شناسهٔ خبر: 70550922 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران:

افزون بر ۶۰۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های آبرسانی ساری و بابل تخصیص یافت

ساری - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با اشاره به اجرای طرح‌های مختلف آبرسانی در استان، گفت که با هدف رفع کمبود و تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشت، بیش‌از ۶۰۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های‌ آبرسانی در ساری و بابل تخصیص یافت.

صاحب‌خبر -

بهزاد برارزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از مجموع اعتبارات، بیش‌از ۱۵۲ میلیارد ریال برای پایداری آب آشامیدنی ۶ هزار خانوار مناطق مهدشت و بالادزای ساری و بقیه نیز برای افزایش ظرقیت آب آشامیدنی یک شهر و ۲۸ روستای بابل تخصیص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در طرح آبرسانی به ۶ هزار خانوار مناطق مهدشت و بالادزای ساری با بیش از ۱۵۲ میلیارد ریال اعتبار، علاوه بر احداث مخزن ۵۰۰ متر مکعبی، ۲ هزار متر خط انتقال و ۴۰۰ متر شبکه توزیع احداث شد و در این راستا ۲۰۰ متر لوله گذاری ۱۶۰ میلی متری جهت سرریز و تخلیه و نیز حفاری چاهک پمپاژ مخزن کرمانی و بتن ریزی فوندانسیون چاهک نیز صورت گرفته است.

این مقام مسوول تصریح کرد: با تکمیل این طرح، علاوه بر رفع مشکل کمبود آب آشامیدنی به ویژه در ایام تعطیل و پیک مصرف، آب آشامیدنی ۶ هزار خانوار به ویژه در پیک مصرف به پایداری می رسد.

افزون بر ۶۰۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های آبرسانی ساری و بابل تخصیص یافت

افزایش ظرفیت آب آشامیدنی یک شهر و ۲۸ روستای بابل

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اجرای طرح آبرسانی در شهر بابل، میزان اعتبار تخصیص یافته برای اجرای انی طرح را ۴۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت که با اجرای عملیات آبرسانی در امین آباد بابل، ظرفیت آب آشامیدنی یک شهر و ۲۸ روستای این شهرستان، افزایش خواهد یافت.

مدیر عامل شرکت آبفای مازندران بر لزوم اجرای طرح‌های آبرسانی با هدف تقویت آب آشامیدنی و رفع مشکلات در این بخش در سطح استان، افزود: برای این منظور عملیات اجرایی احداث ۲ باب مخزن ذخیره به حجم چهار هزار متر مکعب، اجرای خط انتقال به طول چهار هزار و ۶۵۰ متر و ۲ هزار و ۷۰۰ متر شبکه توزیع و همچنین اجرای طرح برق و نصب تجهیزات آن در شهرستان بابل در دست اجرا است.

برارزاده، ساخت یک باب مخزن ذخیره ۲ هزار متر مکعبی، اصلاح خط انتقال به طول ۴۰۰ متر، اجرای نقب، احداث منهول، اجرای طرح برق و نیز نصب سه دستگاه الکتروموتور و پمپ، ساخت اتاقک دیزل ژنراتور و کلرزنی را از جمله اقدامات صورت گرفته همسو با اجرای طرح‌های آبرسانی در بابل عنوان کرد.

وی یادآور شد: با تکمیل و بهره برداری از این طرح‌های آبرسانی، مشکلات کمبود آب آشامیدنی هفت هزار و ۵۰۰ مشترک زرگرشهر و ۲۸ روستای بابل رفع خواهد شد.

برابر آمارها، حدود ۱۲ درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و ۸۸ درصد از آب زیرزمینی یعنی ۷۴۰ حلقه چاه و ۳۷۳ چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آب‌های سطحی برویم.

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای ۲۰ خانوار دارد. منابع آبی این استان از ۷۲۰ حلقه چاه، ۳۵۳ دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال ۵۲۲ میلیون مترمکعب، تامین می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و ۱۰۲ هزار مشترک را در ۵۸ شهر و یکهزار و ۶۷۸ روستا زیرپوشش دارد.