جعفر مردانی امروز ۱۲ دیماه در شورای اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ارتقای شاخصهای اجتماعی، پیشگیری و کاهش آسیبها در سایه همفکری، همدلی و همافزایی محقق میشود، اظهار کرد: وضعیت اجتماعی چهارمحال و بختیاری طبیعتاً هم نقاط قوت و هم نقاط ضعف دارد و شورای اجتماعی باید بتواند مسائل اجتماعی و فرهنگی، حوزه سلامت و حوزه زنان و خانواده را در کارگروههای تخصصی به بحث و تبادل نظر بگذارد و خروجی آن در شورا مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.
وی با بیان اینکه وظیفه ما در شورای اجتماعی استان تصمیمگیری دقیق و اولویتبندی موضوعات است، افزود: اولین نکته، لزوم اولویتبندی آسیبهای اجتماعی در استان است، بهویژه اینکه امکان رفع یا کاهش یکباره همه مشکلات وجود ندارد، امروز ۱۷ عنوان آسیب با بُرش استانی و ملی مطرح شد که جا دارد کارشناسان این آسیبها را بر اساس شهرها و محلات اولویتبندی و کارشناسی کنند تا در این شورا مورد بررسی و تصمیمگیری قرار گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری پرهیز از پراکندهکاری و موازیکاری در حوزه آسیبهای اجتماعی را یادآور شد و گفت: مثلاً اتفاق میافتد که دو یا چند دستگاه بهصورت همزمان در حوزه طلاق یا هر آسیب دیگری کار میکند که جا دارد آسیبها دستهبندی و وظایف دستگاهها مشخص وابلاغ شود تا کارهای تکراری و موازیکاری را شاهد نباشیم.
مردانی با بیان اینکه یک مدل عملیاتی برای شناسایی نقاط بحرانی آسیبهای اجتماعی باید تعریف و مداخلات کارشناسی برای کاهش آسیبها صورت گیرد، توضیح داد: همچنین انتظار میرود از ظرفیت مردمی برای کاهش آسیبهای اجتماعی کمک گرفته شود، جا دارد ظرفیت مردمی را برای افزایش اثربخشی در راستای فرهنگسازی و پیشگیری از آسیبها پای کار بیاوریم که این مهم از محلات، مدارس و ... آغاز میشود، لذا برخورد جدی با ترویج فساد و فحشا و هرگونه فعالیت سازمانیافته در این مسیر مورد انتظار است.
وی بیان کرد: باتوجه به قرار داشتن در آستانه دهه فجر و نیز ماه مبارک رمضان و برگزاری رزمایشهای احسان و همدلی و محرومیتزدایی، اعتباراتی به دستگاهها برای کاهش آسیبهای اجتماعی تخصیص یافته که از سازمان مدیریت و برنامهریزی انتظار میرود بر هزینهکرد این اعتبارات از سوی دستگاهها دقت ویژه را داشته باشد.
استاندار چهارمحالوبختیاری در پایان تأکید کرد: در شورای اجتماعی دور هم جمع شدیم تا آسیبهای اجتماعی را کاهش دهیم، مقام معظم رهبری همواره نگاه ویژهای به این شورا دارند، پیداست که این موضوع بسیار حساس است، لذا مدیران یک وظیفه ذاتی هم برای شناسایی و هم کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی دارند.
انتهای پیام