به گزارش خبرنگار ایرنا، مریم ملکی صادقی روز چهارشنبه در نشست با دهیاران زن شهرستان اظهار کرد: دهیاران مقام عالی دولت در روستاها هستند و با آسیب شناسی مسائل و مشکلات موجود در روستاها و ارائه راهکارهای فرهنگی برای مشکلات می توانند نقش بسیار مهمی ایفا کنند.
وی مسوولیت پذیری اهالی روستاها را برای رفع مشکلات روستاها بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: هنگام وقوع بارندگی ها در سطح شهرستان مشاهده می شود، حجم زیادی از زباله های شهری و روستایی به زمین های کشاورزی سرازیر می شوند که برای تولید محصولات سالم چالشی مخاطره آمیز است.
سرپرست فرمانداری سلسله تاکید کرد: مردم به عنوان شهروندان شهر و روستا باید نسبت به محیط پیرامونی خود احساس مسوولیت بیشتری کنند تا مشکلات بهداشتی و زیست محیطی کاهش یابد.
ملکی صادقی همچنین در خصوص مشکلات زیست محیطی سایت دفن پسماند شهرستان در منطقه خرگوشناب یادآور شد: منطقه خرگوشناب باید هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود تا مشکلات زیست محیطی منطقه به مرحله بحرانی نرسند.
وی افزود: امنیت بهداشتی و غذایی شهروندان نباید با چالش مواجه شود و در این راستا فرصت ۲ هفته ای به اعضای کارگروه سلامت شهرستان داده شده تا نسبت به تعیین تکلیف مشکلات بهداشتی این منطقه و ۲۷۲ روستای شهرستان اقدام شود.
سرپرست فرمانداری سلسله با اشاره به موضوع آسفالت معابر روستایی اضافه کرد: روستاهایی که در این زمینه مشکل دارند، باید از طریق بنیاد مسکن و بنابر اولویت بندی و استفاده از ظرفیت های استانی و شهرستانی پیگیری شوند.
ملکی صادقی هنچنین گفت: آب شرب برخی از روستاها نیز با وجود گذشت بیش از چهار دهه هنوز دارای مشکل بوده و لازم است با اولویت بندی از طریق ظرفیت های استانی نسبت به آبرسانی این روستاها اقدامات لازم صورت گیرد.
در این نشست بخشداران مرکزی و فیروزآباد نیز ضمن ارائه گزارشی از ظرفیت ها و چالش های روستاهای حوزه خود، مشکلات فرهنگی را مهمترین چالش پیش روی آبادانی روستاها محسوب کردند و خواستار تخصیص بودجه های بیشتر برای فعالیت های عمرانی همچون آسفالت معابر، آبرسانی و اجرای طرح های برای رشد و توسعه بیشتر روستاها شدند.
در شهرستان سلسله ۹ دهیار زن به خدمت مشغول هستند که هفت نفر از آنان در بخش مرکزی و ۲ دهیار نیز به اهالی روستاهای بخش فیروزآباد خدمت می نمایند.