محمدعلی کشمیری در گفت و گو با ایسنا، به موضوع سرمایه گذاری در شهرداری بجنورد اشاره کرد و افزود: کاملترین بستههای سرمایه گذاری در شهرداری بجنورد تهیه شده که تعداد آنها حدود ۲۰ بسته است و به فراخوان گذاشته شده است.
کشمیری ادامه داد: هیچ سرمایه گذاری از این بستهها استقبال نمیکند که نه تقصیر سرمایه گذار و نه شهرداری است. تقصیر قانون درآمد پایدار است که بر اساس این قانون گفته شده به چشم پیمانکار به سرمایه گذار نگاه شود و آن موقع سرمایه گذار انتخاب شود.
وی با تاکید بر اینکه سرمایه گذار به شهر بجنورد خواهد آمد چراکه بستههای سرمایه گذاری تهیه شده معقول و منطقی هستند، بیان کرد: بستههای سرمایه گذاری به فراخوان گذاشته شده متقاضی دارد اما در فراخوانها شرکت نمیکنند.
این مقام مسئول تصریح کرد: سرمایه گذارها به شهرداری اعلام میکنند که ما برای فلان بسته سرمایه گذاری آماده سرمایه گذاری هستیم اما نه بر اساس فراخوانی که گذاشته شده است.
وی گفت: فراخوان متعلق به پیمانکار است اما سرمایه گذار برای پیمانکار تعیین تکلیف میکند که پروژه را بر اساس چه مشخصات فنی بسازد و سپس به پیمانکار مزد دهد.
شهردار بجنورد افزود: این قانون فقط فرصت را سوزانده است و نه تنها فرصت، بلکه زمان و هزینه نیز سوزانده شده، به طوری که برای تهیه این طرحها فقط ۳۰۰ میلیون تومان برای مشاور پرداخت شده است.
وی ادامه داد: به عنوان مثال برای بستههای سرمایه گذاری شهرداری تاکنون چند سرمایه گذار اعلام آمادگی کرده اند اما در فراخوان شرکت نکرده اند چراکه هر یک شرایط خاص خود برای سرمایه گذاری را داشته اند.
انتهای پیام