به گزارش ایرنا، حجت الاسلام مصطفی صاحبی روز دوشنبه در رویداد استانی «ایران جوان» در بجنورد اظهار کرد: برخی افراد مسایل و مشکلات اقتصادی را دلیل کاهش جمعیت می دانند در حالی که عوامل فرهنگی و باورهای نادرست نیز در این موضوع نقش زیادی دارد.
وی افزود: شعار «فرزند کمتر، زندگی بهتر» در گذشته ها تبلیغ می شد و حاکمیت این تفکر بر خانواده ها و جامعه روز به روز کشور را پیرتر می کند و آینده مبهمی رقم می زند.
حجت الاسلام صاحبی ادامه داد: بی تفاوتی در برابر چالش جمعیت، جامعه را خالی از نیروهای توانمند می کند و بی تردید آسیب های زیادی به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی سبک زندگی اسلامی را برای نخستین بار در خراسانشمالی مطرح کردند، گفت: هنوز گامی جدی برای تحقق جوانی جمعیت برداشته نشده و باید اقدامات لازم در این بخش کارشناسی و هدفمند باشد.
دبیر رویدادهای استانی «ایران جوان» بنیاد برکت افزود: جدای از اقداماتی که دستگاه های اجرایی در حوزه جوانی جمعیت انجام می دهند باید کنشگران اجتماعی و گروه های مردمی نیز پای کار بیایند و نسبت به این امر دغدغه داشته باشند.
حجت الاسلام صاحبی با اشاره به برگزاری رویدادهای استانی «ایران جوان» در استان ها، گفت: توانمندسازی و مشارکت گروههای مردمی از اهداف بنیاد برکت در بخش جمعیت و خانواده است که با توجهبه نیازها و مسایل هر استان، بستر مناسبی برای مشارکت بیشتر مردم در حل مسایل جمعیتی کشور فراهم شود.
رویداد استانی ایران جوان با حضور نماینده ولی فقیه در خراسانشمالی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و جمعی از کنشگران اجتماعی فعال در بجنورد برگزار شد.
رویدادهای استانی «ایران جوان» باهدف تقویت و هدایت عملیاتهای گروههای مردمی حوزه جمعیت و خانواده برگزار می شود.