شناسهٔ خبر: 70591918 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار کرمانشاه:

از سرمایه‌گذاری در حوزه ساخت نیروگاه خورشیدی حمایت می‌کنیم

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه باید اراضی مستعدی به احداث نیروگاه خورشیدی اختصاص دهیم، گفت: از سرمایه‌گذارانی که در این حوزه پای کاری بیایند، حمایت خواهیم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایسنا، منوچهر حبیبی در جلسه امروز (۱۲ دی) شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی کرمانشاه به موضوع ناترازی انرژی اشاره کرد و با بیان اینکه سال آینده وضعیت از این بهتر نخواهد شد، گفت: باید به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر برویم.

وی با بیان اینکه به دو حوزه اقتصادی و عمرانی ماموریت داده‌ام که حرکت به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر را در اولویت قرار دهند، افزود: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید تا سال آینده حداقل برق مورد نیاز خود را از انرژی خورشیدی تامین و در سقف ادارات خود پنل خورشیدی تعبیه کنند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه ۵۰ درصد از منابع مورد نیاز این کار را ما تامین خواهیم کرد، ادامه داد: هدف این است که دستگاه‌ها و بخش خصوصی همگی به سمت استفاده از انرژی خورشیدی بروند و در این خصوص فرهنگسازی شود.

حبیبی خواستار اختصاص اراضی مستعد در کرمانشاه به احداث نیروگاه خورشیدی شد و گفت: باید از ظرفیت تابش مناسب نور خورشید در استان که حداقل ۱۰۰ روز در سال آن را در اختیار داریم برای کمک به ناترازی انرژی استفاده کنیم.

وی بر لزوم پای کار آمدن بخش خصوصی در این حوزه نیز تاکید کرد و افزود: از سرمایه‌گذارانی که برای احداث نیروگاه خورشیدی پای کار بیایند، حمایت می‌کنیم. 

استاندار کرمانشاه سپس به موضوع شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه نیز اشاره کرد و یادآور شد: برای بهبود شاخص فضای کسب و کار همراهی بخش خصوصی، بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی را نیاز داریم و بدون همکاری یک بخش کار پیش نخواهد رفت.

وی اضافه کرد: در تلاشم عمده وقت خود را به بخش خصوصی و حل مشکلات این بخش اختصاص دهم.

استاندار کرمانشاه احیا واحدهای راکد را از اولویت‌های خود برشمرد و اضافه کرد: هدف ما این نیست که برویم بازدید واحدهای فعال و عکس بگیریم. البته می‌رویم‌ که از مدیران این واحدها قدردانی کنیم، اما قطعا سرکشی از واحدهای راکد و رسیدگی به مشکلات آنها را در اولویت داریم.

حبیبی همچنین با تاکید بر لزوم تکمیل زنجیره پتروشیمی و صنایع پایین دست آن در استان، خاطرنشان کرد: بعد از جنوب کشور، کرمانشاه هاب پتروشیمی کشور است.

وی گفت: سرمایه‌گذاری بیشتر در حوزه پتروشیمی استان و صنایع پایین دست آن، به اشتغالزایی بیشتر در استان نیز کمک خواهد کرد.

استاندار کرمانشاه در ادامه به موضوع مشکلات بانکی واحدهای تولیدی نیز اشاره کرد و گفت: واحدهای تولیدی باید سبد تامین مالی خود را متنوع کنند و فقط سراغ بانک نروند.

حبیبی خاطرنشان کرد: اگرچه تسهیلات بانکی سریع‌ترین راه تامین مالی است، اما دشواری‌ها و محدودیت‌های خود را نیز دارد.

وی‌ بازار سرمایه را یکی از بهترین راه‌های تامین مالی واحدهای تولیدی برشمرد و افزود: طی چند وقت اخیر اتفاقات خوبی در حوزه تامین مالی شرکت‌های کرمانشاه رخ داده است. برای نمونه یک واحد ظرف مدت ۲۷ دقیقه ۲۵۰ میلیارد تومان تامین مالی شد و این روند ادامه خواهد داشت.

به گفته مدیر ارشد استان، کرمانشاه واحدهای بزرگ و برندی دارد که می‌توانند از طریق بورس تامین مالی شوند.

حبیبی همچنین بر لزوم افزایش اختیارات پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها به حداقل ۵۰ میلیارد تومان تاکید کرد.

وی عنوان کرد: اینکه چرا گردش مالی برخی سازمان‌های مالی و شرکت‌های خصوصی در تهران صورت می‌گیرد، باید بررسی شود.

وی در ادامه از مدیران دستگاه‌ها خواست شخصا در جلسات شورای گفت و گو حضور یابند و گفت: این جلسه محل تصمیم‌گیری است و بخش خصوصی به امید حل مشکلات به این جلسه می‌آید.

حبیبی همچنین پیشنهاد کرد ۱۵ دقیقه اول جلسات شورای گفت و گو به ارائه گزارش عملکرد ماهانه دستگاه‌های اقتصادی، بانک‌ها و بخش خصوصی اختصاص یابد.

انتهای پیام