شناسهٔ خبر: 70546773 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

افزایش میزان مبتلایان به آنفلوآنزا و کرونا با علائم شدید

متخصص بیماری‌های عفونی با تایید افزایش موارد کرونا در کشور گفت: آنفلوآنزا این روزها فوق‌العاده زیاد شده است.

صاحب‌خبر -

نورنیوز-گروه اجتماعی: متخصص بیماری‌های عفونی نیز با تایید افزایش موارد کرونا در کشور گفت: آنفلوآنزا این روزها فوق‌العاده زیاد شده است.از دلایل مهم افزایش ابتلا و بستری نسبت به سال‌های گذشته کمبود واکسن آنفلوآنزا در کشور است. امسال این واکسن نسبت به گذشته کمبود بیشتری داشت.

مینو محرز، با تاکید بر اینکه اگر واکسن بزنیم در صورت ابتلا با علائم خفیف‌تری از بیماری روبه‌رو می‌شویم،‌  افزود: واکسن آنفلوآنزا واکسن خوب و موثری است که می‌تواند در کاهش عوارض ابتلا به این ویروس موثر واقع شود.

وی ادامه داد: عامل بعدی ماسک است،‌این روزها دیگر کسی ماسک نمی‌زند و همین باعث سرایت بیشتر ویروس آنفلوآنزا می‌شود.

به گفته این پزشک متخصص علاوه بر آنفلوآنزا،‌ ویروس (RSV) هم این روزها افزایش یافته است.

وی گفت البته باید بدانیم که این روزها فصل همین بیماری‌هاست، این ویروس‌ها هم از جاهایی که تجمع باشد مانند مدارس بیشتر شایع می‌شوند.

محرز درباره مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به آنفلوآنزا ادامه داد: اغلب کسانی که بخاطر آنفلوآنزا کارشان به بستری می‌رسد، افرادی مسن و دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند. براساس مشاهدات من مرگ و میر نداشته چون اگر زود تشخیص داده شود دارو دارد و قابل درمان است، البته با افزایش بستری‌ها احتمال مرگ و میرها در کشور ممکن است افزایش یابد.

وی تاکید کرد: بیشتر مراجعان با علائم بیماری‌های تنفسی در حال حاضر مبتلایان به آنفلوآنزا هستند و موارد کمی هم مبتلا به کرونا داریم.

به گزارش ایرنا، این پزشک افزود: هم‌وطنان باید توجه کنند که اگر فرزندشان مبتلا به آنفلوآنزا می‌شود اجازه ندهند به مدرسه برود، بزرگسالان هم همین‌طور، در صورت امکان تا بهبودی سرکار نروند.