به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، محمد ساعد فر امروز _دوشنبه دهم دی_ در نشست با هیئت امنا و متولیان بقاع متبرکه تیران و کرون به موقعیت جغرافیایی این مراکز دینی و فرهنگی اشاره و اظهار کرد: قرارگ رفتن آستان مقدس امامزادگان در بافت گردشگری طبیعی و جاذبههای بکر آن باعث شده یکی از مهمترین گونههای گردشگری یعنی گردشگری مذهبی و فرهنگی توسعه پیدا کند.
وی افزود: این پتانسیل فعال، موجب جذب تعدادی زیادی از گردشگران به این شهرستان شده و در انجام فعالیتهای تبلیغی و دینی نقش مؤثری دارد.
سرپرست فرمانداری شهرستان تیران و کرون با بیان اینکه مشارکت خیرین در توسعه زیرساختهای دینی و مذهبی قابل توجه است، خاطرنشان کرد: همکاری و مشارکت برای رفع نیازها و توسعه زیرساخت جذب زائر به توسعه فرهنگی کمک میکند.
ساعدفر ادامه داد: باید امکانات مورد نیاز در این مراکز بیشتر شود و فرصتهای جذب گردشگر و زائر در طول سال فراهم شود.
وی موقعیت گردشگری، تاریخی، طبیعی و جغرافیایی تیران و کرون را پتانسیل مؤثر در توسعه اقتصادی بیان کرد و گفت: توسعه اقتصادی این شهرستان بر پایه گردشگری با فعالسازی گونههای مختلف این صنعت مهمترین اولویت مدیریت کلان منطقه است.
بقاع متبرکه تیران و کرون میزبان یک میلیون زائر
حامد جعفر زاده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تیران و کرون با اشاره به پتانسیل بالقوه و قابل توجه در پنج بقعه متبرکه این شهرستان گفت: سالانه به طور متوسط یک میلیون نفر زائر آستان مقدس امامزادگان شهرستان تیران و کرون هستند.
وی افزود: در روزهای خاص و تعطیلات تعداد زیادی از مردم شهرستانهای استان اصفهان به مراکز زیارتی این شهرستان سفر کرده و از خدمات فرهنگی، مذهبی و طبیعی بهره میبرند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه تیران و کرون ادامه داد: برنامههای متنوع فرهنگی، مذهبی و دینی در این مراکز ارائه میشود که زائران و مجاوران از آن استفاده میکنند و با کمک مردم زیرساختها در بقاع توسعه یافته است.
جعفر زاده به همکاری مسئولان شهرستان برای تقویت گردشگری فرهنگی و مذهبی اشاره کرد و گفت: اخذ سند برای مراکز دینی و موقوفات در این منطقه در حال انجام است و همه این ملکها سند کامل خواهند داشت.