جوان آنلاین: همزمان با سالروز حماسه ۹دی و خروش تاریخی ملت ایران علیه جریان فتنه ۸۸کاربران شبکههای اجتماعی در توئیتهایی از خسارتهای این فتنه به کشورمان نوشتند و این فتنه را آغازی بر توهم دولت امریکا برای براندازی نظام جمهوری اسلامی و تحریم ایران دانستند. کاربران تأکید کردند، عبرتهای تاریخی فراوانی در جریان فتنه ۸۸ موجود است که نباید گذاشت این عبرتها فراموش شوند. در ادامه بخشهایی از واکنشهای کاربران را مرور کردهایم.
محمدجواد محمدزاده:
جالب اینکه کلیپی که امروز سایت رهبر انقلاب از کتاب «فتنه تغلب» بازنشر کرد تیترش این است: «فتنهتحریمساز». همان حرفی که بارها گفتیم: فتنه ۸۸ مقدمات قطعنامه سنگین ۱۹۲۹ و تحریمهای بعدش را فراهم کرد.
کاربری با نام «AZOF»:
شاید جوانترها این قاب از فتنه و آشوبهای ۸۸ را ندیدند، اما قرار بود خیلی قبلتر ما را به چاه ویل جنگ داخلی بیندازند. اما تدبیر رهبری و تلاش سرداران سپاه و حضور مردم در صحنه، نقشههای شوم و عروسکهای خیمه شب بازیشان را ناکام گذاشت.
سید علیرضا آل داوود:
هتک حرمتعاشورای ۸۸ را از سوی فتنهگران فراموش نخواهیم کرد. رهبرانقلاب: «گناه نابخشودنی فتنهگران عاشورای۸۸ این بودکه نظام را به لبه پرتگاه سقوط کشاندند!» ۸/۳/۹۰
امید نریمانی:
رهبر معظم انقلاب: «در جناحبندیهای سیاسی همواره تأکید بر رفاقت با یکدیگر است، اما در برخی موارد هم مسئله متفاوت است و باید حتماً خطوط قرمز رعایت شوند. مسئله فتنه و فتنهگران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است.»طرف هنوز از فتنه که خط قرمزه حمایت میکنه بعد اینجا دم از رهبری میزنه!
حجتالله عبدالملکی:
بانیان فتنه۸۸ بیش از ۱۰۰میلیارد یورو به مردم ایران خسارت زدند. کاهش نرخ رشد سرمایهگذاری، کاهش تجارت خارجی و سیل تحریمهای امریکا، اروپا و شورای امنیت سازمان ملل (تقریباً ۹۰درصد کل تحریمها علیه ایران) نتیجه این فتنه بود. هروقت این خسارت را تأدیه کردند با ملت بیحساب میشوند.
محمدسعید احدیان:
بی تردید ناکارآمدیهای گذشته و حال عامل بخش اصلی مشکلات امروز ماست، اما نباید فراموش کرد، قسمت مهمی از وضعیت سیاسی_اقتصادی فعلی نتیجه ایجاد فتنه در سال ۸۸ است که دولت امریکا را امیدوار به براندازی در ایران کرد. فتنهای که امریکا و غرب را به جای تعامل به سمت تحریم سوق داد و مشکلات عدیدهای برای ایران ایجاد کرد که اگر نبود غیرت و همت مردم در ۹دی مشخص نبود چه سرنوشت شومی برای ایران از سوی غارتگران طراحی و اجرا میشد. نباید بگذاریم که تأثیر اقدامات فتنهگران در سال ۸۸ از #تاریخ_سیاسی این کشور پاک شود.
غزال نیکپور:
خسارتهایی که فتنهگران سال ۸۸ به اموال عمومی وارد کردند (طبق مستندات شهرداری تهران) بیش از ۶۳میلیاردتومان برآورد شده، یعنی تنها دستاورد فتنه، ضرر زدن به معیشت مردمه.
عبدالمجید خرقانی:
ریچارد نفیو، طراح تحریمها علیه ایران در دولت اوباما در کتاب خاطراتش با عنوان «هنر تحریمها، نگاهی از درون میدان» با تأکید بر اینکه اعتراضها به نتیجه رسید، نوشت: در نوامبر ۲۰۰۹ اوباما به سفیر امریکا در سازمان ملل و وزیر خارجه اجازه داد تا برنامههای خود برای تحریم را پیش ببرند!
زهرا زینلی:
سران داخلی فتنه ۸۸ با اینکه میدونستن دمیدن در آتش فتنه، اقتصاد کشور را فلج میکنه و مردم دچار مشکلات میشن صحنهگردان اصلی فتنه ۸۸ بودن، در آخر ولی نظام باز هم بهشون لطف کرد و به حصرخانگی اکتفا کرد.