به گزارش ایلنا، هادی محمدپور، نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۱۱دیماه) مجلس شورای اسلامی در ابتدای نطق میان دستور خود ضمن گرامیداشت روز بصیرت و یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: جریان مقاومت نشان داد حتی با شهادت فرماندهان خود همچنان زنده است. همه معتقدیم مشکل اقتصادی غیر قابل حل در کشور وجود ندارد؛ قانون برنامه هفتم توسعه مسیری به ما نشان داده است که عمل به ان ما را از این فراز و فرودهای اقتصادی از جمله ناترازی و نوسانات نرخ ارز عبور میدهد و امیدوارم وعده رئیس جمهور مبنی بر اجرای برنامه هفتم همچنان سر لوحه برنامه های کلان خود و وزرا دولت باشد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یاد و خاطره شهید رئیسی را گرامی می دارم، افزود: پس از شهادت ایشان کار مجلس و دولت و اجرای برنامه هفتم توسعه با همدیگر همزمان شد و دیگر هیچ بهانه ای برای عدم تطابق برنامه و هدف از سوی نه مجلس و نه دولت وجود ندارد.
وی ادامه داد: در حوزه آب و نیرو از وزارت نیرو می خواهیم با توجه به وضعیت نامناسب آب شرب شهر بجستان و روستاهای اطراف، نسبت به تکمیل پروژه آبشیرین کن این شهر، احداث ایستگاه پمپاژ شماره چهار و حتی حفر چاه جدید اقدام نماید؛ پروژه خط انتقال آب دریای عمان به استانهای شرق کشور را جدی پیگیری نماید و موانع بر سرراه آن رفع شود؛ منابع آب شهرستان گناباد با صد و بیست کیلومتر خط انتقال به دلیل فرسودگی و ترکیدگی بیش از حد نیازمند اصلاح و تعویض خط می باشد تا مردم در تابستان حداقل آب مورد نیاز را داشته باشند، همچنین ایجاد پست برق دوم فوق توزیع شهر بجستان و تکمیل پست صد و سی و وات گناباد نیز باید تسریع شود.
محمدپور اظهار کرد: در حوزه بهداشت و درمان با وجود سابقه چند ده ساله دانشگاه علوم پزشکی گناباد و رشته پزشکی آن همچنان بیمارستان علامه بهلول که به هشت شهر دیگر استان خدمات می دهد همچنان آموزشی است و نیاز مبرم مردم منطقه به احیای بیمارستان تعطیل شده پانزده خرداد به عنوان بیمارستان تخصصی بسیار زیاد است؛ همچنین احداث بیمارستان شصت و چهار تخت خوابی شهر بجستان و رفع کمبودهای بیمارستان آیت الله مدنی و شبانه روز شدن مرکز سلامت شهر یونسی از مطالبات جدی این جانب همشهریانم در بجستان است.
این نماینده مردم در مجلس به مشکلات خود در حوزه راه و شهرسازی اشاره کرد و افزود: تصویب لایحه توسعه حمل و نقل و مدیریت سوخت برای صیانت از حقوق رانندگان و اصلاح بازنشستگی و رفاه و آسایش و بیمه این قشر فداکار باید دست دلالان از این حوزه کوتاه شود و این قانون مشکلات اساسی حوزه حمل و نقل را حل خواهد کرد؛ درخواست دارم کمیسیون عمران و هیئت رئیسه در این خصوص ورود کنند؛ توجه دولت به نهضت ملی مسکن ، خط ریلی کریدور شمال به جنوب که از مشهد تا چابهار ادامه دارد به مراحل پایانی رسیده است. همچنین پس از گذشت بیست سال همچنان راه آهن شهرستان بجستان بدون چارت سازمانی است که مردم باید بلیط خود را چندین برابر خریداری نمایند. عدم اتمام پروژه ۲ باند شدن گناباد به سمت قاین، سالانه ده ها تصادف مرگبار دارد با اعتباری که جذب شد تنها هشت کیلومتر مانده خواهد شد.
وی گفت: مسیر دوغارون - خواف - گناباد به عنوان کریدور اصلی توسعه سه تا شهرستان تربت جام - خواف و گناباد بیش از صد و پنجاه کیلومتر مرز دوغارون را به مرکز کشور نزدیک می کند. همچنین جاده مرگ آفرین گناباد – بجستان، گناباد – خواف و بجستان - فردوس و در ادامه بجستان – بردسکن - سبزوار دقیقا چند صد کشته دیگر باید از هموطنانم را بگیرد که به طور کامل اصلاح و بهسازی شود. شهرستان گناباد از محدود شهرهای قدیمی است که کمربندی ندارد، تردد ماشینهای سنگین در خیابانهای شهر مستعد حوادث روزانه ترافیکی است. جاده اصلی بجستان به فردوس یک باند آن در نهایی است و امیدوارم با سفر وزیر راه به بهره برداری برسد. پانزده شهر اطراف فرودگاه منطقه ای شهدای گنآباد با گستره یک و نیم میلیون نفر در حال استفاده از آن هستند. پروژه محوطه سازی و دیوارکشی ان به مرحله پایانی رسیده اما وزارت راه و همچنین شرکت فرودگاه ها و وزارت نفت تقاضا دارم نسبت به این موضوع همکاری لازم را داشته باشند.
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس اظهار کرد: همچنین نسبت به ایستگاه جایگاه سوخت و ایستگاه هواشناسی، همچنین از سازمان هواپیمایی و شرکت وارش و جناب آقای دکتر قالیباف که نهایت همکاری را در یک سال گذشته داشتند و برای پرواز مسیر گناباد - تهران ما را همراهی کردند به طور ویژه تشکر می کنم. همچنین از اقدامات شایسته خانم وزیر در حوزه راه و شهرسازی و راهداری که نهایت همکاری را با حوزه انتخابی دارند تقدیر و تشکر می کنم و دعوت می کنم جهت کلنگزنی ایستگاه راه آهن در ایام دهه فجر در شهرستان حضور پیدا کنند.
این نماینده مردم در مجلس اظهار کرد: در حوزه وزارت صمت ما بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در گناباد بجستان داریم که به دلیل قطعی برق مکرر دچار ضرر و زیان انباشته شدهاند. از سازمان ایمیدرو و شرکت تهیه تولید به دلیل اینکه پای کار احیای معادن دو شهرستان آمدند به طور ویژه تشکر می کنم.
وی افزود: در حوزه شهرستان بجستان؛ عدم وجود انبار و سردخانه جهت نگهداری محصولات تولید کشاورزی و تامین کالای اساسی، مجاورت با کویر مرکزی و قابلیت استفاده از انرژی های نوین پاک و تجدیدپذیر خورشیدی، لازم است که در این خصوص برنامه ریزی لازم صورت بگیرد. همچنین پیرامون تقویت شهرکها و نواحی صنعتی گناباد و بجستان و ایجاد ناحیه صنعتی شهر یونسی درخواست پیگیری دارم.
محمدپور تصریح کرد: در حوزه کشاورزی در بخش کاک و گناباد و سایر نقاط بالادست و اتصال به بجستان، مستعد پروژه آب آبخیزداری و آبخوانداری است. حفظ قنوات دو شهرستان، چاههای کشاورزی، و همچنین همه امید و آرزوی مردمان روستا تخصیص اعتبار به پروژه بزرگ آبخیزداری سیاه کو است که وزارت جهاد کشاورزی و سازمان منابع طبیعی باید پای کار مردم بیایند و برای هزار قنات شهرستان اندیشه کنند. در حوزه بحث نهاده های دامی شهرستان گناباد و بجستان به دلیل دوری از مرکز باید با ایجاد بارانداز نهاد دامی برای مرغداران و دامداران به این مشکل خاتمه دهند.
این نماینده مردم در مجلس اطهار کرد: در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری نیز امامزاده سلطان محمد عابد شهر کاخک ظرفیت عظیمی است که در همه دوره ها چشم مدیران میراث فرهنگی از آن دور مانده است. مرمت آثار فوری از جمله قنات قصبه جهانی گناباد، مساجد تاریخی ، یخدان کوثر، کاروانسرای تاریخی شهر بجستان و همچنین روستاهای تاریخی دو تا شهرستان مد نظر است.
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس ادامه داد: آقای وزیر کشور، کشورمان مستعد استان جدیدی نیست. اما روستای بخش پایین گناباد بیش از بیست و پنج هزار جمعیت با فاصله پنجاه تا یکصد و بیست کیلومتری تا شهر گناباد ایجاد بخش پسکلوت از خواسته های مردم است. در شهر روشناوند که دارای کویر بکر و ظرفیت غنی و گردشگری است توجهی مسئولین حوزه گردشگری را می طلبد.