دکتر جواد جواهری روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: برنامه واکسیناسیون در استان تداوم دارد و در اجرای این مهم واکسنهای فلج اطفال، پنج گانه و توام بزرگسالان بیشترین تعداد تزریق را شامل میشود.
وی بیان کرد: واکسن پنوموکوک که از ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ به چرخه واکسیناسیون استان اضافه شد، نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای خطرناکی همچون ذاتالریه، مننژیت و عفونت گوش میانی دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک اضافه کرد: علاوه بر این، واکسن روتاویروس که برای محافظت از کودکان در برابر اسهال و استفراغ ناشی از ویروس روتا تجویز میشود، از تاریخ ۱۳ آذر ۱۴۰۳ به برنامه واکسیناسیون استان افزوده شده است، این واکسن به صورت خوراکی و در سه نوبت به کودکان داده میشود.
دکتر جواهر،در ادامه ضمن اشاره به اهمیت واکسیناسیون افزود: واکسیناسیون یکی از موثرترین اقدامات پیشگیرانه در حفظ سلامت عمومی است که با گسترش این برنامهها، نه تنها خطر ابتلا به بیماریهای عفونی کاهش مییابد، بلکه از ایجاد بار مالی و درمانی سنگین بر جامعه جلوگیری میکند.
وی خاطرنشان کرد: برنامه واکسیناسیون در استان مرکزی نیز گامی مؤثر برای تضمین سلامت نسل آینده به شمار میرود.
۱۶ واحد بیمارستانی استان مرکزی با مدیریت دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و سه بیمارستان خصوصی در اراک و ساوه به مردم ارایه خدمت دارند.
۶۹۸ پزشک عمومی، ۴۸۵ پزشک متخصص و فوقتخصص و یکهزار و ۷۲۶ کارشناس رشتههای مختلف پیراپزشکی و مامایی در استان مرکزی فعالیت دارند.