به گزارش ایرنا, محمد غلامی روز سهشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی شمال خوزستان بیان کرد: در حال حاضر، ۴۵۹ طرح تولیدی در دزفول در دست اجرا است که با بهرهبرداری از آنها زمینه اشتغال ۱۶ هزار و ۷۶۴ نفر فراهم خواهد شد.
وی افزود: ۲۸۱ طرح از یک تا ۳۰ درصد پیشرفت، ۱۰۷ طرح بین ۳۱ تا ۶۰ درصد، ۹۲ طرح بین ۶۰ تا ۸۰ درصد و ۴۲ طرح بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول با اشاره به اجرای ۱۰ طرح شاخص در این شهرستان اظهارکرد: کارخانه قند شهدا در تولید شکر از چغندرقند فعالیت خواهد داشت که با حدود ۷۰ درصد پیشرفت در حال تکمیل سالنهای تولیدات و خرید و نصب ماشین آلات است و پیش بینی میشود تا سال ۱۴۰۴ به مرحله بهره برداری برسد و برای ۶۰۰ نفر اشتغالزایی کند.
وی افزود: طرح توسعه شرکت کشت و صنعت «سالانه پارس» در تولید نبات فعالیت خواهد داشت که در حال نصب ماشین آلات است و پیش بینی میشود تا پایان امسال بهره برداری شود و برای ۵۰ نفر اشتغالزایی کند.
غلامی بیان کرد: طرح توسعه شرکت مشرق زمین در تولید لوازم خانگی فعالیت خواهد داشت که زمین آن تامین شده و آماده کلنگ زنی است؛ با بهره برداری از این طرح برای ۱۵۰ نفر اشتغالزایی خواهد شد.
وی افزود: واحد «رسپینا سپنتا دز» در تولید انواع بستنی غیرچوبی در جاده بن جعفر فعالیت خواهد داشت که اکنون در مرحله صدور پروانه است و در صورت بهره برداری برای ۳۵ نفر اشتغالزایی خواهد کرد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دزفول اظهارکرد: واحد «سریر پلاست» نیز در تولید انواع محصولات پلاستیکی با ۶۰ درصد پیشرفت در حال ساخت است که پیش بینی می شود در سال ۱۴۰۴ تکمیل و برای ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد کند.
وی افزود: طرح توسعه تولید پویش کارتن در تولید کاغذ در حال تکمیل است و برای ۵۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دزفول گفت: طرح «گسترش آسایش مهرآور» در تولید لوازم خانگی نیز آماده کلنگ زنی است که در صورت اجرا برای ۳۰۰ نفر اشتغالزایی خواهد کرد.
وی ادامه داد: طرح توسعه فولاد روهینا در زمینه فولادسازی در حال خرید ماشین آلات است که در صورت تکمیل برای ۲۰۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت.
غلامی اظهارکرد: شرکت فربست دزفول نیز در زمینه تولید مواد غذایی در حال نصب ماشین آلات است که پیش بینی میشود سال آینده بهره برداری و برای ۱۷۰ نفر اشتغالزایی کند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول بیان کرد: طرح «نیکا یگانه اورنج» نیز در حال اجرا است که در تولید مواد غذایی فعالیت خواهد داشت و زمینه اشتغال ۷۰ نفر را در سال جاری فراهم خواهد کرد.
شهرستان دزفول از نظر صنعتی، معدنی و تجارت دومین شهر استان خوزستان بعد از اهواز محسوب میشود که از جایگاه و اهمیت ویژهای با توجه به استعدادهای نهفته از ظرفیتهای بالقوه و بالفعل برخوردار است.
این شهرستان از پنج شهرک صنعتی مصوب، سه مجتمع صنعتی و ۲ ناحیه صنعتی در محدوده شهری و نواحی پراکنده برخوردار است.
شهرستان دزفول دارای ۳۸ اتحادیه صنفی با تعداد ۱۳ هزار و ۵۲۸ واحد صنفی خدماتی و توزیعی است که در حال خدمت رسانی به مردم شهرستان هستند.
در حوزه معدن نیز دزفول ۷۲ واحد معدنی دارد که در حال تامین مصالح ساختمانی بخش اعظمی از استان است.
۳۴۸ واحد صنعتی فعال در دزفول وجود دارد.