شناسهٔ خبر: 70559087 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

گزارش بسیج از آنچه در مورد آنفلوآنزا باید بدانیم؛

آنفولانزا؛ بیماریی شدیدتر و سخت‌تر از کرونا ویروس ها

علی قندیان، کارشناس آنفولانزای استان قزوین گفت: آنفولانزا یک بیماری شدیدتر و سخت‌تری است و باید بیشتر مراقب آن باشیم؛ آنفولانزا وقتی شایع می‌شود احتمال درگیری سایر افراد و مرگ و میر و بستری هم بیشتر است.

صاحب‌خبر -

 

قزوین-به گزارش بسیج، آنفلوآنزا، یک بیماری عفونی است که توسط ویروس‌های ایجاد می‌شود. علائم از خفیف تا شدید متغیر است و اغلب شامل تب، آبریزش بینی، گلودرد، درد عضلانی، سردرد، سرفه و خستگی است.

 

 علی قندیان کارشناس آنفولانزای استان قزوین در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار بسیج عنوان کرد: ویروس آنفولانزا با کرونا متفاوت است؛ کرونا ویروس‌ها زیاد هستند و انواع مختلفی با علایمی شبیه آنفولانزا دارند.

 

وی افزود: علایم آنفولانزا مقداری ناگهانی است ولی علایم کرونا ویروس‌ها که سرماخوردگی و کووید ۱۹ هم جزو همان کرونا ویروس‌ها می‌باشد به مرور زمان با علایمی مانند تب، سر درد، درد عضلانی و آبریزش بینی که در هر دو بیماری وجود دارد، شروع می‌شود؛ در آنفولانزا این علایم شروعش ناگهانی و درد بدن و عضلات هم شدیدتر است؛ ولی در کرونا ویروس‌ها ضعیف‌تر می‌باشد.

 

کارشناس ارشد اپیدلوژی بیان کرد: آنفولانزا یک بیماری شدیدتر و سخت‌تری است و باید بیشتر مراقب آن باشیم؛ آنفولانزا وقتی شایع می‌شود احتمال درگیری سایر افراد و مرگ و میر و بستری هم بیشتر است.

 

 وی تصریح کرد: بچه‌هایی که به مدرسه می‌روند چون در یک مکان هستند بیشتر درگیر بیماری آنفولانزا می‌شوند؛ زیرا این ویروس‌ها به راحتی از فردی به فرد دیگر از طریق عطسه، سرفه و دست دادن قابل انتقال است و حتی در همان لحظات اولیه بیماری بدون علایم هم قابل سرایت به سایر افراد است و خانواده‌ها هم به ویروس آلوده و بیماری در جامعه شیوع پیدا می‌کند.

 

کارشناس آنفولانزای قزوین تاکید کرد: توصیه ما به خانواده های که فرزندشان به این بیماری مبتلا می‌شود این است که به مدرسه نروند و حتماً از ماسک استفاده کنند تا جلوی بیماری گرفته شود و سایر افراد نیز در تجمعات از ماسک استفاده کنند تا جلوی شیوع بیماری در جامعه گرفته شود.

 

وی ادامه داد: شستشوی مرتب دست‌ها، نزدن دست‌ها به دهان و بینی و فاصله گرفتن افراد ( ۱/۵ الی ۲ متر) در زمان شیوع بیماری از جمله مواردی است که افراد باید رعایت کنند تا جلوی شیوع بیماری در جامعه گرفته شود.

 

علی قندیان گفت: توصیه می‌کنیم که افراد بالای ۶ ماه واکسن را دریافت کنند؛ بعد از دو هفته از دریافت واکسن ایمنی ایجاد می شود؛ولی تعداد ویروس‌های آنفولانزا زیاد است و واکسن‌های ساخته شده این ویروس از چهار نوع آن پیشگیری می‌کند و احتمال دارد افرادی که واکسن تزریق می‌کنند به سایر ویروس‌های آنفولانزا هم مبتلا شوند که آنقدر هم شدید نیست و احتمال بستری و مرگ و میر هم کمتر می باشد.

 

وی در پایان ابراز کرد: افرادی که مبتلا به آنفولانزا شده‌اند بعد از بهبودی می‌توانند دوباره واکسن را تزریق کنند؛ ولی توصیه ما تزریق واکسن در ماه‌های شهریور، مهر و آبان است.

 

انتهای پیام/۱۰۰۴