به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در کارگروه مدیریت انرژی استان گفت: در پی نگرانیها از کمبود منابع انرژی و افزایش تقاضا در استان با به کارگیری روشهای مصرف بهینه انرژی از جمله کاهش دمای محیط کار و روشنایی موفق به کاهش پنج درصدی مصرف برق شدهایم.
منصور شیشه فروش افزود: روزانه سه تا چهار هزار مگاوات برق در استان اصفهان تولید میشود و هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزار مگاوات نیز میزان ناترازی برق است.
وی بر ضرورت تعویض لامپهای کم مصرف با پرمصرف در بخش خانگی و صنعتی و کاهش روشنایی پارکها با توجه به برودت هوا تاکید کرد و ادامه داد: باتوجه به شرایط ناترازی برق صنایع بزرگ و شهرکهای صنعتی استان لازم است برای احداث نیروگاههای خورشیدی به عنوان هدف بلندمدت برنامه ریزی کنند.
شیشه فروش، اولویت اصلی در مدیریت بحران را پیشگیری قبل از وقوع برشمرد و ادامه داد: ادارههای استان تا سه سال آینده مکلف شدهاند ۲۰ درصد نیاز برق خود را از طریق نصب پنلهای خورشیدی تامین کنند.
وی همچنین از تشکیل قرارگاه ۲۴ ساعته رصد و پایش انرژی در شرکتهای برق، گاز و فرآوردههای نفتی منطقه اصفهان خبر داد و گفت: ظرفیت نیروگاههای خورشیدی استان اصفهان هم اکنون ۱۱۳ مگاوات است که ۱۰۳ مگاوات تولید دارند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اصفهان نیز در این نشست از راهاندازی سامانه خورشیدی شرکت توزیع برق خبر داد و گفت: این سامانه با هدف پاسخگویی به سوالات و راهنمایی مشترکان و متقاضیان احداث نیروگاههای خورشیدی طراحی شده و برای همه به آدرس https://solar.epedc.ir در دسترس است.
محمد مرادی، همچنین به موضوع تخفیف هزینه ترانزیت برای مشترکان صنعتی اشاره کرد و افزود: با پیگیریهای اجرا شده، این تخفیف در قبض برق مشترکان صنعتی ۳۰ تا ۲۵۰ کیلووات اعمال شده است.