شناسهٔ خبر: 70561238 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

بهترین میان وعده برای تقویت سلامت قلب

صاحب‌خبر -
گروه سلامت: احتمالاً جای تعجب نیست که غذا‌هایی که می‌خوریم تأثیر قابل توجهی بر سلامت قلب دارند و ممکن است قبلاً در مورد فواید فیبر و چربی‌های سالم در مورد سلامت قلب شنیده باشید.

به گزارش فرارو ، یک ماده مغذی کلیدی دیگری وجود دارد که قلب شما برای قوی ماندن به آن نیاز دارد و آن پروتئین است. کیمبرلی کمبل، متخصص قلب، می‌گوید: «پروتئین بخش مهمی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب است. بدن برای ساخت و ترمیم عضلات به پروتئین نیاز دارد. قلب یک ماهیچه است، بنابراین مصرف نوع مناسب پروتئین می‌تواند به حفظ سلامت قلب شما کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.» اگر در اولویت قرار دادن پروتئین در رژیم غذایی خود تازه کار هستید، ممکن است دچار مشکل شوید. اینجاست که میان وعده‌ها می‌توانند مفید باشند. خوردن یک یا دو میان وعده با پروتئین بالا در طول روز می‌تواند به شما کمک کند تا مصرف پروتئین خود را افزایش دهید و سلامت خود را در بهترین حالت نگه دارید.

البته ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چه نوع تنقلاتی باید بخورید؟ بهترین میان وعده با پروتئین بالا برای سلامت قلب، ماست یونانی کم چرب با میوه و آجیل است. ماست یونانی به تنهایی یک انتخاب عالی برای قلب شماست، اما وقتی میوه و آجیل به آن اضافه کنید، فواید تغذیه‌ای این میان وعده بسیار افزایش می‌یابد. ماست یونانی منبع عالی پروتئین است. میوه و آجیل فیبر، چربی‌های مفید برای قلب و آنتی اکسیدان‌ها فراهم می‌کنند.

یک وعده ماست یونانی ساده و کم چرب تقریباً ۲۰ گرم پروتئین دارد. به علاوه، چربی اشباع شده کمی دارد. ماست یونانی همچنین کلسیم فراهم می‌کند، که از عملکرد ماهیچه‌ها و انتقال عصبی پشتیبانی می‌کند و به رگ‌های خونی شما کمک می‌کند تا به درستی منقبض و گشاد شوند. این ماست همچنین پتاسیم، ماده معدنی که به تنظیم فشار خون کمک می‌کند را ارائه می‌دهد. اگر این کافی نبود، ماست یونانی منبع فوق‌العاده‌ای از پروبیوتیک‌ها است، باکتری‌های زنده مفیدی که از یک میکروبیوم قوی برای سلامتی مطلوب روده پشتیبانی می‌کنند. این یک امتیاز برای سلامت قلب است، زیرا تحقیقات نشان می‌دهد که انواع خاصی از باکتری‌های سالم روده ممکن است تأثیر مثبتی بر کلسترول و سایر مواد مرتبط با بیماری‌های قلبی عروقی داشته باشند.

در حالی که هر نوع میوه‌ای عالی است، اما بهترین گزینه میوه خشک و آجیل است. مصرف میان وعده میوه‌های خشک با خطر کمتر حوادث قلبی عروقی مانند نارسایی قلبی یا سکته مرتبط است. به علاوه، میوه‌های خشک مانند خرمای خشک، زردآلو، زغال اخته یا کشمش سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها هستند. میوه‌های خشک همچنین منبع خوبی از فیبر هستند، که کلسترول مضر را کاهش می‌دهد و فشار خون را کاهش می‌دهد. آنها سرشار از فلاونوئید‌ها و آنتی اکسیدان‌های قوی هستند که به محافظت در برابر التهاب و بیماری قلبی کمک می‌کنند. اگر در میان آجیل‌ها می‌خواهید تنها یکی را انتخاب کنید بهتر است سراغ گردو بروید. کسانی که روزانه گردو مصرف می‌کنند شاهد کاهش قابل توجهی در سطح کلسترول بد خود هستند.

رژیم‌های غذایی که بر پروتئین، به ویژه منابع گیاهی پروتئین تأکید دارند، نشان داده‌اند که خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهند. از غذا‌هایی مانند لوبیا، عدس، توفو و کینوا به رژیم غذایی خود گیاهان غنی از پروتئین اضافه کنید. پروتئین‌های گیاهی همچنین دارای فیبر بالایی هستند، بنابراین وقتی آنها را نسبت به پروتئین‌های حیوانی انتخاب می‌کنید، سود بیشتری برای سلامتی خواهند داشت. مطالعات همچنین نشان می‌دهد که خوردن یک رژیم غذایی با فیبر بالا باعث کاهش کلسترول و حمایت از سلامت قلب می‌شود. فیبر به کلسترول متصل می‌شود و به دفع آن به عنوان مواد زائد از بدن کمک می‌کند. فیبر همچنین برای هضم مناسب و میکروبیوم سالم روده مورد نیاز است. از آنجایی که سلامت روده ممکن است با سطح کلسترول بهتر و کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط باشد، سالم نگه داشتن روده مفید است!

با توجه به انجمن قلب آمریکا، چربی‌های امگا ۳ با زنجیره بلند ماهی ممکن است با کاهش فشار خون و تری گلیسیرید، سلامت قلب را تقویت کنند. با این حال، اگر ماهی نمی‌خورید؛ گردو، دانه چیا، دانه‌های شاهدانه و بذر کتان همگی حاوی شکل گیاهی امگا ۳ به نام اسید آلفا لینولنیک هستند. بنابراین، آنها را نیز می‌توانید به همراه ماست خود مصرف کنید. از آنجایی که بدن ما نمی‌تواند امگا ۳ بسازد، تنها راه دریافت آن از طریق غذا است. مصرف پلی فنول‌ها نیز با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مرتبط است. منابع خوب این آنتی اکسیدان‌ها عبارتند از سیب، شاه توت، زغال اخته، اسفناج، قهوه و چای سبز.

برچسب‌ها: