به گزارش ایسنا، نوید خاصهباف در تشریح عملکرد این سازمان با حضور در صحن شورای شهر تهران با بیان اینکه در سال جاری بیش از ۱۰۰ درصد درآمد ابلاغی محقق شده و میتوان گفت که دیگر سازمان سرمایهگذاری از حالت رکود خارج شده است، گفت: ۱۰۰ همت ارزش قدرالسهم شهرداری تهران در پروژه های مشارکتی است که از ۴۰ پروژه مشارکتی حدود ۱۹ پروژه به ارزش ۹۰ همت تعیین تکلیف شده است و ۱۱ پروژه نیز در مراجع قضایی به ارزش ۱۳ همت در حال پیگیری است و ۱۱ پروژه دیگر هم به ارزش ۲.۵ همت داریم که نیازمند زمان بیشتر برای بررسی پرونده است.
وی افزود: به طور میانگین ۵.۵ سال توقف پروژهها است و در کل ۹۰ پروژه مشارکتی را به سرانجام رساندیم.
مدیر عامل سازمان سرمایهگذاری شهرداری تهران با بیان اینکه عمده مسایل و مشکلات در پروژههای مشارکتی مربوط به مشکلات داخل شهرداری است بگونهای که شاهد ایرادات حقوقی، ضعف در مطالعات امکان سنجی، تغییرات در مفاد قراردادها و حتی مشکلات مربوط به نظریات کارشناسان رسمی دادگستری هستیم، ادامه داد: امروز شاهد همافزایی همه دستگاهها در شهرداری تهران هستیم تا پروژه ها به سرانجام برسد. بنابراین باید جلوی سوءاستفادهها را بگیریم، اما باید برای روش های نوین سرمایه گذاری، فرش قرمز بیندازیم.
وی با بیان اینکه در دوره قبلی مدیریت شهری تمام پروندههای مشارکتی به غلط به سمت محاکم قضایی سوق داده شد؛ اما این رویه در این دوره تغییر کرد و با تفاهم در حال تعیین تکلیف ۹۰ همت از پروژه های مشارکتی هستیم، گفت: ما روزی که به سازمان آمدیم معاونت و مناطق در مورد پروژههای مشارکتی به جان هم افتاده بودند اما حالا همه سازمانها در شهرداری تهران با هممتحد هستند تا کار پروژههای مشارکتی پیش برود.
خاصه باف در مورد پروژه هتل دیدار که ۱۰ سال پروژه متوقف مانده بود با اشاره به تغییر در سطح و سطوح این پروژه اظهار کرد: از طرفی تورم و بی پولی شریک موجب بلاتکلیفی شریک دیگر شده بود که مذاکره در حال انجام است تا این پروژه هم به نتیجه برسد. در مورد پروژه طبقاتی گرات نیز با استفاده از طرح شمسه و ایجاد فضای اداری این پروژه از توقف خارج شده است و سرعت پیشرفت پروژه افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه درباره پروژه تجاری زند نیز در حال رایزنی هستیم و پروژه سعدی در منطقه ۱۲ نیز در حال تعیین تکلیف است، افزود: در مورد پروژه هزار و یک شهر باید بگویم که این پروژه نیازمند یک جلسه جداگانه است اما شهردار تهران سال گذشته از این پروژه بازدید کردند و با همراهی همه سازمانها در شهرداری و شورای شهر مشکل این پروژه بزرگ نیز حل شد و باید بگویم که تصمیم مدیریتی و یکی از افتخارات این دوره تعیین تکلیف این پروژه بود و در مورد باملند نیز باید بگویم که بجای دعوا با شریک مذاکره کردیم واز ما گلایه داشت، اما در انتها مصالحه ۱۵۰۰ میلیارد تومانی به نفع شهر شد و پروژه پس گرفته شد.
مدیرعامل سازمان سرمایهگذاری شهرداری تهران در مورد پروژههای مشارکتی که در حال تعیین تکلیف است نیز با بیان اینکه مجتمع تجاری صادقیه، مجتمع مسکونی وتجاری خلیج فارس، مجتمع تجاری شوش، مجتمع تجاری و پارکینگ طبقاتی چیتگر، مجتمع اداری معلم، مجتمع تجاری اداری فجر و... در حال پیگیری و تعیین تکلیف است، گفت: پروژههایی همچون پارکینگ طبقانی قائم، تخت جمشید، فدک و... به ارزش ۲.۵ همت را در سازمان داریم که نیازمند وقتگذاری بیشتر است و به نظر میرسد که حل مشکلات آنها به این دوره مدیریت شهری نرسد.
خاصهباف در مورد طرحهای جدید با تاکید بر اینکه ۲۲ طرح بزرگ را تعریف کردیم، تأکید کرد: هتل کوهستان، پارکینگ حرم عبدالعظیم حسنی، هتل برج میلاد و همچنین ساخت ۴ اقامتگاه در بوستانها را به عنوان طرح دنبال میکنیم؛ اما دقت داشته باشید که هیچ درختی قطع نمیشود و در راستای احیای فضای جنگلی ساخته میشود که در حال مطالعه است و در مورد ساخت زبالهسوز نیز باید بگویم که براساس نظرات کمیسیون سلامت در تناژ و ظرفیتها تغییر ایجاد کردیم.
وی از ارایه لایحه مشوقها برای ترغیب سرمایهگذار به تهران خبر داد و گفت: کمیتهای از خبرگان حقوقی برای پیگیری موضوعات دعاوی تشکیل شده است.
انتهای پیام