به گزارش سینماپرس به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، در این نمایشگاه که صبح روز دوشنبه دهم دی ۱۴۰۳ با حضور حامد علامتی مدیرعامل و فرهاد فلاح معاون فرهنگی کانون گشایش یافت، مجموعهای از ۱۰۰ اثر سفالی ۴۵ مربی و عضو نوجوان و هنرمند مراکز فرهنگی هنری کانون استان اردبیل برای بازدید علاقهمندان به نمایش گذاشته شده است.
ملیحه ملکزادهفرد مدیرکل کانون استان اردبیل در آیین گشایش این نمایشگاه با بیان اینکه آثار به نمایش درآمده طی فرایندی شش ماهه تولید شده است، اظهار داشت: برای اجرای این ایده اعضا و مربیان مراکز کانون ابتدا با حضور در بقعه شیخ صفیالدین اردبیلی و تصویربرداری از نقش و نگارهای این بقعه و در ادامه با انجام فعالیتهای پژوهشی، نگارههای این بقعه را بر روی ظروف سفالی اجرا و رنگآمیزی کردند.
ملکزادهفرد هدف از بازآفرینی این نقوش بر روی ظروف سفالی را آشنایی اعضا با فرهنگ و تاریخ تمدن ایران اسلامی و معرفی هنر و معماری دوره صفویه به کودکان و نوجوانان عنوان کرد.
حامد علامتی مدیرعامل کانون نیز در حاشیه برپایی این نمایشگاه توضیح داد که فضای نگارخانه و سالنهای مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون تهران از این پس علاوه بر برگزاری رویدادهای ملی و کشوری، در اختیار ادارههای کل کانون استانها نیز قرار میگیرد تا آنها با برپایی رویدادهای فرهنگی و هنری به معرفی فرهنگ، آداب، رسوم و ارایه آثار هنری خود بپردازند.
عبدالله علیمراد کارگردان صاحبنام و جهانی پویانمایی ایران، عباس مجیدی و عبدالعظیم آذرخیل از هنرمندان و مدرسان مجسمهسازی، همچنین مجتبی حاذق مدیرآفرینشهای ادبی و هنری کانون نیز در این آیین حضور داشتند.
نمایشگاه گروهی «آوای نقوش و کتیبه» روزهای ۱۰ تا ۱۳ دی ۱۴۰۳ به همت اداره کل کانون استان اردبیل در نگارخانه آفتاب مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران برپا شده است.