شناسهٔ خبر: 70558130 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گزارش|

فدراسیون خانوادگی انجمن‌های رزمی/ وقتی زن و شوهر برای همه تصمیم می‌گیرند!

فدراسیون ورزش‌های رزمی این روزها با حواشی متعددی دست به گریبان است، حواشی که نیازمند شفاف‌سازی برای برطرف شدن ابهامات است.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

افشین هادی چگینی اردیبهشت ماه امسال و پس از وعده‌های انتخاباتی فراوان به اهالی ورزش‌های رزمی در نهایت توانست در یک رقابت نزدیک با یوسف بهتری به عنوان رئیس جدید فدراسیون انجمن‌های رزمی انتخاب شود.

چگینی مانند هر رئیس فدراسیون دیگری این حق را داشت تا تیم کنار خود را انتخاب کند، اما از آنجایی که قول و قرار‌های زیادی گذاشته بود در این زمینه با مشکلات فراوانی مواجه شد.

جدای از تمام احکامی که صادر شد، حضور همسر رئیس فدراسیون انجمن‌های رزمی به عنوان نایب رئیس بانوان یک علامت سوال بزرگ در ذهن علاقه‌مندان به رشته‌های رزمی بوجود آورده است.

اگر بنابر شایسته سالاری است چرا باید همسر افشین چگینی به عنوان نایب رییس بانوان فدراسیون مشغول به فعالیت باشد؟

البته مهرک صنوبری یک سبک هم در این انجمن دارد و قاعدتاً هیچکس هم حق ندارد در مجموعه انجمن‌های رزمی به او اعتراضی کند، چون شاید همسرش وارد عمل شده و شخص معترض را از دور خارج کند!

هر رئیس فدراسیونی می‌تواند به همسرش یک سمت بدهد، اما باید خودش و همسرش هم در مورد اتفاقاتی که رخ می‌دهد پاسخگو باشند. به طور مثال تیم گراپلینگ ایران در حالی عازم رقابت‌های جهانی قزاقستان شد که حواشی زیادی در این رقابت‌ها بوجود آمد (اسناد این اتفاقات در اختیار خبرگزاری میزان قرار دارد)، اما کدامیک از مسئولان فدراسیون در این رابطه شفاف سازی کردند؟

این تنها مورد کوچکی از دریای بزرگ حواشی و اتفاقاتی است که در این فدراسیون رخ می‌دهد و بهتر است مسندنشینان فدراسیون انجمن‌های رزمی بدانند که اخبار و اطلاعات زیادی از این فدراسیون به بیرون درز پیدا می‌کند و قرار نیست از تمام این موارد چشم‌پوشی شود. داستان سفر‌های استانی هم به کنار!

نارضایتی‌ها زیاد و مشکلات فراوان است.  فدراسیون شلوغ و بی نظم انجمن‌های رزمی که اصولا به محلی برای سبک‌های ناشناخته تبدیل شده است، از زمان حضور چگینی، عملا هیچ تغییر مثبت قابل توجهی نداشته است! شاید تنها مورد خاصی که می‌توان به آن اشاره کرد فضای خانوادگی حاکم بر فدراسیون است.

امید می‌رود اوضاع سبک‌های رزمی که اصولاً هیچ نظمی بر آنها حکمفرما نیست روز به روز بهتر شود و در اعزام‌ها و پست‌های مختلف فدراسیون، حق به حقدار برسد، چون در غیر اینصورت فضا برای انتقاد و افشاگری‌های دیگر زیاد خواهد بود.

انتهای پیام/