شناسهٔ خبر: 70562272 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مراسم اعتکاف در بیش از ۳۰ مسجد کردستان برگزار می‌شود

معاون فرهنگی اداره‌ کل تبلیغات اسلامی کردستان از اجرای مراسم معنوی اعتکاف در بیش از ۳۰ مسجد استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌کنیم امسال بیش از چهار هزار معتکف در مساجد حضور یابند.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام جلیل مختاری‌نیا، در گفت و گو با ایسنا، با تبریک پیشاپیش حلول ماه مبارک رجب، گفت: رجب ماه مناجات و بندگی و ماه خانه تکانی دل‌هاست و به فرموده پیامبر اکرم (ص) هیچ ماهی به عظمت آن نمی‌رسد.

وی با اشاره به حدیثی از امام کاظم (ع) در مورد ماه رجب که می‌فرماید «رجب ماه بزرگی است و خداوند در این ماه حسنات را می‌افزاید و گناهان را می‌زداید»، افزود: رجب ماه توحید و هم‌نشینی با محبوب است.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان بیان کرد: از اعمالی که در این ماه تأکید زیادی بر آن شده و فضیلت فراوانی دارد اعتکاف رجبیه در ایام‌البیض است که در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ رجب انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای اعتکاف امسال ۳۰ مسجد محوری استان در شهرهای سنندج، قروه، بیجار و کامیاران پذیرای معتکفان هستند، افزود: اعتکاف دانشجویی در دو مسجد از مساجد دانشگاه‌های استان ویژه دانشجویان توسط نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی و اجرا می شود.

حجت‌الاسلام مختاری‌نیا با بیان اینکه هفت مسجد استان در شهرهای قروه، بیجار و سنندج، پذیرای معتکفان دانش‌آموزی است، اظهار کرد: مساجد استان ظرفیت پذیرایی از چهار هزار و ۳۰۰ نفر معتکف را داراست و امسال برای چهار هزار نفر از معتکفان در رده‌های مختلف سنی برنامه‌ریزی شده است.

وی به اهمیت حضور مبلغان و مبلغات در جمع معتکفان برای اجرای برنامه‌ها اشاره و بیان کرد: تعداد ۱۲۰ نفر از مبلغان و مبلغات به مساجد محل برگزاری اعتکاف اعزام خواهند شد.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی کردستان افزود: معتکفان برای ثبت‌نام در مراسم معنوی اعتکاف باید به این لینک https://nehzatkurdestan.com/?page_id=۵۰۸ مراجعه کنند و یا اینکه به دفاتر ادارات تبلیغات اسلامی در شهرستان‌ها مراجعه کنند.

حجت‌الاسلام مختاری‌نیا در پایان یادآور شد: مرخصی کارمندان، دانشجویان و دانش‌آموزان شرکت‌کننده در اعتکاف از طریق مبادی مربوطه هماهنگ شده است.

انتهای پیام