سعید ملااسماعیلی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در اراک، افزود: ۵۳ هزار و ۹۹۶ مورد از مجموع این درخواستها مربوط به شهر اراک، ۱۶ هزار و ۷۰۹ مورد در شهرستان ساوه، ۱۱ هزار و ۹۸۹ مورد در خمین و بقیه درخواستها از سایر شهرستانهای استان مرکزی در این سامانه ثبت شد.
وی ادامه داد: ۱۱۰ هزار و ۷۱۶ مورد از مجموع این درخواستها منجر به صدور مجوز شده، ۱۳۰ مورد ابطال و تعلیق، یکهزار و ۵۸ مورد در انتظار استعلام از دستگاهها، ۵۰۰ مورد در انتظار تایید مدارک، یکهزار و ۸۸۵ مورد در انتظار تکمیل مدارک توسط متقاضی و ۹ هزار و ۴۵۷ مورد نیز رد درخواست صورت گرفته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۵۹ هزار و ۶۰۶ مورد از مجموع مجوزهای صادر شده از این استان در درگاه ملی مجوزها مربوط به مجوزهای ثبت (اعلانی) بوده است.
استان مرکزی با مساحتی معادل ۲۹ هزار و ۱۲۷ کیلومترمربع، هشت و یک دهم درصد از مساحت کل کشور را در برگرفته و از شمال به تهران و قزوین، از غرب به همدان، از جنوب به اصفهان و لرستان و از شرق به قم و اصفهان محدود است.
این استان با موقعیتهای ممتاز جغرافیایی، نیروی انسانی متخصص، قرار گرفتن در مسیر ارتباطی شمال به جنوب و غرب به شرق، عبور خطوط انرژی (نفت، گاز و برق)، استقرار مراکز صنعتی و دانشگاهی، مفاخر برجسته مذهبی و علمی، اراضی مستعد کشاورزی و مراتع، ذخایر معدنی، نزدیکی به قطبهای صنعتی و بازار مصرف از توانمندیهای اقتصادی مناسبب برای سرمایهگذاری برخوردار است.
اصالت تاریخی، وسعت منابع مادی، انسانی و توانمندیهای تولیدی و سرمایهگذاری به خصوص در بخش صنعت، موجب شده است استان مرکزی از ابتدای فرآیند جذب سرمایهگذاری خارجی در کشور همواره یکی از مقاصد سرمایهگذاران خارجی باشد.