به گزارش ایرنا، حسینعلی امیری چهارشنبه در شورای اداری استان فارس افزود: وقت و زمان در مدیریت استان به خوبی مدیریت نمیشود، جلسات با هم تداخل پیدا میکند و این وضعیت نشان دهنده این است که دررمدیریت وقت ضعف داریم.
استاندار فارس: مردم با جمله مدیران در جلسه هستند مواجه نشوند
وی با تاکید بر اینکه باید جلسات غیرضروری در ادارات فارس حذف شود، گفت: اگر جلسهای لازم و تکلیف قانونی است باید بعد نماز ظهر و عصر برگزار شود ، صبح ترجیحا نباید جلسه برگزار کرد زیرا مردم پشت درب اتاق مسولان، مدیران و کارشناسان معطل خواهند ماند.
استاندار فارس با تاکید بر ضرورت تکریم ارباب رجوع ادامه داد: مردم گرفتار هستند و با مشکلاتی مواجهند و وجود مشکلات آنان را کم طاقت کرده است.
بضاعت حقوقی ارگانها ضعیف است/پروژههای فارس باید دارای پیوست حقوقی و شناسنامه باشد
وی اضافه کرد: بضاعت حقوقی دستگاههای اجرایی استان در مکاتبات خصوصا در بخش حقوقی ضعیف است و دستگاهها باید به این مساله توجه داشته و این نقیصه را رفع کنند و حتما پروژههای فارس هم باید دارای پیوست حقوقی و شناسنامه باشد.
امیری صاحبان اصلی پروژههای عمرانی را مردم دانست و گفت: ما مسئولان بعنوان خادمان ملت وظیفه تکمیل پروژه ها را داریم و نظارت مردمی بر این نوع عملکردها ضروری است.
پاسخ مردم براساس قانون داده شود
وی با اشاره به بخشنامه اخیر درباره ضرورت پاسخگویی کتبی به ارباب رجوع افزود: پاسخ مردم باید داده شود و اگر مشکل حل شدنی نیست باید مستند به قانون پاسخ بصورت کتبی داده شود.
استاندار فارس اظهار کرد: گروهی در استانداری برای نظارت بر این بخشنامه گذاشته شده که مدیران استان باید در اجرای این بخشنامه جدیت بیشتری داشته باشند.
وی با تاکید بر برگزاری باشکوه ایام دهه فجر امسال اظهار کرد: پروژههایی که امکان افتتاح آن در دهه فجر امسال وجود دارد توسط دستگاهها تکمیل و برای بهرهبرداری آماده شود.
مدیران فارس برای مدیریت مصرف انرژی ارزیابی میشوند
امیری عنوان کرد: مدیریت مصرف انرژی یکی از اولویتهای مهم ارزیابی مدیران استان فارس است که باید به آن توجه ویژه شود.
وی در ادامه برنامه ریزی را یکی از مهمترین عوامل موفقیت و عملکرد درست سیستم دانست و گفت: معیار و ملاک ارزیابی ها شاخصها است و آمار اساسا باید تحلیلی باشد و مهمترین معیار ارزیابی دستگاهها و مدیران برنامه ریزی است که باید شیوه اجرا و هدف گذاری براساس برنامه ریزی مدون در اولویت کار مدیران قرار گیرد.
وی با اشاره مجدد به انتقال میزبانی گردشگری تاریخی و توریسم درمانی از فارس به کشورهای همسایه ادامه داد: اگر برنامه ریزی شده بود اکنون شاهد این وضعیت نبودیم و این موضوع از چنان اهمیتی برخوردار است که اکنون باید نگران تداوم آن شد.
وی اضافه کرد: همیشه افتخار داشتیم که دانشگاه علوم پزشکی شیراز قطب جذب توریسم حوزه درمانی است و اکنون مسولان باید بیدار شوند چرا که پزشکان و پرستاران خوب و خبره از استان میروند و کشورهای منطقه برای آنها دعوتنامه میفرستند و این مساله قابلیت طرح در هیات وزیران دارد که پیشنهاد آن به معاون اول رئیس جمهور داده شده است.
استاندار فارس تاکید کرد: انتقال قطب پزشکی شیراز به کشورهای منطقه حاصل نبود برنامه ریزی بوده و اینکه این وضعیت در سالهای گذشته رصد نشده است.
وی با اشاره به اینکه تدوین سند توسعه صنعت گردشگری استان فارس اکنون در دستور کار جدی مدیریت ارشد استان است از فرمانداران و مسئولان خواست پیشنهادات خود در این زمینه را به سازمان برنامه ریزی و توسعه استان ارایه دهند.
نمیتوان به مردم توصیه مدیریت مصرف انرژی کرد اما خودمان آن را رعایت نکنیم
امیری همچنین به موضوع ناترازی انرژی اشاره کرد و گفت: اینکه به مردم توصیه کنیم که مصرف برق و انرژی را مراعات کنند و رئیس جمهور کشور نیز شخصا پویش ۲درجه کمتر را به راه انداخته است اما ما مدیران این مساله را در ادارات و دستگاهها و سازمانها رعایت نکنیم و به آن بی توجه باشیم نمیتوان نتیجه مطلوبی کسب کرد.
او تصریح کرد: چیزی را که به مردم میگوییم باید خودمان هم رعایت کنیم، احساس ارزشمندی در مردم از طریق رفتار درست و عمل صحیح کارگزاران نظام و مدیران صورت خواهد گرفت، که گروههای بازرسی هم در این زمینه در سطح استان تشکیل و فعال خواهد شد.
رئیس جمهور مسأله ناترازی انرژی را شخصا مدیریت میکند
استاندار فارس مدیریت مساله ناترازی انرژی در سطح کشور را به دوش شخص رئیس جمهور دانست و گفت: در سطح استان فارس نیز گروه مدیران مدیریت انرژی افراد متخصصی هستند که اقدامات قابل قبولی در ماههای اخیر انجام دادهاند و نتیجه آن این شده که فارس جزو استانهای پرمصرف کشور اعلام نشد و بخش قابل قبولی از مدیریت مصرف انرژی در گاز و برق سهم فارس شد.
وی در ادامه اعلام کرد: اگر تصور کنیم که کشور ما تمام موضوعات مربوط به سیاست خارجی و تحریمها را حل کند و هیچ مشکل اجرایی و حقوقی نیز نداشته باشیم و همه بسترهای لازم برای سرمایه گذاری و حل مشکلات ناترازی انرژی را حل شده تلقی کنیم حداقل هشت تا ۹ ماه به گفته کارشناسان وقت نیاز داریم که بتوانیم مشکل ناترازی انرژی را حل کنیم.
استاندار فارس ادامه داد: ساخت نیروگاه معمولا ۶ تا هفت سال طول میکشد و استفاده از انرژی خورشید گرانتر اما در مجموع مقرون به صرفه است ، تنها راه استفاده از انرژی خورشیدی است و فارس هم از این نظر بهترین شرایط دارد و سرمایه گذاران زیادی از بخش خصوصی و دولتی در این خصوص اعلام آمادگی کردند و یکی از استانهایی که انتظار است محل اجرای طرحهای کلان کشور در این خصوص باشد فارس خواهد بود.