به گزارش مركز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علی بدلی با ۲۹ سال سابقه در آموزشوپرورش اردبیل که در همه سالهای معلمی از قصه در آموزش بچهها و انتقال مفاهیم تربیتی بهره برده برده است امسال برای نخستین بار در مرحله استانی بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی شرکت کرد و بهعنوان نفر برگزیده بخش کلاسیک این رویداد راهی رقابت منطقهای شد.
فراگیر کردن قصهگویی در جامعه و در بین اقشار مختلف، بهویژه خانوادهها، معلمان، دانشگاهیان و همه کسانی که بهنحوی با کودکان و نوجوانان در ارتباطند، از مهمترین هدفهای برگزاری جشنوارهای است با عنوان قصهگویی که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بهمن امسال بیستو ششمین دوره آن را در یزد برگزار میکند.
در این میان همزمان با برگزاری مرحله استانی جشنواره در استان اردبیل، این معلم پایه نخست ابتدایی درباره اهمیت قصهگویی در فرآیند آموزش به کودکان گفت: قصهگویی یک مهارت و ابزار آموزشی است که با جذابیت خود در انتقال مفاهیم و ارزشهای اجتماعی به کودکان نقشی مهم و اساسی دارد.
«بدلی» که هر هفته زنگ آخر چهارشنبهها را به قصهگویی اختصاص داده است، از استقبال بچهها سخن گفت و توضیح داد: استقبال بچهها بسیار زیاد بود بهنحویکه بعضی وقتها دانشآموزی که حتی به خاطر استراحت پزشکی در مدرسه حضور نداشت؛ برای زنگ قصه به مدرسه میآمد.
او با بیان این که از مخاطبان و علاقهمندان فعالیتهای کانون هستم، اظهار داشت: به خاطر علاقهمندی، مهارتهای هنری گوناگونی را مانند طراحی، خوشنویسی، شعر و مجریگری آموختهام و با استفاده از تجربههای مربیان قصهگوی کانون و تماشای چند فیلم از اجراهای قصهگویان در دورههای مختلف قصهگویی، در این دوره از جشنواره شرکت کردم و برای من که نخستین تجربه شرکت در این رویداد را داشتم، تجربهای ارزشمند بود.
علی بدلی در این دوره از جشنواره با قصهای با عنوان «سفر مرغ باهوش» بهعنوان نفر برگزیده راهی رقابت منطقهای در بخش کلاسیک شد.
هیئتداوران این رویداد در استان اردبیل شاهد اجرای ۷۱ قصه بودند و روز ششم دی ۱۴۰۳ برگزیدگان این جشنواره را در مرحله استانی معرفی کردند.