به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این دیدار با هدف بررسی زمینههای همکاری در حوزه صنعت گردشگری و ترویج تبادلات فرهنگی میان ایران و تایلند و در خصوص برنامهریزی برای برگزاری نشست آژانسهای گردشگری تایلند با محوریت معرفی ظرفیتهای گردشگری ایران و تقویت همکاریهای فرهنگی میان دو کشور انجام شد.
زارعبیعیب بر اهمیت روابط تاریخی و فرهنگی میان ایران و تایلند تأکید کرد و گفت: روابط میان ایران و تایلند همواره بر پایههای مستحکمی از تعاملات فرهنگی و اجتماعی استوار بوده و ایران به عنوان یکی از کهنترین تمدنهای جهان، دارای جاذبههای تاریخی، فرهنگی و طبیعی بیشماری است که میتواند برای گردشگران تایلندی بسیار جذاب باشد.
وی ابراز کرد: تایلند نیز به دلیل فرهنگ غنی، مهماننوازی و صنعت گردشگری پیشرفته خود، جایگاه ویژهای در منطقه و جهان دارد. همکاری در حوزه گردشگری میتواند به عنوان پلی برای تقویت دوستی میان دو ملت و همچنین توسعه اقتصادی و فرهنگی عمل کند.
رایزن فرهنگی کشورمان بیان داشت: ما امیدواریم که با برنامهریزی مناسب و اجرای پروژههای مشترک، بتوانیم گردشگران تایلندی را با زیباییهای ایران آشنا و در عین حال، فرصتهایی را برای معرفی فرهنگ و هنر تایلند در ایران فراهم کنیم. این تعاملات میتوانند به توسعه پایدار در صنعت گردشگری دو کشور کمک داشته باشد.
وی در ادامه سخنانش، بر لزوم تسهیل فرآیندهای گردشگری و برگزاری رویدادهای مشترک تأکید و پیشنهاد دادند که برنامههای معرفی ایران از طریق رسانهها و نمایشگاههای گردشگری در تایلند گسترش و رایزنی فرهنگی در نظر دارد همکاری کاملی را با آژانسهای گردشگری و سایر نهادهای مرتبط برای توسعه این روابط به عمل آورد.
سنتیپاپ موکّاوات رئیس انجمن گردشگری تایلند تأکید بر لزوم آمادگی کامل برای همکاری با ایران تأکید کرد و افزود: صنعت گردشگری تایلند همواره در تعاملات بینالمللی پیشگام بوده و ما آمادهایم تا با تمامی امکانات خود در این پروژه همکاری کنیم.
وی افزود: برای برگزاری نشست رایزن فرهنگی کشورمان با مهمترین آژانسهای معتبر تایلند بهمنماه پیشنهاد که با دعوت از آژانسهای گردشگری فعال در تایلند و منطقه آسهآن، همایش بسیار باشکوهی همراه با رسانههای تایلند برپا کنیم.
سنتیپاپ موکّاوات اظهار داشت: تجربه گستردهای در همکاری با کشورهای همسایه نظیر اندونزی، مالزی، سنگاپور، ویتنام، لائوس و میانمار داریم و تلاش خواهیم کرد تا نمایندگان آژانسهای گردشگری این کشورها را نیز برای شرکت در این رویداد دعوت کنیم. این همکاری نه تنها به توسعه روابط ایران و تایلند کمک میکند، بلکه میتواند به تقویت تعاملات منطقهای در حوزه گردشگری نیز منجر شود.
وی بیان کرد: هدف این رویداد معرفی جاذبههای گردشگری، تاریخی و فرهنگی ایران به آژانسهای گردشگری تایلندی است. در این برنامه، قرار است ۲۰ تا ۲۵ آژانس گردشگری از تایلند شرکت کنند و رایزنی فرهنگی ایرانی با ارائه بروشورها و فیلم و محتوای تبلیغاتی به معرفی دقیقتری از ظرفیتهای ایران بپردازد.
سنتیپاپ موکّاوات اعلام کرد: علاوه بر آژانسهای داخلی، نمایندگان آژانسهای گردشگری کشورهای همسایه نظیر اندونزی، مالزی، سنگاپور، ویتنام، لائوس و میانمار را نیز برای شرکت در این برنامه دعوت خواهند کرد تا زمینه گسترش همکاریهای منطقهای فراهم شود.
رئیس آژانس های گردشگری تایلند تأکید کرد: تمامی منابع و امکانات اجرایی و مدیریتی این رویداد از جمله تأمین مجری (MC) و مدیریت برنامهها توسط تیم گردشگری تایلند برای برگزاری موفقیتآمیز این رویداد بسیج خواهد کرد.