به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ اگر روزانه یک بشقاب از سوپ سیر و زنجبیل نوش جان کنید نه تنها از سرماخوردگی و سرفه حفظ می شوید بلکه همیشه سالم می مانید.برای آشنایی با طرز تهیه با دلگرم همراه شوید.
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی / طرز تهیه آش ترخینه اصیل لرستان
مواد لازم برای تهیه ی سوپ سیر و زنجبیل
۳ عدد پیاز بزرگ
۳ عدد گوجه فرنگی بزرگ
۱۵ – ۲۰ حبه سیر
۱ عدد زنجبیل بزرگ
فلفل سیاه
نمک
طرز تهیه سوپ سیر و زنجبیل
ابتدا سیر، پیاز و گوجه فرنگی را خرد کنید.
داخل قابلمه ۲ پیمانه بزرگ آب یا آب مرغ و گوشت بریزید. سیر و پیاز و گوجه فرنگی های خرد شده و و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید و روی شعله گاز قرار دهید.
درب قابلمه را ببندید و بگذارید روی حرارت ملایم مواد بپزد. وقتی پیازها کاملا نرم شدند گاز را خاموش کنید.
قابلمه را کنار بگذارید تا سرد شود.
سپس مواد پخته شده را داخل مخلوط کن بریزید و یا با هم زن بزنید تا کاملا مواد یکدست شود.
سوپ را دوباره داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. سپس نمک و فلفل را به دلخواه اضافه کنید.
نکات
همچنین میتوانید از سوپ مرغ که یک درمان کلاسیک برای سرماخوردگی است، نکته قابل توجه درباره این سوپ این است که افزودن سیر و زنجبیل قدرت درمانی آن را افزایش میدهد. سیر به دلیل خواص ضد باکتریایی خود شناخته شده است، در حالی که زنجبیل به کاهش التهاب و تسکین گلو کمک میکند. برای تهیه این سوپ شفابخش، فقط سیر، زنجبیل و پیاز را تفت دهید، سپس آب مرغ، مرغ خرد شده، هویج و کرفس را اضافه کنید. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بجوشانید و با برگ گشنیز و فلفل سیاه تزئین کنید. این سوپ به بدن گرما میدهد و آبرسانی میکند، که برای بهبودی سرماخوردگی کلیدی است. سوپ مرغ پروتئین و مایعات را تامین میکند، در حالی که سیر و زنجبیل سیستم ایمنی شما را تقویت کرده و به مبارزه با آن کمک می کند. گرما همچنین عفونت و احتقان را از بین می برد و فشار سینوسی را کاهش میدهد.
انتهای پیام/