری مستمر جلسات کارگروه اشتغال با مصوبات و خروجی قابل اجرا گفت: ۸۵ درصد از تعهد اشتغال شهرستان در سال جاری محقق شده و تا پایان سال باقی مانده نیز باید تحقق یابد.

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر خطاب به مدیران گفت: از همان ابتدای سال که سهمیه اشتغال هر دستگاه از سوی استان اعلام می‌شود، موانع و گره‌های ایجاد شده در مسیر اشتغال باید اعلام شود و از دستگاه استانی خود سند راهبردی برای حل مشکل بخواهند تا در اواسط و پایان کار با مشکل مواجه نشویم.

وی با بیان اینکه برگزاری جلسات کارگروه اشتغال باید گفتمانی برای استفاده از تجارب و رفع مشکلات باشد، مطرح کرد: در این جلسات از مدیران و بانک‌های موفق دعوت شود تا نقاط قوت و توانمندی‌ها مطرح و نقاط ضعف سایر بانک‌ها و دستگاه‌ها احصا و پیگیری شود.

حسینی ضمن تاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت نمایندگان مجلس، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان و مدیران عامل بانک‌ها و حضور آنها در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری در این شهرستان، خاطرنشان کرد: هیچ عذر و یهانه‌ای برای کم‌کاری و انجام ندادن وظایف مدیران در حیطه اشتغال این شهرستان پذیرفتنی نیست.

سرپرست فرمانداری ویژه ملایر با اشاره به اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی در یک فضای رقابتی و ارتباط با دیگر شهرستان‌ها برای تحقق اشتغال شهرستان تلاش کنند، یادآور شد: رصد، پیگیری و پالایش در سامانه و اشتغال ایجاد شده همراه با کد ملی باید مرتب توسط مدیران دستگاه‌های انجام شود که تا چه اندازه از سهمیه اشتغال به صورت واقعی ایجاد شده است.

انتهای پیام