شناسهٔ خبر: 70564448 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

احیای بخشی از زمین‌های کشاورزی حمیدیه با مشارکت شرکت توسعه نیشکر

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی، با مشارکت شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، بخشی از زمین‌های کشاورزی شهرستان حمیدیه احیا شد.

صاحب‌خبر -

احیای بخشی از زمین‌های کشاورزی حمیدیه با مشارکت شرکت توسعه نیشکر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در نشست با فرماندار شهرستان حمیدیه  گفت: این شرکت  متعلق به همه مردم است و در راستای مسئولیت‌های اجتماعی خود همواره در کنار مردم خوزستان بوده و خواهد بود. شعار امسال که از سوی  مقام معظم رهبری  به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است به‌عنوان نقشه راه صنعت نیشکر قرار دارد.

عبدعلی ناصری با تأکید بر اهمیت همدلی و هم‌افزایی در پیشبرد اهداف توسعه پایدار، افزود: توجه به‌رسم همسایگی و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی از اولویت‌های اصلی شرکت توسعه نیشکر است. ما با همکاری مردم و تکیه بر ظرفیت‌های بومی، تلاش کرده‌ایم تحولی پایدار ایجاد کنیم، چرا که بر این باوریم همه داشته‌های ما از مردم سرچشمه می‌گیرد.

وی اظهار کرد: در راستای کمک به احیا و توسعه زمین‌های کشاورزی شهرستان حمیدیه، پمپاژ آب به اراضی کشاورزی  این شهرستان   از طریق کانال زهاب‌بر نیشکر دهخدا به طول ۱۲۶ کیلومتر انجام می‌شود و پس از عبور از  روستا‌های شموس، ملاشیه، عین دو، بنی تمیم، جفیر به «کرخه نور» می‌ریزد و اراضی آنجا را هم سیراب می‌کند و چرخه محیط‌زیست را زنده نگه می‌دارد.

سرپرست فرمانداری حمیدیه در این زمینه گفت:  وسعت زمین‌های زیر کشت این شهرستان  ۴۲ هزارهکتاری اراضی زیر کشت این شهرستان قرار دارد و انتقال آب  از طریق  «کانال زهاب‌بر نیشکر دهخدا» در احیای زمین‌های کشاورزی، به‌ویژه در مسیر گمبوعه، اثر مثبتی داشته است.

نادر عمیدزاده  افزود:  هرچند شهرستان حمیدیه در همسایگی مستقیم صنعت نیشکر قرار ندارد، اما شرکت توسعه نیشکر و صنیاع جانبی  توانسته است اقدامات قابل‌توجهی را در توسعه این منطقه انجام دهد.

رضا عالی نسب، دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه نیز در این نشست   با اعلام انجام آزمایش‌های متعدد بر روی آب این کانال در آزمایشگاه‌های معتبر، بیان کرد: نتایج این آزمایش‌ها کیفیت بسیار مطلوب آب برای کشاورزی منطقه را تأیید می‌کند.

وی ادامه داد:   تاکنون ۶۵ درصد از کانال زهاب‌بر دهخدا توسط شرکت توسعه نیشکر لایروبی شده است، اقدامی که نقش مؤثری در بهبود انتقال آب به مزارع ایفا می‌کند.

 .