شناسهٔ خبر: 70583601 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

سید مصطفی خامنه‌ای: ابعاد شخصیتی آیت الله مصباح باید برای نسل جوان تبیین شود

استاد حوزه علمیه گفت: آیت الله مصباح یک محقق عالی مقام بود و در مورد ایشان تعبیر فیلسوف به کار می‌رود. تدریس فلسفه کار مشکلی است و بالاتر از آن، اشراف بر مکاتب فلسفی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید مصطفی خامنه‌ای» استاد حوزه علمیه صبح امروز (چهارشنبه) در چهارمین کنگره بین‌المللی بزرگداشت علامه مصباح یزدی که امروز (چهارشنبه) در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با بیان اینکه باید ابعاد شخصیت علامه مصباح برای نسل جوان تبیین شود، اظهار داشت: جامعه به شدت نیازمند شخصیت‌هایی چون علامه مصباح است، لذا تبیین و ترسیم افق‌های بلند شخصیت‌هایی همچون ایشان باعث می‌شود که جامعه و جوانان ما رسیدن به قله‌ها را دست‌یافتنی ببینند. 

لزوم تبیین و ترسیم ابعاد شخصیتی آیت‌الله مصباح برای جوانان

حجت‌الاسلام خامنه‌ای با بیان اینکه آیت‌الله مصباح یزدی اهتمام ویژه‌ای به مسئله هدایتگری و ارتباط با اقشار مختلف مردم به خصوص جوانان و دانشگاهیان داشتند، گفت: ایشان بدون هیچ توقعی و با تحمل بسیار بالا در ناملایماتی که در این راه به ایشان وارد شد و بعضی از آنها را ما شاهد بودیم که چه رفتار‌های ناجوانمردانه نسبت به این مرد بزرگ صورت گرفت، عمل می‌کرد؛ هیچگاه بنده خودم عکس‌العملی را دفعاً از ایشان مشاهده نکردم.

این استاد حوزه علمیه گفت: آیت الله مصباح یک محقق عالی مقام بود و در مورد ایشان تعبیر فیلسوف به کار می‌رود. تدریس فلسفه کار مشکلی است و بالاتر از آن، اشراف بر مکاتب فلسفی  است، ولی بالاترین مرتبه که آیت الله مصباح در این مرتبه بود، واجد بودن نظام جامع فلسفی است.

وی با بیان اینکه وجه دیگر شخصیت آیت الله مصباح یزدی این است که وی یک مبین قوی بود، خاطرنشان کرد: دانشمند بودن مطلبی جداگانه است و تبیین این کار یک امتیاز جداگانه است که ایشان از این امتیاز برخوردار بود.

حجت‌الاسلام خامنه‌ای بیان کرد: در جریان سنت تبلیغ و هدایت همیشه غرض این است انبیا و اوصیا تنها به دنبال بیان مطالب و اطلاع رساندن و در خاطره‌ها ثبت کردن نبودند بلکه به دنبال ایجاد گرایش و در نتیجه تصمیم گیری اراده‌ها بودند. برای حصول این غرض یک نکته مهمی در مبینان دین باید باشد وگرنه نمی‌توان انتظار داشت گرایش جامعه به سمت حقیقت تقویت شود، آن شرط را گذشتن از خود در مقام تبیین می‌دانم. در مقام‌تحقیق و تبیین اگر مبلغ دین و مبین هدایت‌ها این‌خصوصیت را داشته باشد توجه خاص در میان مخاطبان ایجاد می‌شود.

این استاد حوزه علمیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چند جلد اول صحیفه امام (ره) افزود: پیام‌ها و سخنرانی‌های امام را بخوانید. بنده این کار را خودم کرده‌ام؛ هرکس بخواند برای او خیلی روشن می‌شود و یقین می‌کند که این مرد ۱۰۰ درصد آماده فدا شدن بود.

انتهای پیام/ 241