به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدجواد شمسزاده در نشست ستاد ملی طرح جهش تولید در دیمزارها اظهار کرد: در طرح جهش تولید به جز گندم و دانههای روغنی، پوشش بیمهای از سوی صندوق بیمه کشاورزی مانند سال گذشته انجام میشود.
بیشتر بخوانید:
ذخیره بیسابقه گندم کشور در ۲۰ سال اخیر
وی در همین حال از اجرای سه طرح بیمه برای گندم در راستای اجرای ماده ۳۳ برنامه هفتم توسعه از سوی صندوق بیمه کشاورزی خبر داد و اظهار داشت: این طرحهای بیمهای شامل طرح بیمه گندم دیم، طرح بیمه گندم آبی با پوشش عامل خطر خشکسالی و طرح بیمه گندم آبی بدون پوشش عامل خطر خشکسالی میباشد.
شمسزاده درباره صدور بیمهنامهها تصریح کرد: فرآیند صدور بیمهنامه با استفاده از اطلاعات پهنه کشاورزان انجام میشود، اما امسال اطلاعات پهنه ابتدا در اختیار نمایندگان و کارگزاران ما قرار میگیرد و سپس در مورد صدور بیمهنامه اجباری به کشاورزان اطلاعرسانی و صحتسنجی میشود.
وی گفت: انتظار می رود نزدیک به ۷۰ درصد کشاورزان با کارگزاران همکاری و براساس اطلاعات دقیق، بیمهنامه صادر شود.
معاون صندوق بیمه کشاورزی درباره حق بیمه سهم دولت و کشاورزان اذعان داشت: حق بیمه سهم دولت ۳۰ تا ۴۰ درصد اعتباراتی است که به صندوق تخصیص داده میشود و حق بیمه سهم کشاورزان نیز از محل مطالبات و خرید تضمینی گندم اخذ میشود.
وی ادامه داد: ما در تلاش هستیم علاوه بر اعتبار خرید تضمینی گندم، اعتبار دیگری برای سهم بیمه کشاورزان اختصاص یابد که در این صورت متناسب با دریافت چنین اعتباری سهم حق بیمه کشاورزان را برمیگردانیم.
شمسزاده درباره پرداخت غرامت بخش زراعت در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ نیز اعلام کرد: صندوق بیمه کشاورزی، بیش از ۹۰ درصد غرامتها را پرداخت کرده است و تنها ۱۷۰ میلیارد تومان دیگر باقی مانده که با تخصیص اعتبارات به کشاورزان پرداخت خواهد شد.
وی تصریح کرد: نزدیک به ۲ هزار میلیارد تومان غرامت مربوط به سال زراعی گذشته در بخش زراعت تاکنون در سامانه صندوق بیمه کشاورزی تایید و ثبت شده است.
انتهای پیام/