شناسهٔ خبر: 70566711 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

نماینده سپیدان در نطق میان دستور:

مگر مردم به امید تغییرات ملموس در وضعیت معیشتی خود در انتخابات شرکت نکرده‌اند؟/ چرا قیمت ارز، خودرو و کالاها سر به فلک کشیده است؟

نماینده سپیدان در نطق میان دستور: نماینده مردم سپیدان و بیضا در مجلس با بیان اینکه معیشت بسیاری از خانواده‌ها تحت تاثیر نوسانات اقتصادی قرار گرفته است، گفت: پیشرفت کشور نیازمند توجه به سرمایه‌های انسانی، سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی، حمایت از بخش‌های خصوصی و تعاونی و فراهم کردن بسترهای لازم برای شکوفایی فرصت‌ها است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، اردوان اکبرپور در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با اشاره به فرمایش حضرت علی (ع) که فرمودند همانا حکومت وسیله آب و نان نیست بلکه امانتی برای خدمت به مردم است و تکیه بر این کلام که باید برای همه دولتمردان و مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سرلوحه و سرمشق خدمت به مردم باشد، گفت: وضعیتی که اکنون با آن روبرو هستیم از این فرمایش مولا علی بسیار فاصله دارد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: ایران به عنوان کشوری با تاریخ و تمدن غنی همواره در عرصه بین‌المللی نقش کلیدی داشته است؛ سیاست خارجی به دلیل جایگاه استراتژیک منطقه‌ای بر امنیت، اقتصاد و سیاستگذاری‌های این جغرافیای ژئوپلیتیک جهان اثرگذار است، سیاست منطقه‌ای، قدرت نرم و پیشگیرانه ایران را به عنوان یک کانون ثبات و امنیت مبدل ساخته و همواره این مسئله وجه نظر دشمنان و بدخواهان کینه‌توز خارجی برای ضربه زدن به کشورمان و از بین بردن پشتوانه مردمی آن بوده است که با تدابیر عالمانه مقام عظمای ولایت، تاکنون تیر این دشمنی‌ها به سنگ خورده و ایران سربلندتر و مقتدرتر راه آرمان ارزشمند شهدا و امام شهدا را ادامه می‌دهد.

نماینده مردم سپیدان و بیضا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از محورهای اصلی سیاست خارجی ایران تاکید بر دیپلماسی، گفتگو و پرهیز از تنش و درگیری است، اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر این باور بوده است که حل مسائل بین‌المللی از طریق مذاکره و دیپلماسی بهترین راهکار است و همواره به دنبال صلح و ثبات در منطقه و جهان بوده است. تحریم و فشارهای اقتصادی از سوی برخی کشورها به ویژه آمریکا و متحدانش یکی از بزرگترین چالش‌های سیاست خارجی ایران به شمار می‌رود، وزارت خارجه باید با دیپلماسی فعال و میدانی کشور را از این تنگناها رها سازد.

وی ادامه داد: این روزهای حال و روز مردم ایران بازتابی از چالش‌ها و فرصت‌هایی است که جامعه با آن دست و پنجه نرم می‌کند در حالی که معیشت بسیاری از خانواده‌ها تحت تاثیر نوسانات اقتصادی قرار گرفته است، مردم نجیب ایران همچنان با امید و تلاش در مسیر پیشرفت و توسعه گام برمی‌دارند.

اکبرپور با بیان اینکه بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط که ستون فقرات اقتصادی کشور محسوب می‌شوند در این شرایط سخت با خلاقیت و نوآوری به دنبال راهکارهایی برای بقا و رشد هستند، بیان کرد: در عین حال پیشرفت کشور نیازمند توجه به سرمایه‌های انسانی، سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی، حمایت از بخش‌های خصوصی و تعاونی و فراهم کردن بسترهای لازم برای شکوفایی فرصت‌ها است. مردم ایران با روحیه استوار و با تکیه بر تاریخ و فرهنگ غنی خود همواره ثابت کرده‌اند که در میان سختی‌ها می‌توان فرصت‌های جدید خلق کنند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم با اشاره به اینکه وضعیت نگران کننده روزانه ارز، ارکان برنامه‌ریزی و آینده‌نگری را از مردم و فعالان صنعتی و اقتصادی می‌گیرد، افزود: این شرایط اسف‌بار مردم و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را نگران می‌کند، چه کسی پاسخگوی این وضعیت است؟ مگر مردم به امید تغییرات ملموس و محسوس در وضعیت معیشتی خود در انتخابات شرکت نکرده‌اند؟ پس چرا قیمت ارز، خودرو و کالاها سر به فلک کشیده است. مگر دولتمردان در همین مجلس با ارائه برنامه‌های متنوع و گوناگون و به اصطلاح کارشناسی شده رای اعتماد نگرفته‌اندپس چرا برنامه‌ها را اجرایی و عملیاتی نمی‌کنند؟

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: گزارش‌های دستگاه‌های نظارتی از جمله دیوان محاسبات کشور حاکی از آن است که تعدادی از وزارتخانه‌ها در روابط مالی خود شفافیت لازم را ندارند و این تبعیض‌ها مردم را بیشتر از معیشت نگران کرده است؛ از جمله این موارد می‌توان به عدم واریز سهم توسعه ملی ۴۵ درصد از وجوه ارزی حاصل از صادرات فراورده‌های نفتی، عدم نظارت بر سهم هدفمندی یارانه از صادرات فراورده‌های نفتی، عدم نظارت سازمان برنامه و بودجه و وزارت امور اقتصادی و دارایی، بخشی از وجوه سایر منابع یا فرا بودجه نزد بانک مرکزی اشاره  کرد.

اکبرپور همچنین در خصوص وضعیت گردشگری و آینده کشورمان نیز بیان کرد: امروز وضعیت صنعت گردشگری و تاثیرات اقتصادی آن بر هیچکس پوشش نیست، استان پهناور فارس با برخورداری از آثار تاریخی، زیارتی و آثار طبیعی همچون آبشار مارگون و چله‌گاه سپیدان و هنرنمایی هزاران صنعتگر در عرصه صنایع دستی یکی از قطب‌های بلامنازعه گردشگری ایران اسلامی است.

وی با بیان اینکه سپیدان و بیضا گنجینه‌های گردشگری و کشاورزی جنوب کشور محسوب می‌شوند، افزود: سپیدان با طبیعت زیبا، جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی طبیعی، موقعیت جغرافیایی مناسب با طبیعت چشم نواز و رویایی در چهار فصل سال، پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یکی از مقاصد اصلی گردشگری در کشور را دارد. توسعه زیرساخت‌های گردشگری در سپیدان می‌تواند به جذب گردشگران داخلی و خارجی و رونق اقتصادی منجر شود. شهرستان بیضا با تاریخ کهن و چشم‌نواز، قطب کشاورزی جنوب کشور با دشت‌های حاصلخیز و حضور صنایع بزرگ با قرار گرفتن در مسیر اصلی آزاد شیراز- اصفهان یکی از موقعیت‌های ویژه برای رشد اقتصادی و گردشگری استان فارس به شما می‌آید که برای تحول و توسعه نیاز به حمایت در سطح کلان کشور دارد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم گفت: در این شرایط سخت معیشتی، اقتصادی و سیاسی باید تاکید کرد و هشدار داد مردم چشم امیدشان به مجلس و نمایندگان است، باید کاری کرد و تا دیر نشده با همدلی و هم افزایی و تعامل این شرایط را بهبود بخشید.

انتهای پیام/