شناسهٔ خبر: 70547686 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

سند توسعه صنایع‌دستی مصداق همت و غیرت است

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: سند ملی توسعه صنایع‌دستی جمهوری اسلامی ایران، مصداق همت و غیرت تمام مسئولان ذی‌ربط است؛ این سند به صورت خودجوش توسط هنرمندان، کارشناسان و فعالان حوزه صنایع‌دستی در مدت دو سال تدوین شد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

به گزارش اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مریم جلالی ظهر امروز دوشنبه ۱۰ دی در مراسم رونمایی از سندملی توسعه صنایع‌دستی که با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون توسعه روستایی رئیس‌جمهوری، معاون رئیس‌جمهوری در امور خانواده و زنان، رئیس کمیسیون صنایع‌دستی مجلس، جمعی از مدیران بخش دولتی و خصوصی و تعدادی از پیشکسوتان و فعالان و هنرمندان صنایع‌دستی در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: همه به دنبال توسعه و رونق صنایع‌دستی هستیم. چرا که اعتقاد ما بر این است که صنایع‌دستی یک شاه‌کلید است. در تدوین سند شاهد همکاری همه دستگاه‌ها به ویژه شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

وی افزود: تصمیم و هدف ما این است که این سند مردمی باشد. سند ملی توسعه صنایع‌دستی در حقیقت یک گام برای توسعه اهداف برنامه هفتم توسعه است. ما امروز شاهد وفاق در جامعه هستیم و در سند ملی توسعه صنایع‌دستی به دنبال وفاق هستیم.

معاون صنایع‌دستی ادامه داد: این سند در حقیقت بازگوکننده ارزش‌های صنایع‌دستی است که انتقال دهنده فرهنگ و هنر است. ضمن این که در حقیقت مهمترین ابزار شبکه‌سازی برای ایجاد اشتغال صنایع‌دستی است و نقش مهمی در این باره ایفا می‌کند.

جلالی در ادامه به نقش بانوان در حوزه صنایع‌دستی اشاره کرد و افزود: صنایع‌دستی خانواده‌محور است و بانوان اصلی‌ترین تولیدکننده محصولات صنایع‌دستی به شمار می‌روند.

این مقام مسئول یادآور شد: نکته مهمی که باید به آن توجه کرد این است که تدوین سند ملی صنایع‌دستی در حقیقت یک کار جهادی است که به همت کارکنان، کارشناسان، فعالان و هنرمندان صنایع‌دستی در بخش‌های مختلف درون و برون وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است. برای رونق هرچه بهتر این سند، چهار کارگروه تشکیل می‌شود تا شاهد نتایج هرچه بیشتر در این باره باشیم.

جلالی در پایان صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: این سند یک حادثه نیست بلکه ثمره تلاش و همکاری دستگاه‌های مختلف است. صنایع‌دستی معیشت عزت‌آفرین را به دنبال دارد و خوشبختانه در حال حاضر شاهد حمایت بخش‌های مختلف و ارکان نظام مانند دولت و مجلس از این حوزه هستیم.

انتهای پیام/