شناسهٔ خبر: 70576667 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

روایت شهید عبدالله میثمی از توسل به اهل بیت در جبهه‌های دفاع‌مقدس

می‌گفت: وقتی وارد عملیات می‌شویم برویم سراغ حضرت زهرا (س)

شهید عبدالله میثمی نماینده امام در قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) بود، اما از حضور در خطوط مقدم نبرد باک نداشت. او کنار رزمنده‌ها بودن را مایع مباهات می‌دانست. یکی از دوستانش روایت می‌کند: «هر چه آقای محلاتی می‌گفت بروید حج قبول نمی‌کرد. می‌گفت جبهه واجب‌تر است. آنجا کنار خانه خدا هستیم، اما اینجا در میدان جنگ، خود خدا حاضر است و در کنار ماست.»

صاحب‌خبر -
 جوان آنلاین: یک صوت بسیار زیبا از روحانی شهید عبدالله میثمی وجود دارد که در آن، شهید به بیان روایت‌هایی از حضرت فاطمه‌زهرا (س) می‌پردازد. این صوت را مرکز اسناد دفاع‌مقدس به تازگی منتشر کرده است. در این صوت که شهید میثمی در زمان اجرای عملیات کربلای ۵ در ۲۴ دی ۱۳۶۵ در قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) بیان کرده است، به توسل بر حضرت صدیقه کبری (س) و درباره شخصیت والا و ناشناخته ایشان تأکید شده است. شهید میثمی همچنین در سخنانش، محور اصلی در میان اهل‌بیت (ع) را حضرت فاطمه الزهرا (س) معرفی می‌کند. 
 
خانه خانم زهرا (س)
در صوت شهید میثمی آمده است: «نقل می‌کنند هر زمانی رسول خدا به جهاد می‌رفتند، اول منزل حضرت فاطمه‌الزهرا (س) می‌رفتند و وقتی برمی‌گشتند، اولین خانه‌ای که می‌رفتند خانه فاطمه الزهرا (س) بود. ما هم باید از رسول خدا یاد بگیریم که وقتی وارد عملیات می‌شویم، برویم سراغ حضرت‌زهرا (س) و وقتی فارغ از عملیات می‌شویم، سراغ حضرت‌زهرا (س) برویم. شخصیت حضرت‌زهرا (س) برای ما یک شخصیت ناشناخته‌ای است. در همین حدیث کسا وقتی از جبرئیل سؤال می‌کنند خدایا! اینهایی که زیر این چادر هستند چه کسانی هستند؟ خداوند می‌خواهد معرفی بکند، خب پنج نفر بودند؛ پیغمبر (ص)، حضرت فاطمه (س)، حسنین (ع) و علی مرتضی (ع). قاعده‌اش این است که خداوند می‌فرمایند: پیغمبر (ص) هست و دختر پیغمبر (ص)، پیغمبر (ص) هست و داماد پیغمبر (ص)، ولی در مقام معرفی می‌فرماید «هم فاطمه و ابوها» اینهایی که زیر چادر هستند، فاطمه (س) هست و پدر فاطمه (س)، فاطمه (س) هست و دو فرزند فاطمه (س) و فاطمه (س) هست و شوهر فاطمه (س). محور اصلی حضرت فاطمه‌الزهرا (س) هستند و ام‌الائمه هستند.»
 
روحانی مجاهد
شهید میثمی سال ۱۳۳۴ در شهر اصفهان متولد شد. تولد او مصادف بود با شب ولادت حضرت امیرالمؤمنین (ع). او هرچند در کسوت روحانیت بود، اما از آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران در جبهه‌ها شرکت می‌کرد. چون حضور در جبهه‌ها را یک نعمت الهی می‌دانست، برای همین در بسیاری از مناطق عملیاتی حضور فعال داشت و یکی از آن صحنه‌ها این بود که برادرش در مقابل چشمانش در تپه‌های شهید صدر به شهادت می‌رسد. 
حجت‌الاسلام میثمی آنقدر به حضور در جبهه علاقه داشت که یکی از همرزمانش در خاطرای گفته است: «هر چه آقای محلاتی می‌گفت بروید حج قبول نمی‌کرد. می‌گفت جبهه واجب‌تر است. آنجا کنار خانه خدا هستیم، اما اینجا در میدان جنگ، خود خدا حاضر است و در کنار ماست.»
 
 شهادت در کربلای ۵
حجت‌الاسلام میثمی نماینده امام (ره) در قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا (ص) بود، اما از حضور در خطوط مقدم جبهه باک نداشت. سرانجام همانطور که در شب دوم عملیات کربلای۵ به دوستانش گفته بود: «من در این عملیات اجر خودم را از خدا می‌گیرم.» روز نهم بهمن‌ماه در منطقه عملیاتی «کربلای ۵»، از ناحیه سر مورد اصابت ترکش قرار گرفت و بعد از سه روز، ۱۲ بهمن سال ۱۳۶۵ مطابق با دوم جمادی‌الثانی مصادف با شب شهادت حضرت زهرا (ع) به شهادت رسید. در وصیتنامه شهید میثمی آمده است: در این لحظه که در خدمت مقام وحدانیت، این کلمات را می‌نویسم بسی شرمنده و شرمسارم، چراکه بندگان تو را می‌بینم که در جبهه‌های حق علیه باطل می‌جنگند و در سنگر‌های خود وصیتنامه‌های شهید وارانه می‌نویسند. خدایا دلم می‌سوزد که چرا به زمین چسبیدم. خدایا اگر من بیچاره در این لحظه بمیرم فردا در مقابل این جوانانی که از لذت و عیش و نوش دنیا بریدند و رو به تو آوردند سرافکنده خواهم بود....