به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، عبدالجواد خواجوی صبح امروز در نشست خبری گفت: بر اساس تصویب نامه هیات وزیران، شاخص زمان رسیدن بر بالین بیمار کمتر از 14 دقیقه به صحنه حادثه است که خوشبختانه در پایگاه های جاده ای تحت پوشش اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، کمتر از 8 دقیقه تا رسیدن به بالین بیمار است.
وی ادامه داد: این زمان در پایگاه های شهری 6 دقیقه و 30 ثانیه است و طی هفته گذشته نیز مردم شاهد آن بودند که یکی از نیروی های اورژانس جان نوزاد دو ماهه را نجات داد که به نحو شایسته ای از ایشان تقدیر خواهد شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد بیان کرد: امسال 30 متخصص در حوزه درمان جذب شده است و در حوزه شیمی درمانی در بیمارستان بهلول، تشخیص و درمان به نحو احسن انجام می شود و پزشک متخصص به صورت شبانه روزی مشغول خدمتگزاری است.
خواجوی در خصوص شلوغی اورژانس بیمارستان علامه بهلول گناباد گفت: مردم باید خدمات از تمام مراکز درمانی شهرستان گناباد بگیرند تا از ازدحام در بیمارستان بهلول جلوگیری شود که در همین راستا برای کم کردن حجم مراجعات به اورژانس بیمارستان علامه بهلول گنابادی، درمانگاه شفا تا 11 شب، درمانگاه سید الشهدا تا ساعت 12 شب و مرکز جامع خدمات سلامت فیاض بخش نیز تا ساعت 10 شب پاسخگوی بیماران هستند.
وی افزود: مراکزی مانند تامین اجتماعی به مسئولیت اجتماعی خودش عمل نمیکند و پاسخگو نیست، برای کم کردن ازدحام در بهلول سایر مراکز درمانی هم باید کمک کنند .
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در خصوص راه اندازی دانشکده دندانپزشکی در این دانشگاه گفت: نبود متخصص دندانپزشکی و کلینیک تخصصی دندانپزشکی، از دلایل عدم تاسیس دانشکده دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد است.
خواجوی گفت: سرانه مشارکت های خیرین در سال 1402 در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی گناباد، 95 هزار تومان به ازای هر فرد است که میانگین کشوری به ازای هر فرد 65 هزار تومان است.
وی ادامه داد: امکان درمانی اصلا قابل مقایسه با گذشته نیست و اتفاقات بزرگی افتاده است ولی راضی کننده نیست. دانشگاه های علوم پزشکی گناباد یکی از بهترین دانشگاههای سطح کشور است که میتوان به رشد 10 درصدی در پذیرش دانشجو اشاره کرد و امسال بیش از 500 دانشجو پذیرش شد اولین سال است در رشته دکترای پرستاری پذیرش دانشجو داریم و 31 رشته مقطع دایر در دانشگاه وجود دارد که 16 رشته مربوط به تحصیلات تکمیلی است که بیش از 700 دانشجو در رشته پزشکی داریم و پذیرش دانشجوی خارجی یک ضرورت است که در حال حاضر 40 دانشجو خارجی در دانشگاه علوم پزشکی گناباد تحصیل میکنند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد عنوان کرد: نیمه اول سال آینده به شرط تخصیص بودجه بخش سوختگی به بهرهبرداری خواهد رسید. در گناباد این ظرفیت وجود دارد که بیمارستان دوم داشته باشد و نیاز به تایید برنامه و بودجه دارد که نماینده باید رایزنی کنند تا ردیف بودجه بگیرد.
خواجوی تصریح کرد: در حوزه توسعه ای بیمارستان علامه بهلول گنابادی، بخش تخصصی با 31 تخت بستری و یک مرکز ناباروری تا سطح سه در حال احداث است که شامل26 تخت روانپزشکی و 5 تخت در بخش سوختگی است و بیش از 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم در نیمه اول سال آینده در شهریور ماه به بهره برداری برسد که با این بخش تخصصی، 302 تخت بستری به تختهای بیمارستان افزوده خواهد شد.
وی با اشاره به اهمیت حوزه تحقیقات بیان کرد: در حوزه تحقیقات در سال 2023 ، سه نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد جزو سه درصد از دانشمندان برتر دنیا شده اند. تمام تلاش ما در حوزه تحقیقات کاربردی کردن پژوهش ها و حل مشکلی از جامعه است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد عنوان کرد: در سال گذشته 70 نفر در دانشگاه، استخدام شده اند و 30 نفر هم در مرحله تکمیل ظرفیت استخدام خواهند شد.
انتهای پیام/282
∎