حمیدرضا حیدری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: انشعاب لوله آب فرسوده که از زیر پیادهراه باباطاهر و قسمت ترانشه کاوش عبور کرده بود به دلیل فرسودگی رطوبت به دیواره ترانشه نفوذ کرده بود و نشتی آب نیز موجب شده بود که بخشی از دیواره ترانشه روز سه شنبه ریزش کند.
وی ادامه داد: در این حادثه، ترانشه و آثار کاوش شده هیچگونه آسیب ندیدند و نیروهای شهرداری تا پاسی از شب گذشته آواربرداری را انجام دادند و هم اکنون نیز اقدامات حفاظتی و دیوار کشی ادامه دارد.
معاون میراثفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان اظهار کرد: در پی فرونشست دیوار، آسیبی به مغازههای مجاور سایت موزه نرسیده است.
حیدری یادآوری کرد: مقرر شد در نشستی با شهرداری تصمیم برای ساخت سایت موزه بررسی شود و در صورت توافق برای این کار، اکتشافات در معرض دید عموم قرار گیرد اما شهرداری عملیات اجرایی را هنوز آغاز نکرده است.
وی ادامه داد: اشیای منقولی که از آن مکان به دست آمده، تعدادی سفال است که داده های خوبی از دوره های مختلف تاریخی مانند دوره اسلامی، اشکانی، هخامنشی به باستان شناسان می دهد.
معاون میراثفرهنگی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان همدان یادآوری کرد: در ترانشه هفت متری سفالهای شکسته یافت و گزارش برای پژوهشکده تهران ارسال شد.
به گزارش ایرنا، عملیات پیادهراهسازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان پایان یافته به میدان مرکزی شهر همدان از دهم اردیبهشت سالجاری با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شد و شانزدهم اردیبهشت ماه کشف یک بنای تاریخی در عمق ۱.۵ متری زمین، روند اجرای این طرح را متوقف کرد.
استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین دارای بیش از یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و گردشگری است که بیش از یکهزار مورد از آنها ثبت ملی شده اند.