شناسهٔ خبر: 70589339 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار کرمانشاه:

گردشگری کرمانشاه با تکمیل زیرساخت‌ها رونق پیدا می‌کند

استاندار کرمانشاه توسعه صنعت گردشگری را نیازمند همکاری تمام دستگاه‌ها دانست و گفت: گردشگری کرمانشاه با تکمیل زیرساخت‌ها رونق پیدا می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، منوچهر حبیبی امروز _ چهارشنبه دوازدهم دی _ در بازدید از طرح‌های اقامتی گردشگری استان و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هتل جمشید ۲ در مساحت ۹۰۰ مترمربع و در چهار طبقه در حال ساخت است.

وی افزود: تاکنون ۱۵۰ میلیارد تومان برای احداث این هتل هزینه شده و علاوه بر آن ۵۰ میلیارد تومان درخواست تسهیلات از صندوق توسعه ملی برای تکمیل پروژه مطرح شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: این هتل ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۵۰ نفر را دارا است و شامل ۳۰ اتاق با ۸۰ تخت می‌شود، پیشرفت فیزیکی پروژه تاکنون به ۸۵ درصد رسیده است و امیدواریم با تأمین تسهیلات، این پروژه در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری برسد.

حبیبی اضافه کرد: هتل جمشید یک با ۴۰ اتاق و ۱۲۰ تخت، یکی از هتل‌های برجسته استان است و تکمیل هتل جمشید ۲ به تقویت صنعت گردشگری کرمانشاه و جذب بیشتر گردشگران کمک خواهد کرد.

وی عنوان کرد: یکی از ظرفیت‌های بزرگ استان کرمانشاه در زمینه توسعه اقتصادی، بخش گردشگری است که با توجه به جاذبه‌های طبیعی و فرهنگی استان، می‌تواند در جذب گردشگر و رونق اقتصادی مؤثر باشد. اما برای تحقق این اهداف، نیاز به زیرساخت‌هایی مانند هتل‌ها و مراکز تفریحی داریم.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: در حال حاضر چندین پروژه در حوزه گردشگری در استان در حال ساخت است که امروز از بعضی از آن‌ها بازدید کردیم.

حبیبی تاکید کرد: مشکلات این پروژه‌ها در زمینه تسهیلات بانکی و تأمین منابع مالی بوده که تصمیمات لازم برای رفع این مشکلات گرفته شده است و این موضوع هم از طریق شعب بانک‌های استان و هم در سطح ملی پیگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: پروژه‌ها پیشرفت خوبی دارند و برخی از آن‌ها به پیشرفت ۷۰ درصدی رسیده‌اند. با ایجاد تحرک بیشتر در تأمین منابع مالی و تسهیلات، این پروژه‌ها می‌توانند با شتاب بیشتری به بهره‌برداری برسند.

استاندار کرمانشاه از مسئولان اجرایی خواست که بر اساس برنامه‌های زمان‌بندی، پیگیری‌های لازم را انجام دهند و تأکید کرد: مسئولیت هر دستگاه باید مشخص شود و با همکاری همه‌جانبه، این پروژه‌ها به سرانجام برسد؛ به‌طور منظم و در فواصل کوتاه‌تر از این پروژه‌ها بازدید خواهم کرد تا روند پیشرفت آن‌ها را نظارت کنم.

داریوش فرمانی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه نیز در ادامه عنوان کرد: هتل ناصری شامل ۸۰ سوئیت و ۱۳۵ اتاق است که ظرفیت پذیرش ۳۵۰ نفر را دارد. این پروژه سبب اشتغال‌زایی مستقیم برای ۳۵۰ نفر در دو شیفت کاری خواهد شد.

وی افزود: این پروژه به‌عنوان یک مجموعه گردشگری کامل، شامل بخش‌های اقامتی، پذیرایی، تفریحی و سرگرمی است و در دو فاز اجرایی طراحی شده است؛ فاز نخست مربوط به بخش هتل است و فاز دوم به فضایی تفریحی و سرگرمی اختصاص دارد و کل پروژه بر روی زمینی به مساحت تقریبی ۱۵,۰۰۰ مترمربع در حال اجرا است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه ادامه داد: این پروژه به حدود هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد و هم‌اکنون پیشرفت فیزیکی آن حدود ۷۵ درصد است، مشکلاتی که در مراحل قبلی با میراث فرهنگی در زمینه ارتفاع و برخی مسائل فنی داشتیم و با همکاری این سازمان رفع شده است و روند اجرایی پروژه در حال حاضر بدون موانع خاصی ادامه دارد.

فرمانی افزود: در صورت تأمین اعتبار، پروژه در مدت ۱۸ ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و به یکی از پروژه‌های پیشران در حوزه گردشگری استان کرمانشاه تبدیل خواهد شد.

توسعه توریست درمانی اولویت مهم کرمانشاه است

استاندار کرمانشاه همچنین در بازدید از بیمارستان حکیم بر اهمیت توسعه گردشگری سلامت تأکید و تصریح کرد: استان کرمانشاه با داشتن ظرفیت‌های بالا در حوزه پزشکی و درمانی، به ویژه با وجود بیمارستان‌های پیشرفته مانند حکیم، می‌تواند به یک مقصد مهم در عرصه توریسم درمانی تبدیل شود. در این راستا، ما باید از ظرفیت‌های موجود حداکثر بهره‌برداری را داشته باشیم.

وی افزود: توریسم درمانی یکی از اولویت‌های اصلی توسعه استان است و بیمارستان حکیم ظرفیت‌های لازم را برای جذب گردشگران درمانی به ویژه از کشورهای همسایه، به ویژه عراق، داراست. باید این ظرفیت‌ها به‌خوبی معرفی شوند و زمینه‌های جذب بیشتر بیمارانی که نیاز به درمان‌های تخصصی دارند فراهم شود.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: بیمارستان‌های خصوصی می‌توانند مکمل بخش دولتی در ارائه خدمات درمانی باشند که به‌طور ویژه از این مراکز حمایت خواهیم کرد تا این حوزه توسعه پیدا کند.

حبیبی اظهار کرد: برای توسعه بیشتر بیمارستان حکیم و تحقق اهداف توریست درمانی استان، باید توجه ویژه‌ای به معرفی ظرفیت‌های پزشکی و درمانی استان در سطح ملی و بین‌المللی داشته باشیم.

وی گفت: ساماندهی آژانس‌های گردشگری و ایجاد راهکارهای مناسب برای جذب بیماران خارجی از اهمیت بالایی برخوردار است