به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت روز جهانی همبستگی بشر دوستانه، مسابقه بینالمللی طراحی پوستر، کاریکاتور و ویدئوی کوتاه برای رهایی فلسطین به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی، به ایستگاه آخر رسید.
محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی ایران در اندونزی در این باره گفت: با پایان یافتن زمان و ارسال آثار مسابقه بینالمللی برای رهایی فلسطین (در بخشهای پوستر، کاریکاتور و فیلم کوتاه) آثار با حضور داوران به مدت یک هفته مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی افزود: با همکاری و مشارکت نمایندگیهای فرهنگی جمهوری اسلامی در مالزی، تایلند، فیلیپین و اندونزی و سازمانهای حامی فلسطین و شبکه آزاد فلسطین در اندونزی در بخشهای پوستر، کاریکاتور، فیلم کوتاه بالغ بر 700 اثر به دبیرخانه رسیده که 300 اثر قابل ارزیابی بودهاند.
ابراهیمی در ادامه بیان کرد: مسابقه بینالمللی برای رهایی فلسطین با آثار هنری همچون پوستر، کاریکاتور و ویدئوی کوتاه یکی از راههای مبارزه با امپریالیسم و استعمار در فلسطین است. در زمانی که خاموش کردن اطلاعات در رسانههای بینالمللی و اجتماعی به طور سیستماتیک و ساختاریافته اتفاق میافتد، مبارزه برای حمایت از استقلال فلسطین باید خلاقانهتر و گستردهتر شود.
وی افزود: 18 اثر برتر از میان بیش از 300 اثر از سراسر مجمعالجزایر اندونزی و خارج از کشور انتخاب شدند.
رایزن فرهنگی کشورمان در اندونزی همچنین گفت: با توجه به جمعآوری آثار ارزشمند در سه بخش فوق بنا داریم با برپایی نمایشگاه و جشنواره یک روزه این آثار در معرض بازدید عموم قرار دهیم.
فرقان دبیرکل شبکه فلسطین آزاد گفت: ما تعمداً روز جهانی همبستگی بشر دوستانه 20 دسامبر را برای اعلام برندگان و نفرات برتر مورد علاقه مسابقات انتخاب کردیم تا یادآور عموم مردم برای همبستگی با مردم فلسطین باشیم.
فرقان گفت: در ابتدا روز جهانی حقوق بشر 10 دسامبر را برای اعلام برندگان و نفرات برتر انتخاب کرده بودیم، اما آن را 10 روز تمدید کردیم تا به فینالیستها این فرصت را بدهیم که آثارشان را در رسانههای اجتماعی به اشتراک بگذارند و در عین حال کمپین حمایت از استقلال فلسطین را تبلیغ کنند؛ یعنی از روز حقوق بشر تا روز همبستگی بشردوستانه بینالمللی برای مردم فلسطین. ارزیابی آثار و کمیته داوران مستقیماً توسط دینا یولیانتی سلیمان، رئیس شورای خبره شبکه فلسطین آزاد و کارشناس غرب آسیا خاورمیانه، استاد طراحی ارتباطات بصری دانشگاه شریف و باندونک، متخصصان رسانه و کارشناسان خارج از کشور انجام شده است.
پس از اعلام نتایج، برندگان و نفرات برتر در سه رشته جوایزی به رسم یادبود دریافت کردند.
مسابقات بینالمللی فلسطین با همکاری شبکه فلسطین آزاد، رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای اندونزی، مالزی، تایلند و فیلیپین، مؤسسه مطالعات اسلامی تایلند و شورای مشورتی سازمان اسلامی مالزی برگزار شد. تمامی آثار در سایت KabarKampus.com قابل مشاهده است.
انتهای پیام