فسانه منصوری عضو ستاد ملی جمعیت، با اشاره به اینکه در مسیر مقابله با سقط جنین قطعاً راههای غیر سلبی نیز مورد نیاز است، تصریح کرد: بسیاری از افرادی که به پزشک برای سقط جنین مراجعه میکنند و پدر و مادر این نوزاد به شمار میروند نمیدانند که از زمان ایجاد فرزند در رحم مادر، موجودی زنده و یک انسان به وجود آمده است و از بین بردن آن حکم کشتن یک انسان را دارد.
وی با بیان اینکه از نظر همه مراجع محترم تقلید این اقدام حرام و غیر شرعی است، تصریح کرد: همه مراجع بر این مسئله اتفاق نظر دارند که از زمان تشکیل نطفه به بعد، پدر و مادر حق از بین بردن فرزند را ندارند.
منصوری با اشاره به اینکه بیشتر پدر و مادرها و کسانی که مراجعه کننده هستند به این امر آگاهی ندارند، گفت: اکثر افراد فکر میکنند که کشتن جنین زیر چهار ماه گناه ندارد و این اقدام جایز است.
وی تصریح کرد: بنابراین آموزش، تبیین و فرهنگسازی در این زمینه لازم است و این موضوع دیگر به عهده قاضی و قوه قضائیه نیست.
این پژوهشگر حمایت از حیات جنین افزود: در اینجا دیگر بحث قاضی و برخورد قضائی مطرح نیست بلکه بحث بحث نا آگاهی است اینجا دیگر بحث برخورد نیست و نیاز به آموزش و فرهنگ سازی است.
وی اظهار داشت: مراکزی مانند رسانهها، صدا و سیما، آموزش پرورش رسانهها مسئول هستند تا این آموزش را به شکل همگانی انجام دهند چرا که بالاخره همه کسانی که امروز جوان هستند و پدر و مادر خواهند شد و بایستی در این زمینه کاملاً آگاهی داشته باشند.