شناسهٔ خبر: 70551553 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رییس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین شهرستان آمل:

 آمل تنها شهرستان بدون خوابگاه دانشجویی است

رییس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین شهرستان آمل، گفت: بیش از ۱۰ تا ۲۰ دانشگاه دولتی، آزاد، غیرانتقاعی، پیام نور در شهرستان آمل وجود دارد که نبود حتی یک مجتمع خوابگاهی در این شهرستان زیبنده جایگاه علمی و فرهنگی شهرستان نیست.

صاحب‌خبر -

علی‌اکبر حاجی‌زاده مقدم دوشنبه ۱۰ دی ماه در جمع خبرنگاران در محل پردیس دانشکده پزشکی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل، اظهار کرد: شهرستان آمل با دارا بودن بیش از ۱۵ هزار دانشجو در حال تحصیل در دانشگاه‌های سطح شهرستان از نبود خوابگاه دانشجویان رنج می‌برد.

وی افزود: خلاء خوابگاهی در سطح شهرستان، دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل به عنوان تنها دانشگاه دولتی این شهرستان، ساخت خوابگاه دولتی را در این دانشگاه به عنوان یکی از طرح های ملی با ردیف اعتباری ۴۵ میلیارد تومانی در سال جاری شروع کرده و هم اکنون ستون‌ها و سقف طبقه دوم این خوابگاه در حال ساخت است.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل ادامه داد: خوابگاه دانشجویی دخترانه این دانشگاه در زمینی به مساحت ۴۲۰۰ متر در ۵ طبقه در قالب ۳۷ سوئیت دو و یک خوابه در مجموع به ظرفیت حدود ۳۲۰ نفر تا قبل از شروع سال تحصیلی آینده تکمیل و بهره‌برداری می‌شود.

حاجی‌زاده، با اشاره به اینکه با توجه به تنوع دانشگاهی، رشته‌های تحصیلی در دانشگاه‌های آمل و علاقمندی دانشجویان خارج از استان برای تحصیل در دانشگاه‌های شهرستان بیشتر شود، تصریح کرد: نبود خوابگاه و ساخت آن یکی از دغدغه‌های شهرستانی در سال‌های اخیر بوده که خوشبختانه با ساخت این خوابگاه، انتظار است؛ روند ساخت خوابگاه‌های دانشجویی با مشارکت خیرین و نیز اهتمام جدی دولت برای دیگر دانشگاه‌های سطح شهرستان نیز اجرایی شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از ۶۵ درصد دانشجویان در حال تحصیل دانشگاه‌های شهرستان آمل عمدتا غیر بومی هستند و وجود خوابگاه جامع و متمرکز در این شهرستان ضروری است.

 همکاری‌های مشترک دانشگاه فناورین نوین آمل با ۷ کشور

رییس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل به تعاملات این دانشگاه و افزایش همکاری‌های مشترک با دانشگاه‌های همسو خارج از کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برخی از اعضای هیات علمی این دانشگاه که در گذشته با برخی از دانشگاه‌های خارج از کشور از جمله برن سوئیس، هایدلبرگ آلمان، بلفورت فرانسه، عراق و برخی کشورهای اروپایی طرح‌های مشترک تحقیقاتی دارند.

حاجی زاده مقدم افزود: با توجه به رتبه خوب دانشگاه فناوری‌های نوین شهرستان آمل در میان دانشگاه‌های کشوری و نیز بین المللی، پیش‌بینی می‌شود تا کمتر از دو سال آینده، دانشجویان خارجی نیز در این واحد دانشگاهی مشغول به تحصیل شوند.

 آمل تنها شهرستان فاقد خوابگاه دانشجویی است

 آمادگی دانشگاه فناوری نوین برای ساخت پردیس علم و فناوری شهرستان آمل

رییس دانشگاه فناوری‌های نوین آمل در بخش دیگری به توسعه روزافزون علوم مختلف دانشگاه‌ و ضرورت بهره‌مندی از این دانش‌ها متناسب با استانداردهای جهانی، وجود پردیس علم وفناوری در سطح شهرستان آمل را دوچندان کرده است، گفت: یکی از مشکلات اصلی پیش‌رو عملی شدن این اقدام مهم بنیادی، کمبود زمین در شهرستان آمل است.

حاجی‌زاده اضافه کرد: با این وجود، دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل این آمادگی را دارد تا با مشارکت کارخانه‌های بزرگ تولیدی و صنعتی سطح شهرستان برای ساخت پردیس علم و فناوری آمل را با پیگیری برای آن‌ها در قبال مشارکت در ساخت و تجهیز، مجوز قانونی بخشودگی مالیاتی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بگیرد.

خیران آملی، همراهان دلی با دانشگاه فناوری نوین

وی در بخش دیگری از همراهی و مشارکت خوب خیران آملی در ساخت و تجهیز برخی از آزمایشگاه‌ها و تجهیزات مورد نیاز دانشکده‌های دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل قدردانی کرد و گفت: به واسطه همراهی و اهتمام خوب خیرین، هر یک از سالن‌ها و واحدهای بهره‌برداری شده به نام همان خیر نامگذاری شده تا به عنوان الگوی کارهای خیر به دانشجویان معرفی شوند.

به گزارش ایسنا، دانشگاه تخصصی فناوری ‌نوین آمل به عنوان تنها دانشگاه دولتی در شهرستان آمل محسوب می‌شود.

این دانشگاه با دار بودن دانشکده‌های زیست فناوری، دامپزشکی، گیاهان دارویی و مهندسی فناوری‌های نوین دارای بیش از ۱۳۰۰ دانشجو در ۱۲ رشته کارشناسی ارشد، ۱۰ رشته کارشناسی پیوسته و ۲ رشته کارشناسی ناپیوسته و ۲ رشته کاردانی است.

انتهای پیام