به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، سردار یعقوب سلیمانی در این نشست با تأکید بر نقش الگویی مدارس شاهد، گفت: مدارس شاهد باید پیشتاز تربیت علمی و اخلاقی دانشآموزان باشند. این مدارس باید کانون تربیت نسلی باشند که هم در علم و هم در تقوا سرآمد باشند.
وی با بیان اینکه هر چه سرمایهگذاری بیشتری در این مدارس انجام دهیم، نتایج بهتری در آینده خواهیم دید، اظهار کرد: در بنیاد، بیش از ۱۰ هزار و ۸۰۰ نفر از نخبگان در حال فعالیت هستند. ما با همافزایی و سرمایهگذاری بر دانشآموزان شاهد، میتوانیم نتایج چشمگیری را در دانشگاهها و نسل آینده مشاهده کنیم و برای دستیابی به این هدف، نیازمند کار میدانی و اجرایی هستیم.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ما باید مطابق اهداف مندرج در اساسنامه طرح شاهد جامعه هدف تحصیلی و بویژه دانش آموزان مدارس شاهد را به طور همه جانبه در تربیت، تهذیب، رشد و تعالی فرهنگی در راستای شکوفایی ترویج فرهنگ ارزشی و انقلابی با رویکرد پرورش مدیران متعهد و لایق آماده سازی کنیم.
سردار سلیمانی تاکید کرد: هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و وزارتخانههای آموزشی بویژه وزارت آموزش و پرورش در ارائه خدمات و تسهیلات شایسته فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و تحصیلی به عزیزان شاهد و ایثارگر باید با حفظ عزت، کرامت و منزلت ایثارگران همراه باشد.
وی خاطرنشانکرد: توجه به امور آموزشی و فرهنگی دانش آموزان یک سرمایه گذاری بلند مدت است. که ظهور آن فرهیختگانی دانا، عالم، محقق و پژوهشگر از بهترین دانشگاههای کشور خواهد بود. مدارس شاهد باید پیشتاز تربیت علمی و اخلاقی و سرآمد سایر مدارس و دانش آموزان باشند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با تاکید بر اینکه این مدارس باید کانون تربیت نسلی باشند که هم در علم و هم در تقوا و فضیلت سرآمد باشند، تصریح کرد: برای دست یابی به اهداف طرح شاهد و رسیدگی به بیش از 21 هزار دانش آموز شاهد و ایثارگر مشغول به تحصیل در مدارس شاهد و حدود 40 هزار دانش آموز در مدارس طرح پراکنده نیازمند کار میدانی و اجرایی بر مینای برنامه ریزی دقیق و هدفمند هستیم.
انتهای پیام