شناسهٔ خبر: 70548922 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آسیب جدی قطع برق به آزمایشگاه‌های دانشگاه های قزوین

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره)، گفت: قطعی برق آسیب‌های جدی به آزمایشگاه‌های موجود در دانشگاه بین‌المللی و سایر دانشگاه‌های استان قزوین وارد کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره)، ظهر امروز در نشست مشترک رؤسای دانشگاه‌های استان قزوین با رضا کلهر، معاون آموزشی و پژوهشی سازمان پدافند غیرعامل کشور، اظهار کرد: در حوزه آب و تأسیسات بحران‌هایی را پیش‌بینی کرده‌ایم، اما به خاطر کمبود بودجه و عدم حمایت قادر به رفع آنها نشدیم. با توجه به اتفاقات اخیر در حوزه قطعی برق باید دولت نسبت به تأمین برق دانشگاه‌ها از طریق انرژی خورشیدی اقدام شود.

وی افزود: قطعی برق آسیب‌های جدی به آزمایشگاه‌های موجود در دانشگاه بین‌المللی و سایر دانشگاه‌های استان قزوین وارد کرده، چرا که برخی دستگاه‌های آزمایشگاهی 40 تا 60 میلیارد تومان قیمت دارند و با قطع و وصل کردن ناگهانی برق دچار بحران در استفاده از این دستگاه‌ها می‌شویم.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌ خمینی (ره) با بیان اینکه طرح‌هایی برای راه‌اندازی مزرعه‌های خورشیدی در دانشگاه داریم، گفت: راه‌اندازی این مزرعه‌های خورشیدی هم به تأمین برق دانشگاه منجر خواهد شد و هم درآمدزایی را برای دانشگاه در پی خواهد داشت.

قاسم‌زاده افزود: سازمان پدافند غیرعامل باید از پایان‌نامه‌های با موضوع مدیریت بحران حمایت کند و باید در قالب فرصت کسر خدمت از سربازی طرح‌های پژوهشی سازمان پدافند غیرعامل به دانشجویان واگذار شود.

وی با تاکید بر لزوم شناسایی نظام مسائل پدافند غیرعامل در استان قزوین ادامه داد: باید کارگروهی با حضور نمایندگان دانشگاه‌ها تشکیل شود تا آسیب‌شناسی لازم را انجام دهند و بتوانیم به این نظام مسائل برسیم.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌ خمینی (ره) با بیان اینکه در حوزه پدافند غیرعامل از تهدیدهای اقتصادی غفلت کرده‌ایم، گفت: با توجه به هجوم هدفمند و برنامه‌ریزی‌ شده دشمن در حوزه اقتصاد باید پدافند غیرعامل در این بخش فعالانه وارد شود.

قاسم‌زاده اضافه کرد: در این حوزه هنوز نتوانسته‌ایم پازل‌های دشمن را شناسایی کنیم که بتوانیم واکنش مناسبی در برابر حملات اقتصادی آنها داشته باشیم.

وی گفت: تحریم اقتصادی هم نوعی حمله است و مقابله با آن به پدافند غیرعامل نیاز دارد و باید از ظرفیت‌های دانشگاهی و علم و فناوری در این حوزه استفاده کنیم.

انتهای پیام/