به گزارش ایرنا جهانبخش قلاوند روز دوشنبه در آیین آغاز عملیات اجرایی بوستان هشت هکتاری شهر آزادی اندیمشک با بیان اینکه ظرفیت این شهرستان در بخش های مختلف در سال های گذشته مورد بی توجهی قرار گرفته است گفت: این شهرستان در زمین آب، راه، گردشگری، کشاورزی و انرژی دارای مزیت های فراوانی است که از این ظرفیت های کم نظیر به خوبی استفاده نشده است.
وی ادامه داد: عمده بخش جنوبی شهرستان اندیمشک زمین های مرغوب کشاورزی است که با دارا بودن آب مناسب یکی از قطب های مهم کشاورزی در خوزستان و کشور است.
تکمیل سد بالارود و احداث شبکه آبیاری ۲ مطالبه مهم اندیمشک در سفر رییس جمهور به خوزستان است
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر استانی رییس جمهور به خوزستان طی هفته های آینده ادامه داد: تکمیل سد بالارود و احداث شبکه آبیاری زمین های کشاورزی شمال شهرستان اندیمشک ۲ طرح بسیار مهم برای رونق اقتصادی شمال خوزستان است که تلاش می شود اجرایی شدن آنها در سفر رییس جمهور به خوزستان تثبیت و تسهیل شود.
وی با انتقاد از برخی فرآیندهای اداری در کشور گفت: امروز دیگر جایی برای تاخیر در خدمت رسانی، توسعه زیرساخت ها و رونق تولید وجود ندارد و همه باید کمک کنند تا خدمات عمومی و تولید بدون چالش و مانع ارتقا یابد.
قلاوند بیان کرد: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی ناظران اجرای قوانین در کشور هستند و در راستای عمل به این وظیفه قانونی از هیچ تلاش برای گره گشایی از مسایل و اجرای صحیح قانون توسط دستگاه های اجرایی و دولتمردان کوتاهی نخواهد شد.
پنج هزار هکتار از زمین های کشاورزی اندیمشک باید زیر پوشش شبکه آبیاری بالارود قرار گیرد
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پنج هزار هکتار از زمین های کشاورزی اندیمشک در قالب طرح ۵۵۰ هزار هکتاری موسوم به مقام معظم رهبری باید زیر پوشش شبکه آبیاری بالارود قرار گیرد.
وی گفت: طرح احداث شبکه آبیاری سد بالارود تصویب و مطالعه اجرایی آن نیز تکمیل شده است ولی این طرح مهم به دلیل کمبود اعتبار ملی تا کنون عملیاتی نشده است.
قلاوند ادامه داد: این طرح زیر مجموعه طرح۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان موسوم به طرح مقام معظم رهبری قرار دارد که این امید وجود دارد در سفر هفته های آینده رییس جمهور به خوزستان، اعتبار مورد نیاز برای احداث این شبکه تصویب شود.
احداث موزه دفاع مقدس اندیمشک ضروری است
قلاوند با بیان اینکه متاسفانه اندیمشک در توسعه زیرساخت ها با برخی نارسایی ها مواجه است ادامه داد: اندیمشک از جمله شهرهای شاخص و مهم در دوران دفاع مقدس است که با توجه به ظرفیت های موجود و حضور سالیانه دهها هزار نفر در قالب راهیان نور به این شهرستان احداث موزه دفاع مقدس اندیمشک را ضروری کرده است.
وی افزود: جمعیت زیادی در قالب مسافر، گردشگر و همچنین کاروان های راهیان نور و پیشرفت سالانه به این شهرستان مراجعه می کنند که به دلیل ضعف در زیرساخت ها از این ظرفیت برای رونق اقتصادی شهرستان به خوبی استفاده نمی شود.
ظرفیت های گردشگری آبی اندیمشک به خوبی استفاده نشده است
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، موقعیت جغرافیایی شهر آزادی اندیمشک را بسیار مهم و ممتاز دانست و گفت: این شهرستان به دلیل سدهای مهمی مانند دز، کرخه و بالارود و عبور رودخانه های مهم ظرفیت های گردشگر زیادی دارد در احداث بوستان های ساحلی دارد.
وی ادامه داد: دسترسی به جاده اصلی و ترانزیتی یکی از مزیت های بسیار بزرگ شهر آزادی اندیمشک است که باید از این ظرفیت با استفاده از روش های خلاقانه و نوین برای توسعه این شهر استفاده شود.
انتقاد از کم توجهی به زیبایی های بصری و مبلمان شهری در اندیمشک
قلاوند بهره گیری از تجربه شهرهای موفق کشور در طراحی بوستان بزرگ شهر آزادی را ضروری دانست و بیان کرد: این بوستان هشت هکتاری باید دارای طراحی زیبا و هوشمندانه باشد تا این زمین به بهترین شکل ممکن استفاده شود.
وی کم توجهی به زیبایی های بصری و مبلمان شهری در اندیمشک را مورد انتقاد قرار داد و گفت: زیباسازی شهر و نصب المان های خلاقانه و موثر موجب جذب گردشگر به شهرستان می شود که در این زمینه نیاز به کار کارشناسی جدی تر در اندیمشک وجود دارد.
به گزارش ایرنا، با تکمیل بوستان بزرگ شهر آزادی اندیمشک که قرار است در زمینی به مساحت هشت هکتار احداث شود، سرانه فضای سبز این شهر به ۲ برابر افزایش می یابد.
این بوستان دارای بخش های مختلف ورزشی، تفریحی، خدماتی و رفاهی است و بر اساس اعلام شهردار شهر آزادی مقرر شده تا دستگاه های مختلف برای تکمیل این طرح به کمک این شهرداری بیایند.
شهر آزادی در بخش مرکزی شهرستان اندیمشک و در فاصله پنج کیلومتری از شهر اندیمشک واقع شده است. بر اساس مصوبه کمیسیون موضوع اصل ۱۳۸ قانون اساسی مبنی بر تغییرات و اصلاحات تقسیمات کشوری در استان خوزستان در اسفند ماه ۱۳۹۱ شهرک آزادی به شهر تبدیل شد.