به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسن کامرانیفرد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مهارت آموزی در محیط واقعی کار امتداد مهارت آموزی ریشهدار و کهن استاد شاگردی است که برای تربیت نیروی کار ماهر با توجه به حضور و تجربه بازار کار نقشی مهم و سازنده دارد.
وی از آموزش 374 زن و 848 مرد در بیش از 433 بنگاه اقتصادی کارآموزی در محیط واقعی کار خبر داد و گفت: این افراد در 241 حرفه متنوع در محیط واقعی کار زیر نظر استادکارهای ماهر و مربیان اداره آموزش فنی و حرفهای استان مهارت مورد نظر خود را فرا گرفتهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان خراسان جنوبی، رشتههای صنعت ساختمان، مکانیک، صنایع دستی و تعمیر لوازم خانگی را از رشتههای پرتکرار در مهارتآموزی محیط واقعی کار ذکر کرد و گفت: 286 هزار و 908 ساعت آموزش ماحصل آموزش در این کارگاهها در 9 ماه استاد شاگردی است.
کامرانیفرد همچنین از آموزش 25 هزار و 500 نفر در مراکز دولتی و آزاد استان خبرداد و گفت: طی 9 ماهه سال جاری 3 میلیون و 870 نفر ساعت آموزش ارائه شده است.
وی، با بیان اینکه متقاضیان مهارتآموزی، سربازان وظیفه و دانشآموزان بیشترین آمار مشارکت را داشتهاند، افزود: یک هزار و 535 نفر در مناطق روستایی، عشایری و مرزی استان یک مهارت جدید فرا گرفتهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان خراسان جنوبی، با اشاره به مهارتآموزی 2 هزار و 576 نفر از گروه هدف آسیبدیدگان اجتماعی در استان، تصریح کرد: یک هزار و 816 کارآموز مرد و 760 کارآموز زن در گروه خانوارهای آسیبدیده از اعتیاد، اتباع، زنان سرپرست خانوار، زندانیان و کودکان کار نیز مهارت آموختهاند.
انتهای پیام/ 257
∎