به گزارش ایرنا، علی چگینی شامگاه سه شنبه در نشست سرمایه گذاری خارجی در استانداری اصفهان افزود: فضای امنیتی و حساسیت های غیرمتعارف و سخت گیرانه به گریز سرمایه گذار خارجی منتهی می شود.
وی افزود: با توجه به فرصت های منحصر به فرد این بخش، هماهنگی و هم افزایی مسوولان و کارگزاران نظام برای بهبود شرایط اقتصادی و جذب سرمایهگذاران ضروریست.مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه افزود: تجار اصفهان مقیم خارج همچنان به زادگاهشان دلبستگی دارند اما در بسیاری از مواقع از سرمایهگذاری دچار واهمه می شوند که آسیب شناسی و مدیریت این موضوع اهمیت می یابد.
چگینی با بیان اینکه برخی مشکلات ساختاری و زنجیرهای نامرئی مانع از پیشرفت سرمایهگذاری خارجی میشوند، افزود: حرکت در مسیر جذب سرمایهگذاری، تسهیل روندهای اقتصادی و همچنین تغییر نگرش به سرمایه گذار در کشور ضروری است.
مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه گفت: مسوولان با ایجاد فضای مثبت و حمایتی به جذب سرمایهگذاران کمک کنند و از مشکلات موجود بکاهند تا اصفهان به عنوان یکی از استانهای پیشرو در جذب سرمایهگذاری باقی بماند.
چگینی به چالشهای اقتصادی ایران در شرایط تحریم اشاره و بیان کرد: محدودیت کشورمان در استفاده از سیستمهای مالی بین المللی بر تجارت و نقل و انتقالات مالی تأثیر گذاشته است.
وی افزود: با وجود این محدودیت ها سرمایه گذاری خارجی ۱۸۵ میلیارد دلاری در سال گذشته نشاندهنده موفقیتهای تجاری ایران در شرایط دشوار است.
مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه به اهمیت FATF (گروه ویژه اقدام مالی) و تاثیر آن بر روابط بانکی و تجاری کشورها اشاره کرد و افزود: با توجه به رویکردهای فعلی برای بهبود وضعیت اقتصادی و همکاری با کشورهای دیگر به رفع این مانع خوش بین هستیم و امیدواریم بزودی محقق شود.
وی افزود: رفع مشکلات ساختاری در تجارت و بهبود روابط بین بخشهای مختلف اقتصادی نیازمند فعالتر شدن بخش خصوصی است و این موضوع باید تسهیل شود.
چگینی همچین بر اهمیت همکاریهای بینالمللی، تقویت بخش خصوصی و برنامه ریزی برای رونق سرمایه گذاری خارجی بر مبنای تهاتر تاکید کرد.
وی خواستار توجه بیشتر مسوولان محلی به شکوفایی ظرفیت های سرمایه گذاری در اصفهان به عنوان الگوی موفق تجارت و اقتصاد شد.
به گزارش ایرنا، حضور در دومین «نشست تخصصی صنعت حلال» از دیگر برنامه های مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه در اصفهان بود.
این نشست تخصصی به همت شرکت نمایشگاه بینالمللی استان با هدف آشنایی فعالان اقتصادی با رویکردهای بینالمللی و تبیین سیاستها و راهبردهای عملی در مسیر افزایش سهم کشورهای مسلمان از جمله ایران از این صنعت پول ساز، در حاشیه نمایشگاه مواد غذایی و بستهبندی اصفهان برگزار شد.