به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، غلامعلی حداد عال روز دوشنبه در مراسم شصتمین سال تاسیس دانشگاه الزهرا (س) اظهار داشت: هنگامی که تحصیلات به شیوه جدید وارد ایران شد دینداران نگران بودند که آیا فرزندان خود را به مدرسه بفرستند؟ و احتیاط میکردند و این امر برای دخترها بیشتر بود.
وی تاکید کرد: زن در عرصه سرمایهگذاری غرب همان نقشی را دارد که کارگر در جامعه کمونیست داشت، غربیها هر جا قدم میگذارند یکی از ابزارهایشان موضوع زن است، در کشور ما نیز در سال ۱۴۰۱ شاهد بودیم که چگونه برای فوت یک خانم، صدای خود را بلند کردند و امروز نسبت به کشتار زنان در غزه بیتفاوت هستند.
حداد عادل گفت: در سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و در تبعید امام خمینی (ره) به پاریس دو سوال را به دفعات از بنیانگذار انقلاب میپرسیدند؛ یکی در مورد صادرات نفت و دیگری درباره فعالیت زنان بعد از پیروزی جمهوری اسلامی بود و امام میفرمودند که صبر کنید و امروز شاهد فعالیت بزرگترین دانشگاه ویژه زنان در کشور هستیم.
وی تاکید کرد: سیاست نظام، سیاست جمهوری اسلامی و دیدگاه رهبری درباره زنان این است که زن و مرد در پیشگاه الهی یکسان هستند و مانعی برای فعالیت زنان وجود ندارد، دانشگاه الزهرا (س) باید آیینهای برای تجسم دیدگاههای جمهوری اسلامی برای زنان باشد و زنان را برای ایفای نقش خود در جامعه آماده کند.
حداد عادل تصریح کرد: معتقدیم دانشگاه بهترین محیط برای تربیت زن مسلمان و معرفی آن به جامعه جهانی است.
وی به دانشگاهها توصیه کرد که کیفیت را فدای کمیت نکنند و افزود: امروز نگران کمی جمعیت هستیم و نباید کیفیت را فدای کمیت کنیم و در دانشگاهها باید کیفیت ارتقا یابد.