بابک قانعی، معاون فرهنگی سازمان بهزیستی کشور در گفتوگو با ایکنا با اشاره به برگزاری دوره جدید جشنواره قرآن و عترت خانواده بهزیستی کشور گفت: جشنواره قرآنی سازمان بهزیستی با نگاه به توانمندسازی معنوی جامعه هدف این نهاد برنامهریزی شده و اجرا میشود.
وی افزود: این جشنواره در راستای ارتقای فرهنگ دینی و تقویت ارتباط معنوی با کلام الهی و به منظور ترویج آموزههای قرآنی در خانواده بزرگ سازمان بهزیستی تدارک دیده شده است.
معاون فرهنگی سازمان بهزیستی تصریح کرد: جشنواره قرآن و عترت سازمان بهزیستی به ویژه در بخشهایی همچون نابینایان از سطح بسیار بالایی برخوردار بوده و کارشناسان و داوران مسابقات قرآن کریم نیز بر این موضوع تأکید دارند. حضور قاریان و حافظان روشندل در مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورها در هر دو گروه بانوان و آقایان تأییدی بر این مدعاست.
قانعی با اشاره به اینکه دوره جدید جشنواره قرآنی سازمان بهزیستی با عنوان «زندگی با قرآن و یادواره شهدای خدمت» برگزار میشود، بیان کرد: فرایند این دوره از تیرماه امسال و همزمان با ابلاغ آییننامه به تمامی استانها آغاز شد و تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
معاون فرهنگی سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه مرحله استانی این جشنواره تقریباً در تمامی استانها برگزار شده است، اظهار کرد: در حال حاضر در تدارک مرحله کشوری و بخش ملی جشنواره هستیم و امیدواریم تا پایان بهمنماه شاهد برگزاری این مرحله باشیم.
وی به معرفی بخشهای مختلف این جشنواره پرداخت و گفت: این مسابقات در بخشهای کارکنان و خانواده کارکنان، بخش نابینایان، بخش معلولان، بخش مراکز شبهخانواده و بخش زنان سرپرست خانوار برگزار میشود و هر کدام از این بخشها دارای رشتههای خاص همان رشته هستند.
قانعی یکی از ویژگیهای خاص این مسابقات را برگزاری رقابت قرآنی بین ناشنوایان برشمرد و گفت: در این دوره تلاش شده است تا از طریق برگزاری مسابقات در رشتههایی همچون مفاهیم قرآن کریم ناشنوایان را نیز در جشنواره قرآن و عترت مشارکت دهیم.
معاون فرهنگی سازمان بهزیستی در مورد میزان استقبال مخاطبان افزود: امسال بالغ بر چهار و هزار و 200 نفر در مرحله استانی مسابقات حضور داشتند و امیدواریم در ادوار آینده افزایش مشارکت مددجویان این سازمان در جشنواره قرآن و عترت را شاهد باشیم.
وی در پایان اظهار کرد: جشنواره قرآن و عترت سازمان بهزیستی از جمله جشنوارههای با سابقه در حوزه مسابقات قرآن است، به طوری که این مسابقات در بخش نابینایان بیش از سه دهه سابقه دارد و در سایر بخشها نیز سابقه برگزاری رقابتها از یک دهه فراتر رفته است.
انتهای پیام