شناسهٔ خبر: 70544302 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

اخبار غزه؛

استفاده حماس از پهپاد اسرائیلی علیه صهیونیستها/نسل‌کشی در بیت حانون/قحطی در غزه

نظامیان صهیونیست که به اقدامات ددمنشانه خود در شمال غزه ادامه می دهند، تعدادی از بیماران را حین انتقال از بیمارستان اندونزی به بیمارستان شفاء در شهر غزه بازداشت کردند.

صاحب‌خبر -

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش خبرگزاری فلسطینی وفا، رژیم صهیونیستی یکشنبه شب شماری از بیماران را هنگام انتقال از بیمارستان اندونزی در شمال نوار غزه به بیمارستان شفاء در شهر غزه بازداشت کرد.

منابع پزشکی به این رسانه اعلام کردند که نظامیان صهیونیست چهار بیمار از ۱۰ بیمار را حین انتقال از بیمارستان اندونزی به شفاء بازداشت کرده اند و حال یکی از این بیماران وخیم گزارش شده است.

این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی بیمارستان «کمال عدوان» در شمال غزه را هم به آتش کشیده، بیماران و پزشکان را هدف قرار داده، کادر درمانی و امدادگران را بازداشت و آنها را مجبور به بیرون آوردن لباسهایشان کرده و آنها را به مکان نامعلومی انتقال داده است.

از سوی دیگر، «اسماعیل الثوابته» مدیر دفتر اطلاع‌رسانی دولت در غزه در اظهاراتی شورای امنیت و جامعه جهانی را مسئول جنایت در بیمارستان کمال عدوان دانست و گفت: ما اعتمادی به جامعه جهانی نداریم.

کشته و زخمی شدن ۶ نظامی دیگر اسرائیلی در نوار غزه

منابع عبری زبان از کشته شدن دو نظامی اسرائیلی و زخمی شدن چهار نظامی دیگر در شمال نوار غزه خبر دادند.

امروز دوشنبه دو نفر دیگر از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی بر اثر شلیک راکت ضد زره مقاومت در بیت حانون در شمال نوار غزه کشته شده و چهار نفر هم زخمی شدند.

منابع بیمارستانی گزارش دادند وضعیت این چهار نظامی مجروح وخیم است.

همچنین گردان‌های القسام اعلام کرد یک نفربر ارتش رژیم صهیونیستی را در بیت حانون در شمال نوار غزه با راکت ضد زره یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده و منهدم کرده است.

شاخه نظامی حماس تاکید کرد سرنشینان این نفربر کشته و یا زخمی شدند.

دیروز هم دو نفر از نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در عملیات‌های مختلف گردان‌های القسام کشته و چند نفر هم زخمی شدند.

قسام پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرد؛ بیانیه جدید گروهان‌های قدس

منابع عبری به سرنگونی یک فروند پهپاد ارتش رژیم صهیونیستی از سوی گردان های قسام اذعان کردند.

به گزارش وبگاه فلسطین الیوم، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش حماس) توانسته یک پهپاد اسرائیلی را سرنگون کرده و آن را به سمت شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه شلیک کنند.

از سوی دیگر، گروهان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی) با صدور بیانیه ای اعلام کرد: در دو روز گذشته، قدس و تل آویو را هدف حمله موشکی قرار دادیم.

گروهان‌های قدس اعلام کرد طی دو روز گذشته، شهرهای اشغالی قدس و تل آویو را هدف حمله موشکی قرار داده است.

این گروهان‌ها تاکید کرد که شهر سدیروت و شهرک‌های صهیونیست‌نشین در مجاورت نوار غزه نیز هدف حملات موشکی این گروهان‌ها قرار گرفته است.

شمار شهدای جنگ علیه غزه به ۴۵۵۴۱ نفر افزایش یافت 

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه در روز ۴۵۱ جنگ در بیانیه‌ای اعلام کرد که ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته سه قتل عام دیگر را علیه غیرنظامیان فلسطینی در این باریکه مرتکب شده است.

این وزارتخانه افزود که در این حملات ۲۷ فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۴۹ نفر نیز زخمی شدند. 

بدین ترتیب شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به ۴۵۵۴۱ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۸۳۳۸ نفر افزایش یافته است. 

هنوز بیش از ۱۱ هزار نفر در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند.

آنروا: نوار غزه در آستانه قحطی قرار دارد 

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی “آنروا” هشدار داد که نوار غزة در آستانه قحطی قرار دارد و ساکنان آن از امنیت غذایی به شدت محروم هستند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این شرایط در حالی است که محاصره و کمبود کمک‌های انسانی همچنان ادامه دارد و بحران انسانی به دلیل جنگ‌های ۴۵۱ روزه‌ی “اسرائیل” به اوج خود رسیده است.

این آژانس در پست‌هایی که از طریق پلتفرم “اکس” منتشر کرد، اعلام کرد که تیم‌های این آژانس در تلاش برای رساندن کمک‌های ضروری به نیازمندان در نوار غزه هستند، اما این کمک‌ها به هیچ وجه کافی نیست.

آنروا خواستار همکاری بین‌المللی و آتش‌بس فوری برای ارسال کمک‌های نجات‌بخش به ساکنان غزه شد.

استفاده حماس از پهپاد اسرائیلی علیه نظامیان صهیونیست‌

 منابع صهیونیستی اذعان کردند که گردان های شهید «عزالدین القسام» یک پهپاد رژیم اسرائیل را در اختیار گرفته و به سمت شهرک های صهیونیست نشین پرتاب کرده است.

به گزارش  خبرگزاری شهاب، منابع صهیونیستی گزارش دادند که گردان های القسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) یک پهپاد رژیم صهیونیستی را به کنترل خود در آورده و بعد از آن به سمت شهرک های صهیونیستی اطراف غزه پرتاب کرده است.

طبق این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی قبل از رسانه ای شدن این حادثه، به موضوع اشاره ای نکرده بود.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در اظهاراتی به این رویداد اعتراف کرد.

اخیرا نیز گردان‌های عزالدین القسام اعلام کرد در دو عملیات در اردوگاه جدید النصیرات یک دستگاه تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی را منهدم و یک فروند پهپاد این رژیم را سرنگون کرده است.

گردان‌های شهید عزالدین القسام با انتشار ویدئویی، انهدام یک دستگاه تانک مرکاوای ارتش اشغالگر و همچنین سرنگونی یک فروند پهپاد «Evo Max» متعلق به اشغالگران را در منطقه اردوگاه جدید در شمال النصیرات در مرکز نوار غزه اعلام کرد.

گردان‌های القسام همچنین تاکید کرد که یکی از 

 نسل‌کشی جدیدرژیم صهیونیستی در بیت حانون

ساکنان شهرک بیت‌حانون واقع در شمال غزه در دو ماه اخیر در معرض شدیدترین حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند.

به گزارش ایسنا، این ‌حملات جنون‌آمیز رژیم صهیونیستی علیه مناطقی است که پیش از این هم در معرض ویرانی گسترده‌ حملات از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ قرار گرفته بودند.

منابع محلی می‌گویند، رژیم صهیونیستی به مناطقی حمله می‌کند که به نوعی پناهگاه ساکنانی است که از حملات و تجاوزات این رژیم به دو شهرک جبالیا و بیت‌لاهیا در شمال غزه فرار کرده‌اند.

به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، اهالی بیت‌حانون می‌گویند رژیم صهیونیستی به دنبال تخریب آخرین مناطق قابل سکونت در شهرک بیت‌حانون است، با این هدف که این مناطق را تخلیه و آنها را با خاک یکسان کند.

خبرنگار مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین گفت، جنگنده‌ها و توپخانه ارتش اشغالگر به طور فشرده خیابان‌ها، منازل و پناهگاه‌های شهرک را بمباران کرد و ویرانی گسترده‌ای به بار آورده‌اند. این حملات ساکنان شهرک را مجبور کرده به دلیل شرایط بد معیشتی و انسانی، تشدید محاصره و ممانعت از انتقال کمک‌های انسانی و پزشکی به شمال غزه، آواره شهر غزه شوند.

وی افزود، رژیم صهیونیستی اطراف آخرین پناهگاه شهرک بیت‌حانون را هدف گرفت که در پی آن حدود ۳۰۰ خانوار از مناطق مختلف شهرک آواره شدند.

روز شنبه ارتش اشغالگر اعلام کرد تیپ نظامی وابسته به گردان «ناحال» رژیم صهیونیستی پس از عقب‌نشینی از شهر رفح و ورود تیپ چهارم به جای آن، در چارچوب حملات گسترده به استان شمال غزه که از ۵ اکتبر ادامه دارد، اجرای عملیات نظامی را در شهر بیت‌حانون در شمال غزه آغاز کرده است.

پیگیری سیر وقایع نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی به دنبال اشغال مناطق شمال غزه، تخلیه ساکنان و تبدیل آن به منطقه حائل است؛ طرحی که به طرح ژنرال‌ها معروف است. همزمان شهرک‌نشینان صهیونیستی خواستار اشغال مناطق غزه و تبدیل آن به شهرک‌ها هستند.

«احمد الکفارنه» یکی از شهروندان حاضر در شهرک بیت‌حانون گفت حمله اخیر به این شهرک، شدیدترین حمله در دو ماه اخیر است. او پیش‌بینی کرد یک حمله زمینی گسترده‌ای علیه مناطق تجمع آوارگان و شهروندان انجام شود و به این ترتیب ساکنان اخراج و بازداشت شوند.

الکفارنه می‌گوید بسیاری از شهروندان مصیبت‌های جنگ و محاصره را تحمل کرده‌اند و می‌خواهند در بیت‌حانون بمانند اما رژیم اشغالگر می‌خواهد به هر طریقی که شده، آنها را بیرون کند.

او افزود رژیم اشغالگر در اجرای عملی طرح ژنرال‌ها،‌ وحشتناک‌ترین نوع نسل‌کشی را در بیت‌حانون و مناطق شمال غزه مرتکب می‌شود. الکفارنه از همه خواست برای نجات هر آن چیزی که در شمال غزه که در معرض پاکسازی قومی قرار دارد، فورا اقدام کنند.

بسیاری از شهروندان فلسطینی زیر بارانی از موشک، آوارگی اجباری را شروع کرده‌اند و با پای پیاده و بدون امکانات در هوای سرد زمستان از شهرک بیت‌حانون دورترین نقطه در شمال به سمت شهر غزه راه افتاده‌اند.

«میساء المصری» شهروند بیت‌حانون می‌گوید ارتش اشغالگر تلاش می‌کند به هر طریقی شهرک را تخلیه کند و پیام‌هایی ارسال می‌کند که هرکس خارج نشود محکوم به مرگ است.

او گفت در شرایط فعلی، زندگی در شهرک بیت‌حانون غیرممکن شده است و ایستادگی اهالی در این شرایط واقعا یک معجزه است. آنها در شرایط بسیار وحشتناکی قرار دارند و رژیم صهیونیستی عامدانه به سمت آنها تیراندازی می‌کند.

وضعیت بحرانی آوارگان در غزه به دلیل باران و طوفان‌ها

شهرداری غزه اعلام کرد که آوارگان در این شهر به دلیل باران شدید و طوفان‌ها با شرایط بحرانی و وحشتناکی روبه‌رو هستند و امکانات کافی برای کمک به آن‌ها وجود ندارد.

بازداشت بیماران بدحال حین انتقال به بیمارستان/ بازداشت مدیر بیمارستان کمال عدوان+فیلم
نهاد مذکور افزود که شهر غزه در حال حاضر با یک سامانه جوی شدید روبه‌رو است که باران و طوفان‌های شدیدی به همراه دارد و این وضعیت تهدیدی جدی برای چادرهای آوارگان ایجاد کرده است. 

در بیانیه شهرداری غزه آمده است که عملیات دفع آب‌های باران و فاضلاب به دلیل خسارت‌های گسترده به شبکه‌های فاضلاب پیچیده و دشوار شده است.

شهرداری غزه خواستار اقدام و تحرک فوری سازمان‌های بین‌المللی برای کاهش درد و رنج ساکنان غزه و ارائه حداقل خدمات به آن‌ها شد.

زنگ خطر درباره سرمای کشنده در غزه به صدا درآمد

 یک متخصص کودکان با اشاره به جان باختن پنج کودک بر اثر سرما، زنگ خطر را درباره اوضاع فاجعه بار زمستان نوار غزه به صدا درآورد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری شهاب، «احمد الفرا»، پزشک کودکان در مرکز درمانی ناصر در جنوب نوار غزه گفت: شیرخواران تحمل دمای پایین هوا را در شرایط عادی ندارند، چه رسد به اینکه در چادر به سر برند و از سرما و باد و باران در امان نباشند.

وی با اشاره به جان باختن پنج کودک بر اثر سرما در غزه افزود: اگر وضع به همین منوال ادامه پیدا کند و چاره ای اندیشیده نشود، شمار کودکان جان باخته افزایش خواهد یافت.

این متخصص کودکان با بیان اینکه وسایل گرمایشی در نوار غزه وجود ندارد، تصریح کرد: راه حل مشکل، توقف جنگ و بازگشت آوارگان به خانه های خود و ایجاد مکانی برای آنهاست تا از سرما در امان بمانند.

الفرا از نهادهای بین المللی و سازمان ملل خواست که شرایط را برای آوارگانی که در معرض سرما و باد و باران هستند، مهیا کنند.

وی از نهادهای یادشده درخواست کرد که قبل از اینکه کودکان جان دهند، به داد آنها برسند و شرایط را برای زنده ماندن آنها فراهم کنند.

این پزشک فلسطینی ادامه داد: چادرها فرسوده و سرد هستند و این بر حیات آوارگان تاثیر دارد و موجب جان باختن کودکان می شود.

الفرا اضافه کرد: برخی افراد بر اثر لخته شدن خون و سکته های قلبی به علت دمای پایین هوا، جان می دهند و این برای شهید پرستار «احمد الزهانه» رخ داد که به علت سرما دو روز قبل جان خود را از دست داد.

شهادت ۳۰ فلسطینی دیگر در غزه

در ادامه جنایت های رژیم صهیونیستی از بامداد امروز تاکنون ۳۰ فلسطینی در نوار غزه شهید شدند.

منابع پزشکی در گفت وگو با شبکه الجزیره اعلام کردند که از بامداد امروز تاکنون ۳۰ فلسطینی در جریان بمباران مناطق مختلف نواز غزه توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند که ۱۵ نفر از آن ها در شمال غزه بودند.

جنگ غزه در حالی وارد چهارصد و پنجاه و یکمین روز خود شده که حملات روزانه به مناطق مختلف غزه همچنان ادامه دارد و ده ها شهید و زخمی برجای گذاشته است.

در همین حال، منابع فلسطینی با اشاره به بارندگی شدید در نوار غزه از غرق شدن چادر آوارگان در دیرالبلح و مواصی در خان یونس و شرایط نابسامان آوارگان خبر دادند.


 

برنامه جهانی غذا بر ضرورت احترام به قانون بین المللی از سوی همه طرفها و در هر زمان و حمایت بیمارستانها، مراکز درمانی و امدادرسانان تاکید و بر ضرورت توقف حملات و کشتارها علیه غیرنظامیان و کودکان بی گناه تاکید کرد و خواستار توقف فوری جنگ و ارسال کمک ها به سراسر غزه شد.

سازمان جهانی بهداشت: بیمارستان‌های غزه به میدان جنگ تبدیل شده‌اند

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که بیمارستان‌های غزه بار دیگر به میدان جنگ تبدیل شده‌اند و سیستم بهداشتی این منطقه با تهدیدی جدی روبرو است. 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این سازمان تاکید کرد که بیمارستان کمال عدوان پس از یورش نیروهای اسرائیلی و تخلیه بیماران و کارکنان از خدمات خارج شده است. همچنین، مدیر این بیمارستان، دکتر حسام ابوصفیه، بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شده است.

این سازمان خواستار آزادی فوری وی شد. 

سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد که علاوه بر این، "اسرائیل" چهار بیمار را هنگام انتقال به بیمارستان شفا بازداشت کرده است.

سازمان جهانی بهداشت از "اسرائیل" خواست به نیازهای بیماران احترام بگذارد و حملات به بیمارستان‌ها را فوراً متوقف کند. 

محل اسارت «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان مشخص شد

منابع خبری محل اسارت «حسام ابوصفیه» رئیس بیمارستان کمال عدوان را اعلام کردند.

به گزارش وبگاه اسپوتنیک، منابع خبری به نقل از بازداشت شدگان در زندان صحرایی «سدی تیمان» در اطراف نوار غزه گزارش دادند که حسام ابوصفیه در این زندان محبوس شده است.

این در حالی است که در هفته‌های اخیر گزارش‌هایی درباره شکنجه شدید اسرا در زندان سدی تیمان منتشر شده است.

روز گذشته وزارت بهداشت فلسطین در بیانیه خواستار آزادی فوری رئیس بیمارستان کمال عدوان و کادر پزشکی آن شده بود.

این وزارت خانه بازداشت کادر پزشکی را جنایتی آشکار و نقض صریح حقوق بشر دانسته بود. نظامیان صهیونیست در روزهای اخیر در حمله به بیمارستان کمال عدوان ضمن به آتش کشیدن آن، همه ۳۵۰ نفری را که در این بیمارستان بودند به همراه کادر پزشکی را بازداشت کردند.

روایت شاهد عینی در رابطه با بازداشت مدیر بیمارستان کمال عدوان

یکی از شاهدان عینی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری شهاب به تشریح جزئیات تکان‌دهنده بازداشت "دکتر حسام ابوصفیه" مدیر بیمارستان کمال عدوان و خشونت‌های اعمال‌شده علیه وی توسط نیروهای اشغالگر اسرائیلی پرداخته است.

 به گفته این شاهد، نیروهای اشغالگر ابتدا دکتر ابو صفیه را احضار کردند و او را به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند. همچنین به وی دستور دادند بیمارستان را تخلیه کرده و تنها ۲۵ نفر از کادر پزشکی در آن باقی بمانند.

پس از این اتفاق، دکتر ابو صفیه همراه با تعدادی از پزشکان و بیماران به مدرسه الفاخوره منتقل شد.

به گفته این شاهد عینی، نیروهای اشغالگر مجدداً دکتر ابو صفیه و چهار پزشک دیگر را به همراه بیماران به محوطه مدرسه احضار کردند. در آنجا، آنها را خلع لباس کرده و با استفاده از سیم‌های برق به‌طرز وحشیانه‌ای شکنجه کردند. این شاهد عینی می‌گوید صدای فریادهای قربانیان و ضربات سیم‌ها را شنیده‌ است.

در نهایت، نیروهای اشغالگر این افراد را به مکانی نامعلوم منتقل کرده و پس از مدتی خبر بازداشت آنها اعلام شد.

عفو بین‌الملل خواستار آزادی فوری مدیر بیمارستان کمال عدوان شد

سازمان عفو بین‌الملل نسبت به سرنوشت دکتر حسام ابوصفیه، مدیر بیمارستان کمال عدوان در شمال نوار غزه، پس از بازداشت توسط ارتش رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد. 

این سازمان خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط او شد و تأکید کرد که وضعیت انسانی در غزه بسیار وخیم است و بر اساس قوانین بین‌المللی انسانی، حفاظت از کارکنان بخش سلامت الزامی است. 

هاآرتص: بستن بیمارستان «کمال عدوان» گامی در راهبرد ارتش برای تخلیه شمال غزه است

یک رسانه صهیونیستی از تکمیل طرح ارتش رژیم صهیونیستی برای جداسازی مناطق شمال نوار غزه از شهر غزه و جنوب این باریکه پرده برداشت.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «هاآرتص» در گزارشی فاش کرد: ارتش اسرائیل طرح جداسازی «جبالیا» و دیگر محله‌های شمال نوار غزه را از شهر غزه کامل کرده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، روزنامه هاآرتص در این باره نوشت: ارتش اعلام کرده در مرحله فعلی شمال نوار غزه جدا شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این باره اعلام کرد: هیچ دستورالعملی در خصوص بازگشت ساکنان به مناطق شمالی نوار غزه دریافت نشده است و سطوح سیاسی موظف به تصمیم‌گیری در این زمینه هستند.

بر اساس گزارش این روزنامه، تیپ ۴۰۱ ارتش رژیم صهیونیستی که سه ماه است در جبالیا فعالیت می‌کند، طی این مدت ماموریت جداسازی شمال نوار غزه از شهر غزه را پیش برد.

ارتش رژیم صهیونیستی در این باره مدعی شد که ارتش این رژیم در حال حاضر توانایی بهتری برای نظارت بر آنچه در بیمارستان «اندونزی» اتفاق می‌افتد، دارد بنابراین تقریباً تمام فعالیت‌ها در بیمارستان «کمال عدوان» به آنجا منتقل شده است.

روزنامه عبری هاآرتص همچنین نوشت: به نظر می‌رسد حمله عمدی به بیمارستان‌ها در نوار غزه بخشی از پاکسازی نژادی شمال این باریکه باشد که در آن ارتش تقریباً تمام خانه‌ها و زیرساخت‌ها را تخریب کرد تا از بازگشت صدها هزار نفر ار آوارگان جلوگیری کند.

این رسانه صهیونیستی در ادامه اعتراف کرد: پس از پیاده‌سازی طرح جداسازی تصمیم گرفته شد که بیمارستان‌ها نیز تخریب شوند.

این روزنامه در گزارش خود آورده است: در غیاب زیرساخت‌های پزشکی، روند تخلیه جمعیت باقیمانده در شمال نوار غزه سریع‌تر اتفاق می‌افتد؛ چراکه بیماران و مجروحان در تلاش برای دریافت درمان به سمت جنوب این باریکه می‌روند.

مقامات رژیم صهیونیستی پیش از این نیز چندین طرح برای جداسازی شمال و جنوب نوار غزه ارائه کرده بودند.

پیشتر شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی در این باره گزارش داده بود که ارتش این رژیم احداث یک جاده آسفالت از شرق نوار غزه به سمت غرب آن را آغاز کرده است تا شمال این باریکه را از جنوب آن جدا کند.

طبق این گزارش، «جاده ۷۹۴» از منطقه شهرک «نحال عوز» در منطقه «غلاف غزه» آغاز می‌شود و تقریباً تا دریای مدیترانه امتداد می‌یابد و نوار غزه را قطع می‌کند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که ارتش رژیم اشغالگر در دایره جنگ بی‌وقفه و مداوم در غزه گیر افتاده است.

رسانه‌های عبری همچنین گزارش دادند: ما بهای سنگینی از نظر تلفاتی جانی پرداخت کرده‌ایم.

رسانه‌های این رژیم درخصوص ربوده و مفقد شدن شماری از ساکنان غزه همچنین گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که نمی‌داند آنها کجا هستند، اما با بررسی‌های مکرر مشخص شد که تعدادی از آنها بازداشت شده یا به شهادت رسیده‌اند.

از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۵۱ روز می‌گذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بی‌آبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان می‌دهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بین‌المللی اعلام کرد هیچ خانه‌ای در نوار غزه نیست که از ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به ساده‌ترین و اولیه‌ترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.

ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه می‌دهد و بیش از ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرال‌ها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.

در همین راستا، دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده می‌کند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل‌های دیوان بین‌المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل‌کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می‌دهد.

طبق آخرین آمار وزارت بهداشت فلسطین، شمار شهدای جنگ علیه غزه از هفتم اکتبر سال گذشته تاکنون به ۴۵ هزار و ۵۱۴ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۸ هزار و ۱۸۹ نفر افزایش یافته است.

تظاهرات فعالان سوئدی در حمایت از غزه و کودکان شهید فلسطینی

فعالان سوئدی با برپایی تظاهراتی، ضمن اعلام همبستگی با مردم غزه، نسل‌کشی ارتش رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین به ویژه کودکان غزه را محکوم کردند.

ارتش صهیونیستی: مذاکرات متوقف نیست اما پیشرفت جدیدی هم حاصل نشده است

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از برخی منابع تاکید کرد که مذاکرات مربوط به مبادله اسرا همچنان ادامه دارد، اما تاکنون پیشرفت قابل توجهی صورت نگرفته است.

منبع مذکور اشاره کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در تلاش است تا با افزایش فشارهای نظامی بر حماس، این روند را تسریع کند، اما تاکنون این سیاست نتیجه‌ای در پی نداشته است.

از سوی دیگر، روزنامه یدیعوت احرونوت هم به نقل از مقامات مسئول اعلام کرد که مذاکرات در جریان است و شکاف‌های محدودی باقی مانده است.

این منابع همچنین اشاره کردند که تمامی طرف‌ها در تلاش‌اند تا پیش از آغاز دوره ریاست‌جمهوری ترامپ توافق حاصل شود.

یدیعوت احرونوت اشاره کرد که حماس آماده دستیابی به توافق است اما همچنان بر شروط خود اصرار دارد.

این روزنامه افزود که تیم مذاکره‌کننده رژیم صهیونیستی نسبت به پیشرفت مذاکرات ابراز خوش‌بینی محتاطانه کرده‌اند و معتقدند که روند مذاکرات پیشرفت‌هایی داشته است.

منابع امنیتی اسرائیلی تاکید کردند که از توافق آتش‌بس کامل یا جزئی به شیوه‌ای فوری حمایت خواهند کرد.

یدیعوت احرونوت به نقل از منابع امنیتی اسرائیلی عنوان کرد: در صورت عدم اتخاذ تصمیمات راهبردی درباره غزه، دستاوردهای جنگ را از دست داده و نمی‌توانیم حماس را سرنگون کنیم.

این روزنامه همچنین به نقل از منابع ارتش و شاباک تاکید کرد که حماس همچنان توانایی اداره نوار غزه را دارد.

روزنامه اسرائیلی: ارتش درگیر یک چرخه جنگی شکست خورده در غزه است

روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت تاکید کرد که ارتش رژیم صهیونیستی درگیر یک چرخه جنگی شکست خورده در نوار غزه است.

این روزنامه افزود: هر بار که ارتش به جبالیا وارد می‌شود، هزینه زیادی می‌پردازد و سپس مجبور به عقب‌نشینی می‌شود.

منبع مذکور اشاره کرد: عجیب‌ترین موضوع این است که ما، شهروندان "اسرائیل"، نیروهای ذخیره و خانواده‌های نظامیان نمی‌توانیم پاسخ‌های واضحی دریافت کنیم. چه چیزی در حال وقوع است و چه کسی روش‌های عملیاتی را تعیین می‌کند؟ احساس گیجی و ابهام میان مقامات سیاسی و نظامی وجود دارد.

زخمی شدن یک نظامی اسرائیلی در شمال نوار غزه

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد در نبردهای روز گذشته در شمال نوار غزه، یک افسر تیپ گعفاتی به شدت مجروح شده است.

اسیر سابق اسرائیلی ادعای خشونت فیزیکی حماس علیه اسرا را تکذیب کرد

یک اسیر اسرائیلی سابق در غزه در واکنش به گزارش وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی که از خشونت فیزیکی علیه اسرای اسرائیلی در غزه خبر داده بود، گفت: هیچ تماس جسمی با کسانی که ما را اسیر کرده بودند، برقرار نشده است.

وی تاکید کرد که مبارزان حماس با ما رفتاری تقریبا طبیعی داشتند.

او همچنین اظهار داشت: زمستان بسیار سخت بود و تصور می‌کنم که وضعیت در تونل‌ها بسیار بدتر باشد.

پدر اسیر اسرائیلی برای امضای توافق مبادله اسرا دست به دامن دادستان لاهه شد

پدر "نمرود کوهن" نظامی اسیر اسرائیلی در غزه، تأکید کرد که قصد دارد با کریم خان، دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی دیدار کند.

وی همچنین اعلام کرد که در این ملاقات از خان خواهد خواست تا فشار بیشتری بر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی وارد کند تا جنگ را متوقف کرده و توافقی برای مبادله اسرا حاصل شود.

پدر این اسیر اسرائیلی تصریح کرد که دیگر به دولت نتانیاهو اعتماد ندارد و بر این باور است که باید از فشارهای بین‌المللی برای تغییر مواضع دولت "اسرائیل" استفاده شود.

حماس همچنان قدرت اداره غزه را دارد/ فشار نظامی جواب نداده است

 رسانه های رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه فشار نظامی بر جنبش حماس برای پذیرش شروط این رژیم در زمینه دستیابی به توافق آتش بس در نوار غزه و تبادل اسیران بی نتیجه بوده و این جنبش همچنان قدرت اداره نوار غزه را دارد، گزارش دادند که حماس شروط خود را برای رسیدن به آتش بس دارد.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از برخی منابع خود بدون ذکر نام اعلام کرد که نمی توان گفت مذاکرات توافق تبادل اسرا تعلیق شده است اما اکنون تحول جدیدی در آن حاصل نشده است.

این رادیو با اذعان به بی نتیجه بودن فشار نظامی چندین ماهه به جنبش حماس برای پذیرش شروط اشغالگران گفت: ارتش اسرائیل تلاش می کند که به حماس فشار نظامی وارد کند تا توافق را بپذیرد و این درحالی است که این سیاست طی ماه های گذشته جواب نداده است.

این درحالی است که برخلاف گزارش رادیوی رژیم صهیونیستی، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارنوت به نقل از برخی مسئولان صهیونیست از پیشرفت هایی در مذاکرات خبر داد و نوشت: مذاکرات توافق تبادل اسرا ادامه دارد و تنها برخی اختلاف نظرها باقی مانده است.

این مسئولان صهیونیست افزودند: همه طرف ها تلاش می کنند قبل از روی کار آمدن دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا به تفاهم برسند. حماس آماده رسیدن به توافق است اما شروط خود را دارد. تیم مذاکرات اسرائیل نسبت به توافق خوشبینی محتاطانه ای دارد و می گوید که پیشرفت هایی حاصل شده است.

این روزنامه به نقل از منابع امنیتی صهیونیستی نوشت: وارد نشدن به جزئیات روز پسا جنگ در نوار غزه اسرائیل را به ۶ اکتبر (قبل از عملیات طوفان الاقصی) باز می گرداند.

این منابع امنیتی تاکید کردند: از آتش بس کامل و یا جزئی به طور فوری استقبال می کنیم. اگر درخصوص غزه تصمیم گیری نکنیم دستاوردهای جنگ را از دست خواهیم داد و حماس را از بین نخواهیم برد. حماس همچنان قدرت اداره نوار غزه را دارد.

این درحالی است که اخیرا «اسامه حمدان» عضو ارشد حماس در زمینه مذاکرات مربوط به آتش بس غزه در گفت وگو با شبکه الاقصی گفت: دشمن در هر مرحله از مذاکره آن را به هم می زند و توافقات انجام شده را قبول نمی کند. دشمن آماده عقب نشینی کامل از غزه و توقف جنگ نیست و روی این موضوع پافشاری می کند.

وی افزود: ما بیشترین نرمش را درباره موضوع اسیران به خرج دادیم مشروط به توقف جنگ، عقب نشینی کامل، ارسال کمک ها و انجام روند بازسازی. حماس رایزنی با میانجیگران و ترکیه و دیگر طرف ها را به منظور جلب موضع جهانی در راستای ملزم کردن اشغالگران برای توقف جنگ انجام داد.

برخی منابع مصری همچنین گفتند که دوحه و قاهره در تلاشند تا از به بن‌ بست رسیدن مذاکرات غزه، جلوگیری کنند اما سطح سیاسی رژیم صهیونیستی، تمامی سفرهای مسئولان امنیتی این رژیم به قاهره و دوحه را به شکست می‌کشاند.

این منابع همچنین گفتند که چنانچه رژیم صهیونیستی رویکرد خود در مذاکرات را تغییر ندهد، احتمالا این مذاکرات با شکست مواجه خواهد شد.

شکایت سربازان صهیونیست از حضورشان در سوریه

نیروهای ارتش اشغالگر که یک روز پس از سقوط دمشق به دست مخالفان مسلح این کشور در مناطق جنوبی آن مستقر شده‌اند، از حضور بی‌هدف خود در سوریه شکایت دارند و معتقدند در حال حاضر دیگر دلیلی برای حضور در سوریه وجود ندارد.

 در حالی که نیروهای اشغالگر صهیونیستی با اشغال منطقه حائل، کنترل بر منابع آب شیرین در حومه درعا، گشت‌زنی و تفتیش، همچنان به تجاوزات زمینی خود در سوریه ادامه می‌دهند، هم فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی و هم نیروهای حافظ صلح همواره مدعی هستند که نیروهای صهیونیستی از این مناطق خارج خواهند شد. اقدامی که نه تنها هنوز اجرایی نشده، بلکه برعکس یورش‌های مسمتر نظامیان صهیونیستی همچنان ادامه دارد.

از سوی دیگر سربازان صهیونیستی از ادامه حضور در سوریه انتقاد دارند. در این باره، روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت صدای افسران و سربازان صهیونیستی مستقر در سوریه درآمده است و آنها از ترس اینکه وضعیت بدتر شود و مورد حمله گروه‌های مسلح قرار بگیرند، خواستار عقب‌نشینی از سوریه هستند.

این روزنامه به نقل از یک افسری که در فرماندهی شمال ارتش صهیونیستی خدمت می‌کند، نوشت: اینکه اینجا ناگهان با یک موشک ضد تانک یا گلوله خمپاره مورد حمله قرار بگیریم که منجر به مرگ برخی از سربازان شود، فقط به زمان بستگی دارد. همه چیز بدتر خواهد شد. توضیح ارزش مأموریت در سوریه برای سربازان مشکل است، زیرا اینجا هیچ دشمنی وجود ندارد و ما هیچ حمله و ماموریت یا عملیات باارزشی انجام نمی‌دهیم.

یدیعوت نگرانی فزاینده سربازان را که معتقدند مأموریت نظامی آنها در سوریه بی‌هدف است، گزارش کرد. این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در بازدید از منطقه اشغالی جبل الشیخ گفته بود نظامیان «برای حفاظت از اسرائیل» مدت طولانی‌تری در سوریه می‌مانند.

ارتش رژیم صهیونیستی در نخستین روز سقوط دمشق در هشتم دسامبر جاری، با سوء استفاده از بی‌ثباتی برنامه‌ریزی شده در سوریه، وارد مناطقی در جنوب این کشور به ویژه شهر القنیطره شد و از برپایی یک منطقه حائل در این منطقه خبر داد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز از پایان توافق با سوریه در سال ۱۹۷۴ در خصوص جولان خبر داد و دستور پیشروی در خاک سوریه و حملات هوایی علیه کلیه مقرهای نظامی و دفاعی این کشور را صادر کرد.

 نتانیاهو اعلام کرده است که قصد ندارد در آینده نزدیک نیروهای خود را از سوریه خارج کند.

منابع صهیونیستی نیز خبر داده‌اند نتانیاهو به ارتش دستور داده دست‌کم به مدت یک سال در خاک سوریه مستقر باشند.