به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاعپرس، به مناسبت میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و سال نوی میلادی، صبح امروز و به همت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، امیر سرتیپ «نبی سهرابی» جانشین رئیس این بنیاد به همراه «زهرا بهروزآذر» معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده و «مریم شادی» رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس، با حضور در کلیسای سرکیس مقدس با جمعی از خانواده شهدای مسیحی دیدار کردند.
در این مراسم که اسقف اعظم «سیبوه سرکیسیان» خلیفه ارامنه تهران، «مینا بیابانی» مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور و «آرمینه سعیدخانی» نائب رئیس شورای خلیفهگری نیز حضور داشتند، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از خانواده شهدای مسیحی تقدیر بهعمل آمد.
امیر سهرابی: جامعه ارامنه در زمان دفاع مقدس همانند سایر مردم ایران جلو دشمن ایستادند
امیر سرتیپ سهرابی در ادامه خطاب به خانوادههای شهدای حاضر در این مراسم گفت: ما همچنان راه فرزندان شهید شما را ادامه میدهیم؛ کشور ایران مانند باغی است که درختان متنوعی دارد و یکی از درختان این باغ، جامعه ارامنه است.
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با اشاره به حضور ارامنه کشور در جبهههای حق علیه باطل، عنوان کرد: همه هنرمندان و صنعتگران ارامنه که به جبهه میرفتند، دارای نظر و خلاقیت بودند و جنگافزارها را در جبهه تعمیر و آماده به کار میکردند.
وی در ادامه ضمن تقدیر از ایثار جامعه ارامنه در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: امیدوارم این جامعه همچنان سرشار از نشاط و دارای ابتکار و خلاقیت باشند و در کشور و در کنار سایر برادران مسلمانان خود در امنیت و آرامش زندگی کنند.
نماینده اسقف اعظم ارامنه: ارامنه ایران آمادهاند در مواقع لزوم فرزندانشان را نثار کشور کنند
اسقف «آراکل کادهچیان» نماینده اسقف اعظم ارامنه و شمال که از لبنان در این نشست حضور یافته بود، گفت: ایران سرزمینی همچون یک گلستان است که جامعه ارامنه و ادیان مختلف هم بخشی از آن هستند و در آن زندگی میکنند و ادیان مختلف در کنار هم زیبایی خاصی به طبیعت ایران دادهاند. جامعه ارامنه تاریخ بسیار کهنی در ایران دارند و نمیتوانیم تاریخ ایران و ارامنه را از هم جدا کنیم.
کادهچیان با بیان اینکه از ابتدای انقلاب اسلامی جامعه ارامنه به ایران، مردم و حکومت ایران وفادار ماندند، افزود: جامعه ارامنه تمام سعیشان به آبادانی کشور بود و مهمترین اصلشان این بود که خانوادههای ارامنه فرزندان خود را نثار ایران عزیز کردند و مادران، کودکانشان را طوری تربیت کردند که اگر جنگ شد، آنها را تقدیم کشور کنند.
وی افزود: در ایام میلاد حضرت مسیح (ع) هستیم و این موضوع در قرآن کریم نیز آمده و آن را تبریک میگویم، دعای ما این است که در ایام میلاد عیسی مسیح (ع) خداوند به همه ما برکت دهد و کشورمان را شاد و پیروز نگه دارد.
شادی: مادران شهدا ولینعمتان جامعه هستند
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت: این برنامه با محوریت تکریم مادران شهدا برگزار شده است.
شادی ادامه داد: مادران شهدا ولینعمتان جامعه هستند و به مناسبت سالروز میلاد حضرت مسیح (ع) تلاش شد تا دیداری با خانواده معظم شهدای ارمنی صورت دهیم که بخشی از این عزیزان، امروز مورد تکریم قرار گرفتند. این عزیزان در عرصه ثبت تاریخ شفاهی، میتوانند به ما کمک کنند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس خاطرنشان کرد: دوران دفاع مقدس عرصه همافزایی بین گروهها، اقوام و مذاهب گوناگون بود و بسیاری از کتب خاطرات منتشرشده درباره خانواده شهدای ارمنی اشاره به حفظ وطن دارد که این واقعاً ارزشمند است.
بهروزآذر: میان ادیان توحیدی فاصلهای وجود ندارد
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده نیز در این نشست ضمن تبریک سالروز میلاد حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نو میلادی، اظهار داشت: میان مسلمانان و همه ادیان توحیدی برادری و خواهری وجود داشته و فاصلهای وجود ندارد. همه ما به خدای یکتا اعتقاد داریم و میدانیم که بازگشت همه به سوی خداست.
بهروزآذر با بیان اینکه در این مسیر همه تلاشمان انجام عمل صالح است، ادامه داد: «صبر، تقوا، اخلاق و محبت» عناصر مشترک بین همه ما است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده خطاب به خانواده شهدای مسیحی گفت: شما عزیزان در سالهای دفاع مقدس بهترین داشتههای خود یعنی فرزندانتان را به میدان فرستادید و آنها جسم و روح خود را در طبق اخلاص گذاشتند.
بیابانی: مادران شهدای مسیحی بهترین الگو برای جامعه ارامنه هستند
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور در این نشست نیز با بیان اینکه دین ما همه ماموریتهای پیامبران را در مسیر اهداف الهی میداند، اظهار اشت: همه پیامبران الهی برای ما عزیز هستند، به ویژه حضرت مسیح (ع) که از پیامبران اولوالعزم هستند.
بیابانی با تاکید بر اینکه حضور در جمع شهدای ارامنه برای خود افتخار میدانیم، افزود: مادران شهدا برای ما در هر طیفی از مباحث اعتقادی و ادیان که باشند، عزیز و ارزشمند هستند.
وی با اشاره بر اینکه مادران، مربیان جامعه هستند و با حضور مادران است که تربیت متعالی دختران و پسران جامعه رشد و پرورش داده میشود، عنوان کرد: اینکه یک بانوی مسیحی در کشوری که غالب جمعیت آن مسلمان است، بتواند فرزندی را در راستای اهداف آن کشور تربیت کند که در دفاع از سرزمینش جان خود را فدا کند، یک موضوع ارزشمند است.
بیابانی گفت: یک مادر باید به تعالی فکری، اندیشهای و بصیرتی برسد که خود را با این شرایط انطباق دهد؛ کاری که مادران عزیز شهدای ارامنه در دفاع از ارزشهای ایران عزیز داشتند، ستودنی است.
وی تاکید کرد: مادران شهدای ارامنه میتوانند، بهعنوان الگو برای جامعه ارامنه معرفی شوند و روشهای تربیتی آنها بهعنوان الگو باید به جهانیان معرفی شود.
بیابانی گفت: انسجام و همبستگی که در کشور ما وجود دارد، یقینا از تربیت مادران همه ادیان و نوع اندیشه متعالی است که مادران در هر فرهنگی به نسل خودشان منتقل میکنند.
انتهای پیام/ 271
∎