به گزارش ایرنا، محمد دوسرانیان روز دوشنبه با حضور در خانه مطبوعات قزوین، اظهار کرد: دانشگاه علمی کاربردی قزوین در ۲ حوزه فعالیت دارد و هم اکنون نیز سه هزار دانشجو در هشت مرکز فعال این دانشگاه در ۹۰ رشته تحصیلی حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه رویکرد این دانشگاه مهارتی و اشتغال محور بوده و به دنبال رشتههای آمایشی متناسب با نیاز استان است، خاطرنشان کرد: دانشجویان این دانشگاه در محیط واقعی کار، آموزش میبینند و با توجه به اینکه بخش خصوصی به ما کمک میکند، بار مالی برای دولت نداریم.
به گفته وی، برای راهاندازی مرکز تخصصی دانشگاهی حوزه فرهنگ و هنر در استان قزوین آمادگی کامل داریم و هدف ما نیز تربیت نیروهای توانمند و متخصص است.
"طرح آباد" راهی برای اشتغال دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی
این مسوول دانشگاهی یادآور شد: برگزاری دورههای کوتاه مدت مهارت محور از جمله مواردی است که مورد توجه قرار گرفته که در راستای "طرح آباد" اشتغال دانشآموختگان دانشگاه ها پیگیری میشود و کارگروه آن نیز در قزوین به صورت پایلوت فعال شده است.
دوسرانیان ادامه داد: با توجه به اساسنامه این دانشگاه، امکان صدور مجوز برگزاری دورههای کوتاه مدت برای بخش خصوصی فراهم شده که در این راستا تاکنون با کانون وکلا همکاری خوبی داشتهایم و استقبال مناسبی نیز صورت گرفته و همچنین شرکت های مخابرات، توزیع نیروی برق منطقه ای، اداره کل دامپزشکی و اتحادیه طلاسازی هم از دیگر نهادهایی بودند که مجوز برگزاری دوره تخصصی را اخذ کردهاند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربری قزوین با اشاره به صدور مجوز برگزاری دوره های آموزشی تخصصی برای خانه مطبوعات این استان، تصریح کرد: با انجام این اقدام خانه مطبوعات، ذیل وزارت علوم قرار خواهد گرفت و گواهی صادر شده برای شرکت کنندگان هم از طرف وزارت علوم رسمیت پیدا خواهد کرد.
امکان برگزاری دوره آموزشی توسط خانه مطبوعات استان قزوین
وی اضافه کرد: یک سامانه در این راستا برای خانه مطبوعات استان قزوین تعریف میشود و تمام روند درخواست ها و برگزاری دورههای آموزشی از طریق این سامانه انجام خواهد شد و همچنین امکان برگزاری حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ دوره فرهنگی، هنری، خدمات اجتماعی و مدیریتی توسط این خانه نیز فراهم است.
پرورش خبرنگار حرفهای از اهداف برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت است
رییس خانه مطبوعات استان قزوین نیز در این نشست، اظهار کرد: یکی از اهداف مهم ما در گام نخست، برگزاری دوره های خبرنگاری مقدماتی و پذیرش هنرجویان با حداقل مدرک تحصیلیست تا افراد علاقه مند و توانمند به حوزه خبرنویسی جذب شوند.
سید مصطفی جعفری ادامه داد: با توجه به ضعف موجود در حوزه رسانه، برگزاری دورهها در راستای رفع نیاز رسانهها خواهد بود تا در ادامه به ارتقای سطح کیفی تولید و انتشار اخبار و در مرتبه بعدی به تربیت خبرنگاران تخصصی حوزههای مختلف کمک میکند.
وی اضافه کرد: در گام های بعدی، ارتقای سطح توانایی خبرنگاران با برگزاری دورههای پیشرفته و سایر دورههای مورد نیاز مانند سواد رسانه مورد توجه خواهد بود.
رییس خانه مطبوعات قزوین یادآور شد: با توجه به کاربردی و مهارت محور بودن این دورهها، زمینه جذب و اشتغال افراد شرکت کننده در رسانههای استان نیز فراهم می شود.
در پایان این نشست، مجوز برگزاری دوره های کوتاه مدت به سید مصطفی جعفری، رییس خانه مطبوعات استان قزوین اعطا شد.