به گزارش جام جم آنلاین همدان، علی دولو اظهار داشت: بیشتر محصولاتی که به کشورهای خارجی از استان همدان صادر می شود فرآورده های لبنی است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان افزود: در استان همدان سالانه ۳۰ هزار تن گوشت قرمز، ۶۹ هزار تن گوشت مرغ، ۲۰ هزار تن تخم مرغ، چهار هزار و ۳۸۰ تن عسل و ۳۸۶ هزار تن شیر تولید می شود که سایر محصولات نیز ۳۹ هزار تن سایر محصولات بوده است.
وی ظرفیت های دامپروری استان همدان را بسیار بالا دانست و افزود: وجود ذخایر ارزشمند ژنتیکی دامی از جمله توانایی های این استان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان اظهار داشت: وجود نژاد گوسفند مهربان در استان با اهمیت است و به همین دلیل طرحهای حفاظت و توسعه این ذخیره ارزشمند در استان در حال اجرا است.
وی افزود: ایجاد گله های خالص نژاد گوسفند مهربان با انجام عملیات اصلاح نژادی از مهمترین طرحهای دامپروری استان است که هنوز هم ادامه دارد.
دولو همچنین گفت: ۲۶۶ واحد گاو شیری با ظرفیت ۱۴ هزار تن ۲۸۰ واحد گوساله پرواری با ظرفیت ۱۹ هزار تن، ۹۸ واحد بره پرواری با ظرفیت ۴۵ هزار، ۱۳ واحد گوسفند با ظرفیت هشت هزار و ۶۰۰ راس و ۴۵۰ واحد مرغ گوشتی از ظرفیت های استان است.
وی تعداد دام سبک در استان را دو میلیون و ۴۰۰ هزار راس و دام سنگین را ۱۴۷ هزار راس عنوان کرد.
∎